Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
Forbes ház

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 17, 2013 2:06 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
A vágy már teljesen elöntötte a testemet és kezdtem érezni, hogy újból elérem azt a mámorító pontot. Nem is tellett bele pár percnél többe éreztem, hogy gerincemen átfut egy szinte lángoló érzés és egész testem megfeszül, ahogy átadom magam a gyönyörnek.
Reméltem, hogy nem tűntem számára túl ügyetlennek. De mégis csak egy első alkalomról van szó. Ahhoz még túl kába voltam, hogy megszólaljak egyszerűen elfogott az aggodalom, hogy lehet csalódást okoztam neki. Ezért inkább azt vártam, hogy ő szólaljon meg.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jan. 16, 2013 5:22 pm
Mivel nevezhetném őt kezdőnek, most még semmi extrába nem akartam belevinni őt. Eleinte, pontosabban az első alkalom során úgy hiszem, nem is helyénvaló az. MOst csak finom erotika, gyengédség.. szenvedély, ami soha nem hiányozhat. ezeket kell megadnom neki.
És igyekeztem is, eléggé nagy lelkiismerettel is, hogy számára is jó legyen, de számomra is. És az arany középutat nehezen akartam megtalálni. De sikerült..
- Élvezd, kedvesem.. - súgtam kéjesen, és vágytól rekedten a fülébe.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 13, 2013 8:06 pm
Percről perce egyre jobban nőtt bennem az iránta érzett vágyam. Kicsit erősebben szorítottam magamhoz a lábammal amikor láttam, hogy nincs ellenére. El tudtam volna képzelni vele többet, mint egy alkalom, de tudtam nagyon kevés rá az esély. Lehet, hogy csak átutazóban van errefelé és nagy valószínűséggel így is van. Nem baj ez a pillanatot magamba vésem. Nem fogom elfelejteni. Még ha akarnám se menne. De egyáltalán miért is akarnám? Semmi ilyesmi nem fordult meg a fejemben.
Gyorsabban mozgott bennem amire csak jóleső sóhajokkal válaszoltam. Eleinte fájt egy picit, de most már csak élveztem. Nagyon is.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Jan. 13, 2013 5:17 pm
Szavakkal már nem is tudtam volna leírni mennyire tetszett teste minden reakcióha. Tapasztalt nők sem mindig tudtak ellentmondani a reflexüknek, háét még az ilyen kis gyakorlatlan lánykák. De tény az, hogy én szívesen megtanítanám egy-két dologra, ha marad rá időnk. És türelmünk, az nagyon fontos. Túlságosan jó volt ahhoz a teste, hogy ne élvezzem ki minden egyes nap, vagy minden egyes héten. De nem maradhatok itt örökre. Nem akarok letelepedni, vissza kell mennem New Yorkba, ügyvédkedni.
Felgyorsítottam a mozgásomat, de még mindig gyengéden és vigyázva, hisz' nem akartam neki fájdalmat okozni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 10, 2013 4:38 pm
Annyira kedves volt.. Egyszerűen ez az egész úgy ahogy van tökéletes. Jobban nem is történhetett volna meg ez a bizonyos első alkalom.
Még mindig furcsa volt ez az egész. De legbelül élveztem.. Nagyon is. Az esély arra, hogy ebből az egy alkalomból több lesz nagyon kicsi. Bár párszor még szívesen befogadnám az ágyamba hacsak egy-egy éjszakára is. Páran lehet ribancnak néznének, de senkinek nem kell tudnia a dolgokról. Amúgy sem fogom világgá kürtölni. Ez csak az én dolgom.
Ahogy teltek a másodpercek egyre jobban élveztem. Egy ideig gondolkodtam, hogy megtegyem-e de végül összeszedtem a bátorságomat és kereszteztem a lábaimat a derekán.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 10, 2013 3:52 pm
Megnyugodott, és fájdalmat sem véltem látni arcán. A vágy, és a kéj, amit igyekeztem simogatásaimmal elérni nála, elérte a célt és már nem volt fájdalom benne, legalábbis én ezt nem vettem észre.
