*** A múlt ***
Mindig is bizonytalan voltam és eléggé negatív is. Legalábbis a múltamban. Mindennél jobban vágytam egy kis odafigyelésre valami szeretettféleségre. Valószínűleg ennek az lehetett az oka, hogy a szüleimtől nem annyi szeretetet kaptam amennyit egy átlagos gyerek elvár. Bár én messze voltam az átlagostól. Számomra mindig sokkal több figyelem kellett.
Egyik nap egyedül mentem el a Grill-be, mert több esélyt láttam mindenre, ha nincs ott Elena. Valószínűleg észre sem vett volna Hayden mellette. Na mindegy.. Ilyenekbe felesleges belegondolni, mert észrevett. Életem legjobb döntése volt, hogy aznap oda mentem. Mert tőle megkaptam azt amire mindig is vágytam. Figyelmet és törődést. Igaz, hogy két napig tartott az egész.. Reméltem, hogy három napig tart, ha már úgy van a mondás, hogy minden csoda három napig tart..
De tökéletes volt. Életem legcsodálatosabb két napja. Ezt még a mai napig nem sikerült senkinek felülmúlnia.
Bátran kijelenhetem, hogy az idő elteltével visszavonhatatlanul szerelmes lettem Tyler-be. Habár a kapcsolatunk egyáltalán nem a tökéletességről szólt az érzéseim mit sem változtak. Fájdalom? Abból bőven megéltem eleget, de tudom, hogy örökre nem fog eltűnni az életemből. A sok megcsalás és minden egyéb miatt egy kis szünetet szavaztunk meg egymásnak. Természetesen nem én voltam az a fél aki félrekacsingatott.
Ebben az időben Sok időt töltöttem Stefan társaságában. Az egyik bálra vele együtt mentünk el. Az egész bál nem arról szólt, hogy sok időt töltsünk el együtt, mert mindig közbejött valami. Aztán úgymond kárpótlásul elmentünk lovagolni. Nagyon jól szórakoztam és a táj és gyönyörű volt. Ekkor ígértem meg neki, hogy rám bármikor számíthat.
Körülbelül ekkor ismerkedtem meg a Lestwick testvérpárral. Hamar a szívemhez nőttek pedig alig ismertem őket. Oké.. Eyal egy hatalmas nőcsábász.. Valószínűleg ezért is próbált a maga módján kedves lenni hozzám.
Bár a szünet alatt nem éltem túlzottan ártatlan életet, mert volt egy kisebb kalandom az egyik vérfarkas sráccal. Már nagyon a nevére sem emlékszem, de nem is lényeges. Hiszen ő sem volt az! Csak egy hülyeség volt a részemről.
Idővel minden rendbe rázódott köztem és Tyler között. Legalábbis azt hittem. A megcsalásoknak még így sem lett vége. Párszor végig futott az agyamon, hogy jobbat érdemlek, de a szívem nem engedett. Valahogy mindig egymás mellett kötöttünk ki. Egy ilyen megcsalás tisztázásakor jegyzett el engem.. Természetesen rögtön igent mondtam.
Stacey Jordan. A drágalátos gyerekkori barátnőm. Legalábbis azt hittem. Szemet vetett Tyler-re és engem megpróbálta barátnőjén keresztül eltenni láb alól. Ami eléggé fordítva sült el. Én voltam az aki megölt valakit.. Az a valaki pedig az ő barátnője volt. A mai napig csodálkozom azon, hogy még nem indított valami támadást ellenem.. Ellenünk. Talán rájött, hogy rossz emberekkel kezdett ki vagy tudjam is én.. Nem is érdekel.
Tyler-hez rohantam amit „kiszabadultam”. Ő persze egy nő társaságában volt. Az a fránya papír fecni. Egyáltalán, hogy gondolhatta azt, hogy én valaha is elhagynám őt..? Bár jobban átgondolva érhető. A sok megcsalás.. DE NEM RÖGTÖN AZUTÁN, HOGY IGENT MONDTAM.. Az egésznek nem lett volna értelme. Akkor kerek perec megmondtam volna, hogy köszönöm, de nem kérek belőled. Aztán valamennyire helyrerázódtunk. Talán amiatt, hogy elárultam terhes vagyok. Igen.. Az ő gyerekét hordtam a szívem alatt, ha nem is túl sokáig. Nem kellett volna kitennem a lábam otthonról.. Később természetesen bölcsebb az ember..
Az a vámpírvadász.. Egy szadista állat nem tudok rá mást mondani. HOGY ÁRTHATOTT EGY GYEREKNEK? Ezt az egészet azóta is próbálom magamba fojtani. Stefan volt az aki megmentett a haláltól. Stefan, nem Tyler. Neki sokkal fontosabb volt valaki más ami miatt külföldre kell utazni. Megint kezdem úgy érezni, hogy semmit nem érek.. Hogy a szerelmem számára semmit nem jelent.
Aztán pedig a bál.. Ott megismerkedhettem Klaus-sal. Sokkal kedvesebbnek tűnt a szememben, mint ahogy Tyler leírta. Valószínűleg én is utálnám, ha az akaratom ellenére változtatott volna át. Ebből is elég sok nézeteltérésünk volt. A vérszomja. Amivel talán még most sem nagyon tud, mint kezdeni. Csak leplezi előttem.. Elhatároztam, hogy én ezen már nem vitázok.
Ott van még Hayden is.. Újra találkoztunk.. Ez annyi mindent felkavart bennem, hogy már semmiben nem vagyok biztos. Akkoriban mindent megtettem volna érte.. Most pedig? Talán most is.. De nem lehet. Tyler menyasszonya vagyok és én soha nem fogom felvenni az ő szerepét. A hűség elég fontos számomra. Ha már én sem vagyok képes tartani magam, akkor miért várnám ezt el tőle?
Most pedig az utolsó cérnaszálba kapaszkodva próbáljuk visszakapni a kislányunkat.. Hogy őszinte legyek.. Már abban sem vagyok biztos, hogy ezt akarom.