Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
Hotel - Milena szobája

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Aug. 29, 2012 8:21 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
- Ja, mondták. De azok nem élték meg a következő másodpercet - legyintettem a "nem komplett" kifejezés hallatán. Kit érdekelt a véleménye? Engem nem. Csak a körülményeknek köszönheti, hogy nem esem a nyakának.
Csak fintorogtam felé egyet, amikor megláttam a pillantását. Na igen, gondolom visszakapom. De... ez se izgat túlságosan. Mit csinál, egy békát dug az ágyamba? Verbénát a kávémba? Bánom is én...
Megfogtam a bőröndöm fogantyúját. - Nemsokára ott leszel, pici nagypapi. Alig várom, hogy a lányod kitegye a szűrödet a lakásából - vigyorodtam el gonoszkásan, miközben bezártam a szoba ajtaját, és a kulcsot leadtam a recepción. Egy egyszerű kis igézés, aztán már nem is kérdezett többet az ott ülő csaj.
- Hol is van a kocsid, barátom? - érintettem meg a vállát ártatlankodva.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Aug. 30, 2012 12:22 am
Én se voltam jobban odasimulva mint Ő. Ő fintorgott, én csak néztem komolyan. De magamban már erősen filóztam, mit is csináljak, hogyan szúrjak ki vele. A verbénát nyilván megérezné, de... sebaj, kreatív vagyok, kitalálok más finomságot neki.
Fogcsikorgatva hallgattam a szavait miközben fogta a csomagját és elhagytuk a szobát. Nem szóltam, csak azért sem. Nem vagyok naiv, tudtam hogy nem számíthatok se puszira, se kedves fogadtatásra a családom részéről, de... már megszokhattam, majd örülnek nekem utólag. Nem muszáj nekik mindenről tudni. Majd értékelnek mindennek a végén, ha megszabadulnak a nemkívánatosoktól...
Azon már meg sem lepődhettem hogy Milena igézgetett teljes nyugalomban ami a személyzetet illette. Hát persze... vámpírok és az erkölcs vagy a törvény, netán szabályok... ezekre nem hat semmi, csak a vaskéz.
- Ott, de nem vagyok a barátod - intettem az autóm felé, Milena kérdésére, s miközben odasétáltunk, elővéve a kulcsokat a zsebemből, kinyomtam a riasztót, és kizártam az ajtókat. - Parancsolj - intettem neki a csomagtartó felé, miközben egy gombnyomásra az is kinyílt, s közben elfoglaltam a helyemet a vezetőülésben. Eszemben sem volt rábízni a vezetést. Így vártam hogy Ő is beszálljon.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Aug. 31, 2012 1:08 pm
Csak legyintettem. Akkor nem a barátom. Valahogy nem fogok belehalni ebbe a ténybe. Mit érdekel engem? Csak a céljaink voltak közösek, nem más.
Beültem mellé, aztán csak vártam, hogy elinduljon. A csomagok már ott voltak a csomagtartóban az én részemről is.

(Gilbert ház)

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Hotel - Milena szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Szófia - Hotel - Tatia szobája
» Milena Holloway
» Hotel
» Hotel
» Hotel

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Helyszínek :: Seattle-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm