Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ↷ in the land of gods and monsters
|
A poszt írója ♛ Suzanne Bishop Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 15, 2016 3:30 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 11, 2016 3:02 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
≫kor ≪ 640
≫faj ≪ boszorkány
≫Szerepkör ≪ Ő a drága férjem
≫play by ≪ Jensen Ackles
≫várja ≪ Én, Nayareth és Anubis
| |
≫Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet... ≪ "- szerettem, amikor mindig éreztette velem, hogy mennyire szeret engem. mellette sohasem éreztem azt, hogy egyedül lennék itt a világban. s bár a maga módján fekete volt a szíve, de nekem adta azzal a feltétellel, hogy vigyázzak rá, és ne hagyjam, hogy összetörjön. én voltam számára az egyetlen ember, akivel megoszthatott mindent, s persze, miért is ne, elvégre ő volt életem párja, és én az övé. szerettünk volna egy gyermeket, de a baba holtan született. (...) egy egész életet töltöttem egy kriptában, ahol én magam voltam egyes egyedül, de még is álmodtam közben, és még akkor is ott volt elmében, akkor sem hagyott egyedül. vigyázott rám, s bár lehet elmém játszadozott velem, míg ott feküdtem félig holtan, több évszázadon keresztül még ott is vele lehettem együtt. azért tett engem egy kriptába, hogy megóvjon, hiszen ő magáról tudta, hogy neki sincsen túl sok hátra, hiszen folyamatosan üldözte az ellenség. volt neki egy nayareth nevű barátja. ő volt utánam a második ember számára, az egyetlen barátja volt. ő papként kereste a kenyerét, ám a férjem képes volt őt megrontani olyannyira, hogy a végén rhydian volt az, akinek le kellett állítania nayarethet. a férfi magával hordozott minden düht és haragot, ami csak táplálta benne a démont. de a férjem nem igazán van azzal tisztában, hogy három testvére még az óta is életben van, és mit sem tudva egymásról, még is gondolnak a másikra. a család mindig együtt akart lenni, de sedrick, a legfiatalabb fiú mindig is útjukat állta. rhydiant és nayarethet egy kriptába tette az összes andre tagjaival együtt. én ekkor már régen a saját kriptában voltam bezárva a férjem által. megakart óvni, különben én is a kriptában végeztem volna mellettük, ahol szenvedtem volna, ahogy ők is. körülbelül ötszáz év telt el csendben. az utolsó években valahogy magamhoz tértem, s egyből az volt az első gondolatom, hogy őt kutattam magam mellett. ám nem ember voltam, hanem egy állat, egy farkas. sedrick megátkozott. ébredésem óta eltelt tizenöt év, és a férjem sehol sincsen, én pedig az összes emlékemet elveszítettem felőle. mostanában kiszabadult nayareth által, aki a kriptában lévő összes andreét megölte, kivéve rhydiant. mindketten haldokolnak, és más boszorkányok erejét szívják el, hogy ketten életben maradhassanak. mindketten össze vannak kötve, akárcsak az egész andre család a kriptában, és törekszenek arra, hogy ezt az átkot leszedjék magukról, elvégre sedrick andre, rhydian testvére olyan átkot tett rájuk, hogy aki elpusztítja a kriptát, az meghaljon. ezért kénytelenek másoktól elszívni az életet, és a mágiát. de még is rhydian nincs egyedül. mellette áll öccse, anubis és shireya, akiknek nem sikerült sohasem megismerniük a bátyjukat. ott van nayareth, aki barátjáért az életét is odaadná az ördögnek. és sedrick is a háttérben áll, aki újra bosszút esküdött ellenük. de persze, én is mellette állok, a felesége, aki talán elveszítette az összes emlékeit, még is szívem mélyén érzem, hogy ott van velem. " *** | Mint láthatod, többen is várjuk őt. Szörnyen fontos a család életében, így annak ajánlom a karaktert, akinek az élete a szerepezés, tehát nem tűnik el 10 hozzászólás után, illetve a beregisztrálást követően sem. Még ezelőtt meg volt hirdetve hasonló történettel, regisztráltatták is, ám hosszas várakozás után sem jelentkezett az illető utána, így újrahirdettem ropogósabb sztorival.
- Továbbra is fent tartanám, hogy a play by nem alkuképes. Ettől eltekintve nagyon rugalmas vagyok, sok mindenen lehet alakítgatni, de azért ne igen térjünk el a megadott elvtől, elvégre a reagokban is említve van már.
- A keresztnév alkuképes.
Remélem, hogy hamar talál egy igényes és tartós gazdit magának a karakter. Tehát, nagyon várunk.
|
|