|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 30, 2012 2:45 pm | Nem válaszoltam arra amit mondott, sem az arra amikor a kérdésemre megkaptam a választ. Csak elgondolkoztam azon amit mondott. Faggathattam volna, de inkább nem tettem ez az ő dolguk nekem semmi közöm nem volt hozzá. -Anna...Anna Johnson. -böktem ki a nevét és lehunytam a szemeimet egy pillanatra, hogy magam elé idézhessem az arcát újra. -Bár mielőtt meghalt házas volt, de ez az egész előtte volt..Miután meghalt csak ő jár a fejemben. Pedig ezek a nyomok amiket bennem hagyott ezek régiek. -mondtam el röviden a dolgokat, majd ismét kinyitottam a szemeimet. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Szept. 29, 2012 8:10 am | - Nem fogom ennyiben hagyni. Ha kijózanodsz, ott fogok rajta bosszút állni, ahol a legjobban tudok ütni - vigyorogtam, burkoltan célozgatva, hogy nem más a célom, mint lefeküdni vele, Jeremyvel. John ki lesz akadva, ez tény. De ez a cél. - Van egy közös ügyünk. Utáljuk egymást, de össze kell fognunk, mert... ha nem, rosszul is járhat mindkettőnk - sóhajtottam, és odafeküdtem mellé, hogy így nézzek az arcára. - ki az a lány, aki meghalt? - kérdeztem, amikor felrémlett előttem az erdőben említett mondata. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 28, 2012 3:26 pm | -Én nem hagynám ennyiben. -vigyorodtam el mint egy óvodás akinek először támadt volna valami jó ötlete. -Egyébként, hogy szedett össze John egy ilyen jó nőt? Vagy esetleg megfenyegetett valamivel?-néztem egy pillanatra rá egy apróbb vigyorral az arcomon. -Már van benne pár évnyi gyakorlatom úgyhogy nem fogok lehányni senkit. Azt hiszem.-mondtam röhögve és ismét a párnára hajtottam a fejem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 28, 2012 6:39 am | - Eltaláltad. A köcsög nagybátyád volt ez a drágaság... - sóhajtottam, és beletúrtam a hajamba, hogy leüljek Jeremy ágyának szélére... odahajoltam, és elkezdtem kigombolni az inge gombjait. -Jobb, ha kialszod a drogot magadból, mielőtt lehánysz valakit, vagy annyira a szivárványt látnád az ablakban, hogy kisétálnál az ablakon - forgattam a szemeimet nevetve. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 27, 2012 10:19 am | Amint a szobába értünk láttam Milena cuccait szétdobálva. -Gondolom nem te dobáltad be így a dolgaidat. -jegyeztem meg egy halványabb vigyorral az arcomon. Ahogy leültetett az ágyra elfeküdtem és a plafont néztem ami már szinte hullámzott előttem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 27, 2012 6:46 am | (Erdő)
Láttam a cuccaimat bedobálva a szobába, de most még ahhoz se volt kedvem, hogy szétrúgjam miattuk John seggét... vagy a fejét, vagy bármely egyéb testrészét, amiről úgy ítélem, hogy úgysem "használná" senki... - Na gyere szépen - ültettem le Jeremyt a saját ágyára. A drogtól, amit kapott tőlem, kissé kába fejet vágott, de... nyilván sokat adtam neki belőle, mert csak azt akartam, hogy felpörögjön. Nem hordok magamnál piaci mérleget. |
| | |
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 14, 2012 11:55 am | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|