|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Feb. 01, 2013 4:40 pm | Nem is törődtem apám szavaival. Mit törődöm én ezzel a fiúval? Nem tudom... talán éppen azt, amit a birtokunkon apám értésére próbáltam hozni. Engem ezek a hétköznapi emberek tesznek boldoggá. És ahogyan cikázoitt szemem annak a fiúnak az arcán, tudtam, hogy ő maga is képes lenne boldoggá varázsolni egyetlen mosolyával. Belepirultam, éreztem pírfoltjaimat arcomon, de ettől még továbbra is mosolyogtam minden létező fogammall, így dermedve le, mikor felém nyújtott egy kendőt. Apám nem gondolná helyesnek, de mit törődöm én most vele? - Óh... - mondtam elhaló hangon, szinte csillogó tekintettel figyelve a fiú szemeit. És ekkor, ebben a szent pillanatban éreztem, hogyan hatol valami még mélyebben a szívembe... - Köszönöm - vettem át tőle a kendőt egy szégyenlős mosoly kíséretében. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Feb. 01, 2013 4:23 pm | Láttam, hogy ő is felfigyelt rám. És tudtam, hogy ennek itt nem lehet végre. Csak egyszerűen nem.. és erről bárkivel vitába szálltam volna. Ez valaminek.. a kezdete.. azt hiszem. Nem tudnám kiverni ezt az angyali tekintetet a fejemből. De ahogy végignéztem a hintón, látva apja mogorva nézését.. tudtam, hogy két külön világ vagyunk. Ő máshová született. A kezemben tartottam egy apró selyemsálat. Anyám készítette saját két kezével. S nem arra készült ugyan, hogy odaadjam valakinek, most mégis úgy gondoltam, ezt a lehetőséget nem szalajthatom el. Bolond lépés lenne részemről. Közeledtem feléjük, láttam hogy apja méginkább próbálja rendre utasítani. Legalábbis úgy vélem, az apja az illető. - Kérem.. - álltam meg a hintó előtt, az ablak előtt, s felmosolyogtam barátságosan a lányra. Nem néztem apjára, ekkor már nem. Csak a lány felé nyújtottam az anyámtól eltulajdonított sálat. - Kérem, fogadja el tőlem. - mondtam neki valami csillogással tekintetemben. |
| | |
♢ they want me
|
A poszt írója ♛ Cedric Nikolaj Georgiev Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 7:30 pm | Kezdett már komolyan zavarni, amit Erin művel. Úgy bámészkodott ott, mint aki kísértetet lát. Egy pillanatig azt hiszem meg is ijedtem, hogy mi van ha olyat lát, akit ha rajtam múlik, soha az életünk során nem fog megismerni...? Mi van ha az anyja tért vissza? De nem... valami fiút emlegetett. Elhajoltam mellette, és követtem a pillantását. Valami suhanc árus, valami kis senki ifjonc közeledett felénk. Ugyan mit akar ez jelenteni? - Miket beszélsz, Erin, mi olyan érdekes abban a fiúban? - vontam kérdőre, és a karjánál fogva finoman, de határozottan húztam visszább az ablakból. - Ne bámészkodj már úgy, mint egy éhező, viselkedj. Térj eszedre, de sürgősen, lányom - intettem komolyan, mert egyre bizalmatlanabb voltam, hogy mégis mi a csodát vett észre a lányom egy kis senkin, egy közönséges senkin. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 7:12 pm | Magam sem tudom, mit bámultam annyira azon a fiún. Lehet ezt szavakkal elmondani? Nem, én úgy hiszem, hogy ehhez még az is kevés lenne. Mintha egy álomba cseppentem bele. Abba az álmba, amiről már kislánykorom óta álmodozom. Milyen szép élet...őszinte szerelem, szerelemből fogant gyerekek. Mindaz, amit nekem nem fog megadni az apám, mert nem ahhoz mehetek majd, akihez én szeretnék. - Az a fiú... - mondtam csak ennyit, végig a már felénk közeledő fiút lesve. Te jó ég, elképzelhető, hogy még bele is pirultam a széles mosolygásomba? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 4:19 pm | A szokásos módo n telt az idő. Hogy valami ennyire unalmas legyen... ehhez már tényleg valami földöntúli tehetség kell. Tudtam, hogy segédkeznem kell. Beteg édesapám számít rám. De mégsem tudtam értékelni ezt a hideget. Tennem kellett, mert ez volt a dolgom. Nem volt pénzem, hogy mással végeztessem magam helyett. És ekkor történt meg az, amire nem számíottam egyáltalán. Egy hintó, egy belőle kipislantó lányka... gyönyörű szemekkel. S ő is felfigyelt rám. Azt hittem, a szívem megáll egy pillanat aslatt, ahogyan éreztem magamon tekintetét. - Elnézést. - szóltam oda édesanyámnak, majd elindultam a hintó felé. Közelebbről akartam őt látni. Őt, aki megdobogtatta szívemet. Egy pillanat alatt? Még ez is meglehet. |