- Vigyázom rád.. - ismételtem el iménti szavaimat, miközben mozdultam benne egyet, majd újra és újra, kisebb kihagyásokkal, és szünetekkel. Vágytam rá, gyorsabb akartam lenni, úgy magamévá tenni, ahogyan minden más nőt. De ő még nem volt férfival. Erre kellett tekintettel lennem. Igaz, ha nem kell majd innen tovább állnom, még párszor szívesen összejönnék vele.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jan. 09, 2013 2:51 pm
- Rendben van. - Suttogtam halkan, miközben kicsit félénken viszonoztam a csókját. Annyira finom volt, de valahogy van az az érzésem ez mind azért van, mert hát én még nem voltam férfival.. Ha már lettem volna ki tudja mit tett volna velem.
A módszerére meg azt hiszem nem akarok rákérdezni, vagyis akarok nagyon is. De valami azt súgja, hogy a legjobb az lesz ha most nem kérdezősködöm erről.
Mindig is azt hittem, hogy ez sokkal fájdalmasabb lesz, de valahogy alig éreztem valamit. Az egész testem bizserget a vágytól elterelve a figyelmemet a fájdalomról.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Jan. 08, 2013 4:31 pm
- Ne aggódj... velem nagyobb biztonságban vagy ilyen téren, mint bármelyik másik férfival.. - suttogtam a fülébe. Boszorkány vagyok, bár ezt ő nem tudja. Én mégis gondolok ilyesmire, hisz nem akarok apa lenni, se baleseteket nem akarok, így megtanultam valamit amivel ezeket kikerülöm.
- Bízd rám magad.. vigyázom rád.. - hajoltam szájára, hogy gyengéden csókoljam őt, majd combját simogattam egyik kezemmel, míg méginkább elmélyültem testében, mindaddig, míg teljesen el nem merülhettem benne.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Jan. 05, 2013 1:42 pm
Nem kellett sokáig várnom arra, hogy megérezzem őt.. Nem mondhatom azt, hogy fájt csak picit kellemetlen volt, szokatlan. De másfelől pedig tudtam, hogy ezek csak 'kezdeti nehézségek'.
Ekkor villant be aminek azt hiszem már az elejétől kezdve a fejemben kellett volna lennie.. Hiszen manapság ezzel tömik minden tinédzser fejét. A gondolatomnak próbáltam hangot adni ami többé-kevésbé sikerült is.
- Nem kellene.. tudod.. védekeznünk? - Suttogtam picit remegő hangon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Jan. 04, 2013 9:12 pm
Harapott, ezzel még inkább felhúzta az agyam. Mennyire értett ő ehhez.. de mennyire.. még ha kezdő is volt. A kamaszok valamiért ráéreznek erre. Csak ki kell hozni belőlük ezt. De ez így tökéletes.
- Nem akarok fájdalmat okozni neked.. - emeltem két lábát csípőmre, miután éreztem jelzését, és a homlokomat homlokának döntöttem, miközben finoman testébe kezdtem nyomulni. Centiről centire, de a legelején megállva többször is.. nem fájdalmat akartam okozni neki..

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jan. 03, 2013 5:25 pm
A szívem azt hiszem, hogy nem érezte túlságosan jól magát a mellkasomban, mert olyan gyorsan vert mintha ki akarna szakadni onnan. Bár amennyire izgultam ezen nem is csodálkozom. Ez az első nagy alkalom. Azt hiszem ez fogja meghatározni az életem ezen részének a jövőjét. Valamiért örülök, hogy ezt a pillanatot vele oszthatom meg. Igaz nem is ismerem, de ahogy hozzámér.. az egyszerűen tökéletes. Jobban nem is képzelhettem volna el ezt az egészet.
Csók közben finoman harapdáltam, húzogattam alsó ajkát miközben a tarkóját simogattam. Úgy érzem, hogy készen állok és egyfajta jelzésképpen picit megemeltem a csípőmet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jan. 02, 2013 11:33 am
Nem szoktam hozzá a gyengédséghez. Nem is szerettem az lenni, de most beláttam hogy olyannak kell lennem. Hajtott a vérem, az érzés hogy milyen lehet ez a lány. Még soha nem volt férfival. De a jó nőt nem ebben mérik. A férfinak kell jóvá tennie, mert rossz nő nem létezik. Csak rossz férfi.
