Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Május 29, 2015 4:08 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Ápr. 04, 2015 6:42 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Shay ... Státusz • | SZABAD | Faj • | boszorkány, vámpírboszorkány | Kor • | 650-700 | Play by • | Eva Green | Ismertető • | Egy velejéig romlott boszorka vagy, a szó szoros értelmében. Mikor álltál át a sötét oldalra? Még az eszedet sem tudtad igazán, de már eldöntetett, hogy az ördögöt szolgálod, és ennek fejében fogsz cselekedni egész életedben. Én mégsem haragszom rád, sőt. Miért? Nos, először is neked köszönhetően eltemethettem a régi Emily-t, és íme, ebben a világban lehetőségem volt új életet kezdeni. Mindent tudsz rólam, hogy elhagytam a lányom, hogy micsoda vérvonalam van, és tudod, hogy hozzád hasonlóan fékezhetetlenül vad tudok lenni. De nem csak holmi barátság vezetett ide, ami hozzám fűz. Van itt még valaki, akit nem olyan rövid ideje ismersz, mint engem, nem pár éve, hanem pár évszázada. Phoebe Raynor, tudod, a nő, aki gyermekeket szült, legalábbis kettőt, és akihez jó barátság fűzött, míg a fia el nem tette láb alól egy évszázadra. Bennetek talán ez a közös, bár mondhatni bennünk ez a közös. Mind a hárman lehetőséget kaptunk rá, hogy anyaként valami jobbat neveljünk, mint amilyenek mi magunk vagyunk, de Phoebe-n kívül ez egyikünknek sem sikerült. Én saját karatomból hagytam el gyermekem, te pedig elsőszülött fiad halálát nézted végig. Az életedben a törés ekkor zajlott le, ez volt a pillanat, amikor végleg elfelejtetted milyen az erőd jóra használni. Makacs vagy, önfejű, de puszta megjelenéseddel is képes vagy tiszteletparancsoló lenni. Ellenségeid száma több, mint azoké, kiket barátként tisztelsz, viszont ezekben sem bízol meg teljes mértékben, hisz sosem tudhatod, hogy ki támad hátba. Még bennem sem bízol annyira, hogy mesélj a múltadról, hát akkor ki másban bízhatnál?
|| A múlt további részleteit alkotóra bízom, a pb-nek örülnék, de sem ehhez sem a névhez nem ragaszkodok || | Várjuk • | Phoebe Raynor és Emily Bennett |
| |
|
|