|
Elküldésének ideje ♛Vas. Márc. 15, 2015 12:04 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Gerard ... Státusz • | SZABAD | Faj • | vámpír (régebben akár boszi is lehetett) | Kor • | 350 | Play by • | Timothy V. Murphy | Ismertető • | Megölted a családomat, akik az én gyenge pontjaim voltak, és tudtad ezt, ezért sakkjátszmába kezdtél. Neked kellett egy boszorkány, és én megfelelő voltam számodra. Így tehát a családomat védelmezve, beálltam melléd, dolgoztam neked. Néha őrültebb, néha kisebb-nagyobb varázslatokat kértél. Ellenségeidet buktattad meg, és ölted meg a segítségemmel. Viszont hónapok teltek el, te pedig azalatt az idő alatt rég kivégezted a szüleimet, testvéremet. Csak nem szóltál. Én pedig összejátszottam az egyik embereddel, akit megtanítottam a titoktartásra, hogyan kell nagyon jól hazudni a lebukás veszélye nélkül. Sikerült elmenekülnöm tőled egy csodálatos nőszemély segítségével. Kegyetlenséged mindennél precízebb, de én pedig okosabb voltam nálad. A nyomaimat teljesen eltüntettem, nehéz lesz rám bukkannod... Ha mégis, akkor végig szeretném nézni a halálodat, azt, ahogyan az utolsó pillantásodat veted rám. Mindezt azért, amit tettél velem.
infók: A leírtakon kívül nem szabok meg semmit, úgy alakítod a karaktert, ahogyan szeretnéd. A kora ne legyen sokkal idősebb, mint amit fentebb láthatsz, de a faj legyen vámpír, s akár anno boszorkány is lehetett, csak elvette valaki az erejét. A PB-alanynak Timothy V. Murphy-t jelöltem, mert aki nézi a Criminal Minds c. sorozatot, annak ismerős lehet, miért ő... Egyébként viszont ez változtatható, de az alany lehetőleg egy hasonlóan rosszarcú, pszichopata kinézetű illető legyen! | Várjuk • | leginkább csak én... |
| |
|
|