Újra csókolni kezdtem, és testem csupasz testének simult, de ujjammal már visszatértem combjai közé, hogy finoman kezdjem simogatni és néha-néha behatolni testébe így. Hogy felkészülhessen. Mikor is volt utoljára hogy én így előkészítettem egy nőt? Ööö.. soha!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 29, 2012 9:59 pm
Az egész testemet elöntötte ez a mámorító érzés. Ezután azt hiszem mindenre felkészültem. Ha ennél akár egy hangyányival is jobb lesz.. Akkor azt hiszem már a mennyország felé teszek egy látogatás. Ha van bármi is felette.
Elmosolyodtam és viszonoztam rövid, édes csókját. - Tökéletes. - Mondtam picit lihegve. Alig bírtam kipréselni ajkaim közül ezt az egy szót is ezért a szóbeli válasz helyett inkább csak alsó ajkamba harapva bólogattam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 29, 2012 9:30 pm
Teste megfeszült ujjaim alatt. Csodálatos érzést adtam neki. Ez számított. Egyedül csakis ez, és már éreztem, hogy magam is leizzadtam, mégis felmásztam hozzá, hogy kedvesen megcsókoljam a száját.
- Jó volt? - suttogtam, csak hogy meggyőződjek, nem vagyok annyira rossz. Igaz, rám eddig sosem érkezett panasz. - Mert ha igen.. továbbléphetünk.. - cirógattam végig combját.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 27, 2012 8:32 pm
Az egész bizsergés és minden érzés annyira furcsa volt számomra. Minden más megszűnt körülöttem csak az a kellemes bizsergés töltött be mindent. Odalent. Alsó ajkamat harapdáltam, hogy visszafojtsam a nyögéseimet, majd éreztem ahogy a testem megfeszül és elönt egy gyönyörű, mámorító érzés.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 27, 2012 5:08 pm
A sóhajai elégtétellel töltöttek el. Ez az... gondoltam csak magamban ezeket, és kezeim felsiklottak, hogy melleit cirógassam és markolásszam. - Élvezd, bébi. - suttogtam egy pillanatra elszakadva tőle de már vártam a pillanatot, hogy mikor jön el nála a nagy robbanás.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 25, 2012 4:40 pm
Percről perce jobban kívántam. Nem tudom, hogy a kék szempárral vett le a lábamról vagy szimplán mindent összevetve a tökéletes kinézete, de nem is érdekelt. Akartam őt. Itt és most pont így. Furcsa ezt az én számból hallani hiszen még soha nem voltam férfival, de vágytam rá és minden egyes érintésére.
Az összes vágyam egy pontba gyűlt össze és nem igen bírtam magammal ezért elengedtem pár halkabb nyögést. Tökéletesebb nem is lehetett volna ez a pillanat.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Dec. 24, 2012 1:10 pm
Gondoskodni akartam mámoráról, és teste visszajelzései azt mutatták, hogy nagyon is jó úton haladok effelé. Szorgosabbá váltam, majd egy pillanatra elszakadtam forróságától, hogy felmásszak hozzá, de ujjam közben nagyon gyengéden, és csak pár miliméterre, de bekalandozott testébe. Szűz volt még, ennél jobban most nem akartam még fájdalmat okozni neki. Igaz, nem tűnik valami nebánts virágnak.
- Megmutatom, hogy milyen így... először... - másztam vissza, és kedvesen kényeztettem tovább. Először így akartasm, hogy elérje a mámor. A kéj és felrobbanjon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 22, 2012 9:34 pm
Mikor azt mondta gyönyörű vagyok a kelleténél talán picit jobban pirultam el. Nem vagyok hozzá szokva még ehhez. Amikor ujja megérintette azt a bizonyos pontomat egy kellemes bizsergés áradt végig a testemen. Ez az első ilyen alkalom.. Most még minden ezzel kapcsolatos érzés furcsa. Ez a bizsergés.. De azt hiszem, hogy elmondhatom már az érintésétől is végigfut bennem, habár nem ilyen intenzíven. Mikor már nyelvét éreztem meg olyan volt, mintha a mennyországba kerültem volna. És ez még csak a kezdet.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 22, 2012 8:36 pm
- Helyes. - hajoltam fölé újra, és minden létező ruhadarabot lehúztam róla ami még rajta volt. Pont tökéletes.. - Gyönyörű vagy.. - hajoltam a hasához, és kedvesen harapdáltam hasa bőrét, miközben ujjam érzékeny pontjához ért, és megérintettem ott... már éreztem, hogy hatással vagyok rá.