| | |
♢ they want me
|
A poszt írója ♛ Cedric Nikolaj Georgiev Elküldésének ideje ♛Szomb. Jan. 26, 2013 6:39 pm | A városig csend volt közöttünk, és Erin arcáról gyakorlatilag le lehetett volna húzni, mint egy maszkot, a komolyságot, és a nem tetszést. Ami nekem cseppet sem volt kedvemre,de hát el kellett viselnem ennyit. Ha már most ráparancsolok hogy ne vágjon ilyen képet, a végén még megvadul nekem. Ezt inkább lenyelem. Ám aztán, amikor a városon belülre értünk, az árusok terén áthaladva engem zavart a lófráló tömeg. Ment az adok-veszek, és bezzeg mindenki nagyon ráért, legalábbis az én szemszögemből nézve, és emiatt mi csak lépésben haladhattunk, hisz zsúfolt volt a környék, mindenki jött-ment mindenfele, az úton is keresztül-kasul. S mindeközben észleltem, hogy Erin úgy csüng az ablakban, akár a futónövény a kerítésen. Ne láttam az arcát, csak mikor rám nézett, de akkor, vagyis most, bezzeg ragyogott. Szavaira csak a fejem csóváltam. Még hogy kellemes... Néhány percig csendben csüngött a város látványán, és már terveztem hogy elég lesz, és visszább vonom Őt, ám akkor felszólalt, szólítva, hogy álljunk meg. Bár nem fűlött hozzá a fogam, de jóváhagytam, így a kocsi megállt, és én Erin felé fordultam. - Mi történt? Miért kellett megállnunk? - kérdeztem, lehetőleg finoman, amíg meg nem tudom mi az oka, nincs szükség szigorra. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jan. 26, 2013 5:37 pm | - Georgiev birtok -
Felsóhajtottam, mikor végre megéreztem a városi illatot. A füstöt, melyek éreztették, hogy miről is van itt szó. Ez egy város. Fejlődő város. Semmi Párizshoz, vagy Londonhoz képest, de itt is ugyanolyan nyüzsgő az élet. Nem érdekelt apám véleménye, odamásztam az ablakhoz, és lelkesen néztem kifelé, mint valami kislány, aki régóta nem kapott enni. Nekem ez volt a reggelim, a vacsorám, és az ebédem is. Ezek az emberek. Minden pillantásukból sütött a szeretet, a küzdelem... nem voltak olyan helyzetben, mint mi. Mi nem ismertük a küzdelmet. De én akartam. - Olyan kellemes ez a hely. - szóltam oda apámnak még mindig mosolyogva, de mikor visszafordultam az ablak felé, olyasvalamit pillantottam meg, amitől nagyot dobbant a szívem. Pontosabban inkább, olyan valakit. Egy fiút. Nem lehetett több húsznál, de még talán annyi sem. Nem érdekelt a kor etikettje, bámultam őt, teljesen átszellemülten. Barna haját néha-néha felkapta a szellő, és ott állt egy gyönyörű kelmékből álló asztal mellett. Nem tudom, apám észrevette-e... de szinte azonnal elvarázsolt a férfi látványa. - Álljunk meg! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Jan. 22, 2013 1:59 pm |
Napos időre ébredtem. Igaz, mit is cáfolhatnék azon, hogy inkább visszakívánkoznék még az ágyamba, hogy aludjak, még pár órát nyugalomban lehessek. De nem így neveltek. Életem tizenkilenc éve alatt megtanultam: kelj korán, többet érsz el! Apám szava járása ez. Ki korán kel, aranyat lel. Mondja egy másik régi mondás. De még mindig nem láttam értelmét mindennek. Felkeljek, hogy segédkezzem apámnak s anyámnak a piacon. Gyönyörű kelmék, ebből élünk mi. - Megyek, apám, megyek! - szóltam oda neki, miután belebújtam elegáns öltözékembe. Elegáns? Nevezzük inkább úgy, hogy legalább még egyben volt mindenhol. Igaz, egy-két helyen már anyám foltjai megtalálták kabátomat. Nem volt bennem nemesi vér. Csak egy család voltunk, kik Moszkvából érkeztek. Tömeg... de még mekkora. A szegény nép itt vásárol. Kiknek nincs pénze drágább, prágai vagy egyéb márkás bőrökre. Nekik megteszi a hazai is. Nem számítottam semmi érdekfelkeltőre ma. Megszoktam már, hogy a szegény lánykák mind teszik nekem a szépet, belepirulva saját bókjaikba, de mi tagadás, néha engem is sikerült zavarba hozniuk, és ezt egy apró mosollyal jutalmaztam számukra. Minden nap az jutott eszembe, amit régen nagyapám mondott. Egyszer eljő az igaz szerelem. Érezni fogod, fiam. Ne keresd, mert ő megtalál. |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 17, 2012 7:48 pm | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|