|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 15, 2012 2:13 pm | Megsimogattam az arcát, és tovább fejtegettem róla a ruháit, de már nagyon gyengéden, mert tudtam, hogy rá vigyáznom kell. Nem így terveztem ezt az alkalmat, de kétség se fér ahhoz, hogy.. örültem, ha nekem akarja adni. Sose volt ilyesmiben részem. Pontosabban.. utoljára kamasz koromban, idióta tinédzserként. - Nagyon fogok vigyázni rád.. - suttogtam a fülébe, végigcsókolva a nyakát, közben már lefejtve magamról is a pólómat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Dec. 12, 2012 2:28 pm | Láttam rajta, hogy elbizonytalanodik és ezzel engem is elbizonytalanított. Nagyot sóhajtottam, majd felültem az ágyon és a saját hajamba túrtam. - Biztos vagyok benne, hogy veled szeretném. - Mondtam mélyen a szemeibe nézve. Próbáltam határozottnak látszani, habár nem tudom mennyire tűnhettem annak. Hiszen azért egyfajta félelem megvolt bennem.. Mert hát ez lesz az első alkalom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Dec. 11, 2012 8:36 pm | Még a hideg is kivert egy pillanatra, ahogyan arcát láttam és válaszát hallottam. Felemelkedtem róla, de közben arcát simogattam. Nagyon furcsálltam a helyzetet. Velem akarja? először? Bántani meg nem akarom.. - Nem azzal akarod.. először, akit szeretsz.. ? -kérdeztem tőle suttogva. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Dec. 10, 2012 2:36 pm | Szavaira elmosolyodtam, mert elég ritkán bókolnak nekem a férfiak. Nagy részt észre sem vesznek szokatlan volt picit, de jól esett. A pólóm nem sokáig maradt rajtam, majd feltette a kérdést nem is kellet rá utalnom. A szívem olyan volt, mintha a torkomban vert volna. Annyira hevesen vert, mintha ki akart volna esni a helyéről. - Ne..ne..nem. - Nyögtem ki szinte majdnem hallhatatlanul. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Dec. 10, 2012 2:07 pm | Megnyugtatva vettem tudomásul, hogy nem fenyeget lebukás veszélye. Remek, pont tökéletes. Az anyja nagy eséllyel nincs is itthon. - Gyönyörű vagy. - lihegtem a fülébe, míg levettem róla felsőjét. Lassan, de határozottan, simogatva őt ahol csak értem. - Várj csak.. - néztem újra a szemeibe, mielőtt megcsókoltam vlna. - Voltál már férfival? - tettem fel a kényes kérdést. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Dec. 09, 2012 9:42 am | Mindenféle nehézség nélkül jutottunk be a szobámba ahol rá is döntött az ágyamra. Most kezdtem igazán izgulni. Nekem ez lesz az első és egyszerűen csak félek. Nem tudom még, hogy hogyan avassam őt ebbe bele, de azt hiszem ezzel még várhatok egy kicsit. - Nem kell miattuk aggódnod. - Mondtam, majd újból az ajkaira tapadtam. Anyám munkamániás képes napokat is csak azzal eltölteni, hogy dolgozik. Azt meg teljesen kétlem, hogy apám majd pont most állítana be. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Dec. 09, 2012 8:51 am | Tudta, hogy mit akar, mert kezei határozottan jelentek meg mellkasomon, és ez elégtétellel töltött el, valami ismeretlen okból kifolyólag. Már nagyon nagy kedvem támadt ehhez a csajhoz.. gyönyörű volt, nem mellesleg okos, és fiatal. Mindaz, amit én szerettem. Beléptünk a szobájába. Azt hiszem legalábbis, hogy az övé, de miért is hozna a szülei szobájába? És ez szöget ütött a fülembe, miközben az ágyra fektettem. - A szüleid...? - kérdeztem befejezetlenül. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Dec. 07, 2012 7:11 pm | Nem is kellett több pár pillanat múlva már ott termett mellettem, majd ajkaimra tapad. Eleinte meglepődtem, habár magam sem tudom miért. Számítottam, hogy valami ilyesmi lesz a vége, de még mindig nehezemre esett elhinni, hogy ez igaz. Egyik kezemmel megragadtam a tarkóját és úgy húztam közelebb magamhoz, hogy viszonozhassam a csókját a másikat pedig a mellkasára, hogy óvatosan elkezdjem irányítani a szobám felé. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Dec. 07, 2012 2:20 pm | - Köszönöm! - léptem át a küszöböt, ahogyan behívott. Így már jóval bátrabban viselkedhettem. Mert nyílt titok volt, hogy már nehezen bírok a véremmel. Jó ideje. Kell nekem végre egy nő. Méghozzá ez a nő. Rögtön az enyém lesz. Bármi áron. Ott termettem előtte, normál emberi tempóban, hogy ne keltsek gyanút benne, és máris ajkaira tapadtam, úgy csókolva őt, mint aki éppen a halál szélén áll és nincs egy korty vize sem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Dec. 02, 2012 4:03 pm | Legnagyobb meglepődöttségere mikor hátrafordultam még mindig az ajtóban ácsorgott. Oké.. ez egy picit furcsa, de hát minek akadnék fenn ezen ha eddig fantasztikusan alakul az estém. Visszasétáltam hozzá és megfogtam a kezét, hogy így hívhassam be. - Kérlek gyere be. - Mondtam egy mosollyal az arcomon, mert nem kerülte el a figyelmemet azt sem ahogy végigmért. Ma este bármire vevő vagyok Nem érdekel senki és semmi. Rá érek később megbánni a dolgokat. De azért nem akartam semmit elsietni ezért rábíztam a döntést, hogy mit is szeretne tőlem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Dec. 02, 2012 2:39 pm | Oké, enyhén beparáztam egy pillanatra, ahogy megálltam a küszöbnél és torokköszörülve méregettem a küszöböt. Boszorkány vagyok, ez tény. De félig vámpír is. Nem léphetek be, míg nem hív be. Csessze meg a jó isten a hülye szokásait! - Mondd csak, behívsz? Az úgy sokkal udvariasabb. - kacsintottam rá, már könnyed testtartással megtámaszkodva az ajtófélfában, így mérve végig a szememmel. Már szinte most felfaltam őt a tekintetemmel. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 29, 2012 4:26 pm | (Grill)
Némán sétáltunk egymás mellett ha akartam volna se tudtam volna megszólalni. Nem tudtam semmi értelmeset mondani ezért inkább nem is szólaltam meg.
Hazaérve előkaptam a kulcsomat, majd kinyitottam az ajtót és belépkedtem a nappaliba, majd visszafordultam, hogy szemben állhassak vele. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 26, 2012 6:38 pm | (Gilbert ház)
Hazaérve ledobáltam magamról a ruháimat, majd bevetettem magam egy meleg zuhany alá és körülbelül fél órát válogattam, hogy mit is vegyek fel de a lényeg az volt, hogy a ma este lesz életem egyik legjobb estéje. Bár belegondolva hívhattam volna a csajokat is bár nagy valószínűséggel húzták volna a szájukat a dologra szóval inkább nem is említettem. A grillben általában mindig van valami buli féleség. Kezdetnek úgy gondoltam, hogy ez is megteszi most. Ha meg nem akkor keresek valami érdemesebb helyet a szórakozásra.
(Grill) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 26, 2012 6:34 pm | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|