- Imádom ezt.. - suttogtam halkan, és nyelvemmel is követtem ezt az utat, hogy ezzel okozzak neki mámort.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Dec. 21, 2012 5:15 pm
Kavarogtak bennem az érzések, de leginkább a gondolataim egyetlen kérdés körül. Biztos, hogy akarom ezt? Pont így, pont most? Nem sokáig kötötte le a gondolataimat ez a kérdés, hiszen már tudtam magamban a választ. Túlságosan élvezem ezt az egészet ahhoz, hogy pont most futamodjak meg.
- Teljesen rád bízom magam. - Suttogtam miközben lepillantottam rá, hogyha csak rövid ideig is, de szemeibe nézhessek.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Dec. 20, 2012 4:16 pm
Fél szemmel felnéztem, hogy lássam arcát, mikor csókokkal hintem tele hasát. Igen, kétség sem fér ahhoz, milyen gyönyörű. Miről maradt le eddig az a számtalan pasas, akibe belefuthatott...
- Hogyan szeretnéd...? - néztem fel a szemiebe, de még nem térve el a combjaitól, épp ellenkezőleg: befészkeltem magam oda, készenállva arra hogy a válasza után kényeztetni kezdjem.. még ennél is jobban.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 18, 2012 5:54 pm
Kiskoromban talán még úgy képzeltem el ezt az egészet, hogy majd a férjemmel teszem meg ezt először. Azért mert szeretem. De azt hiszem engem képtelen bárki is szeretni. És azt hiszem, hogy meg kell ragadnom ezt az alkalmat itt és most. Egyáltalán nem bánom, hogy egy idegennel történik ez az egész. Talán így a legjobb. Főleg mivel egyértelműen tapasztaltabb ezen a téren, mint én és.. elképesztően gyengéd.
Behunytam a szemeimet és hagytam, hogy azt tegye amit akar. Az alsó ajkamba haraptam mikor megéreztem hasamon szinte égető csókjait.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Kedd Dec. 18, 2012 5:20 pm
Tudtam előre hogy nagyon kell vigyáznom rá. És nem fogok úgy tenni semmit hogy ne legyek biztos benne: jó neki. Hogyan is nézne az ki? Nem az a célom hogy egy életre elvegyem a kedvét a szextől. De tán mégsem velem kéne először... én, mint első férfi egy nő életében... EGY FIATAL lány életében... nem röhejes?
Kezemmel gyengéden húztam le róla a szoknyáját. Áldtam is minden nap ezt a ruhadarabot. Már benne is tetszettek a lábai, nemhogy nélküle. És a fehérneműje.. egy falatka, ennyi az egész. Csak egy reccsenés, egy mozdulat kellene hogy erőfeszítés nélkül levegyem róla. De nem teszem.. a hasára hajolok, hogy ott hintsem apró csókokkal.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Dec. 15, 2012 9:03 pm
Minden érintése gyengéd volt ami elképesztően jól esett. Azt hiszem ha továbbra is így fog alakulni az este semmi esélyt nem látok arra, hogy ezt megbánjam. Egy őrületesen helyes férfinak adom a jelenlegi talán legdrágább kincsemet. Legalábbis valahogy a szülők így fogalmazzák meg ezt a dolgot.
- Tudom. - Mondtam egy sóhaj közepette amit nyakam csókolgatása váltott ki. Nem is ismerem őt.. De valahogy ez jelent pillanatban nem tud érdekelni.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Forbes ház

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Caroline Forbes
» Caroline Forbes

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Múlt :: 2008-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm