Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ■ my girl on the fire
■ actually - mystic falls
■ lawyer and teacher in one
|
A poszt írója ♛ Bryan L. Foster Elküldésének ideje ♛Csüt. Feb. 18, 2016 7:50 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Júl. 23, 2015 12:43 am Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » mindenképpen 30 alatti FAJ » Farkasboszorkány vagy szimpla vérfarkas vagy szimpla boszorkány (választhatsz) PLAY BY » Jake Abel de ha más után vágyakozik szíved lelked, nem gátollak meg benne. STÁTUSZ » szabad FOGLALKOZÁS » nyugodtan választhatsz VÁRJA » igazából csak én KAPCSOLATUNK » Az öcsém vagy, menthetetlenül szerelmes apánk parancsaiba, amit kér azt te pontosan úgy is teljesíted neki. Nem veszed észre, hogy csak kihasznál és szépen lassan tönkreteszi az életed. Emlékszem az első igaz szerelmedre, aki egyszer csak eltűnt a homályban, szinte minden ok nélkül? Tudod az az ő műve volt, úgy gondolta, hogy neked semmi szükséged sincs gyöngéd érzelmekre, mert attól csak elgyengülsz és nem koncentrálsz a fő problémára ami a családunkat érinti már évszázadok óta. Ha hallgatsz rá, tiéd a biztos halál és igazán, nélkülem is észrevehetnéd, hogy a vesztedbe fogsz rohanni. Sajnos még nem tanultad meg, hogy a bátyád szava olykor sokkal bölcsebb, mint az apádé. Most, hogy utánam jöttél Seattle-ből mit fogsz tenni? Mi lesz a következő lépésed? Erre nagyon kíváncsi vagyok.
// Na szóval, igazából nagyon nyitott vagyok a karakterrel kapcsolatban, a keresztnév, play by teljesen változtatható ha nem tetszik. Ez igazából csak egyfajta útmutató. Az előtörténetével kapcsolatban is mondhatni mindent az alkotóra bízók. A családunkról az ET-ben szinte nem beszéltem semmit sem, szóval ezzel kapcsolatban is nyugodtan szárnyalhat a fantáziád. Ha kedved tartja beleleshetsz, hátha ihletet kapsz és az a borkészítés mégsem lesz olyan hihetetlen a családunk részéről. // | |
|
|