|
Cotton Candy Sztriptíz bár | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 11, 2012 6:10 pm | - El. - helyeseltem hevesen. - És? Neked is elmúltak, hát akkor meg?! - kérdeztem elszorítva ingerültségem. Jobb mindenkinek a normális hangnem. Amúgy sincs szükség a fesztiválra, főleg így, hogy ismét hazudok neki. Nem az van, hogy már nem szeretem, csupán feladtam a reményét annak, hogy köztünk valaha lehessen még bármi is. Ez minden. De inkább nem akarok gyengének látszani előtte. - Lassan tényleg mennem kell. Újra ide kell jönnöm, hogyha látni akarlak, vagy hazamész és ismét normális leszel?! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 21, 2013 9:54 pm | - Szeretsz még? - csúszott ki a számon a kérdés. Nem volt kétséges, hogy nagyot csalódott bennem, de mit tehetnék? Ez jutott. Az Istenért. csak tudnám, hogy miért teszi ezt velem. Fürkésztem a szemeit, de, mint mindig, most sem tudtam belőle semmit sem kiolvasni. Talán egy picit, mintha... de mégsem. Nem reménykedhetek valamiben ami már réges régen elmúlt. Millió meg egy másik, nálam sokkal jobb csajokat kaphat meg magának. A Mi szerelmünk elmúlt, legalábbis részéről biztosan. Tulajdonképpen mi a fenéért rágódom ezen még mindig?? El sem hiszem, már az is egy csoda, hogy találkoztunk. Örlődtem belül, és csak azt tudtam, hogy abba akarom ezt hagyni. Elég volt abból, hogy fogdosnak, és ribancnak néznek. - Segíts nekem, rendben? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 8:30 pm | Torkomon akadt a hang. Válaszolni akartam valahol mélyen, de jobbnak láttam a merev hallgatást. Mit szórakozzak én ezen. Én démon vagyok, ő meg ember, tiszta sor, hogy mik az esélyeink. Inkább nem gondolok bele, hogy mennyire szerettem és talán szeretem most is, jobb, ha elfojtok mindent, amit vele kapcsolatban érezhetnék. Minden maradjon meg emléknek, amit inkább elfelejtek. - Hogy mondod? - eszméltem fel a súlyosan mély letargiából. Lassan, de biztosan tisztult le a kép, hogy mire is gondol segítség alatt. - Persze. Mindig itt leszek neked. - tört elő az őszinte énem, s szinte utána ugrott be, hogy ez az előbbi kérdésére is tökéletesen helytálló válasz. Franc essen bele... Rájöttem, hogy ha tovább adom a fapofát, az hitelesebb. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 8:51 pm | Egy kis mosoly jelent meg a szám sarkában, kitaláltam mit akartam. Aaront, na meg mást is. - Köszönöm. - nyomtam egy apró puszit a szájára. Elkezdtem összepakolni. Eldöntöttem, a kórházban fogok dolgozni, aztán a többi meg majd alakulgat. - A továbbiakban beadom a jelentkezésemet a kórházba, tök jó lenne ott dolgozni. Akkor végre szakmázhatnék kicsit. - Nem is tudom, hogy miért mondtam ezt neki. Felhúztam a csőnacimat, meg egy egyszerű szürke pulcsit. Lemostam a sminkemet, Ő pedig türelmesen várt rám. Nem is értettem, hogy lehet az, hogy hirtelen nem kellett elrohannia. - És amúgy mi újság? Minden flottul működik a Pokolban? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 10:26 pm | Kórház? Jah, igaz, végül is egy kiégett sztriptízes prostinak ez kell. De ezt jobb magamban tartani, jogom van a saját véleményhez... Ami azt illeti, ha belegondolok, undorító amit itt csinált. Vagyis maga a folyamat eléggé kellemes, de ennél többet nem tudnék kettőnkkel sem elképzelni.. Előttem öltözött, de ... az előbbi gondolat beleégett a tudatomba, és belülről mardosott. Erős túlzás leprostizni, tudom, de taszít a gondolat. Igazából azt sem tudom, hogy ez miként jutott eszembe az előző pillanatban. - Megy... Minden a szokásos - pillantottam fel a padlóról. Igaz, hogy ringyó, de a testétől még mindig kocsányon lógtak a szemeim. - Kínozzuk a lelkeket, meg a többi dolog. Melyik kórházra gondolsz? Itt, vagy a jó öreg Mystic Falls-i kórházban? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 10:34 pm | - Mystic Fallsban. Chicago nem nekem való. Mármint az sokkal jobb, és nevetni fogsz, de a sok állattámadás - idéző jeleztem az ujjaimmal - miatt nagyobb a kihívás is. Szívem szerint mentőznék, Te is tudod, de erre elég kevés az esélyem egyenlőre. Furcsa lesz oda visszatérni, ennyi idő után. Ráadásul azt sem tudom, hogy mehetek-e még Damienékhez. - foglaltam össze. Igazából nem érdekelt a véleménye, hogy mit gondolt rólam, de kétlem, hogy túl pozitív lenne. De elég is. Az én életem, én csesztem el, ennyi. - Na mit mondasz? Indulhatunk?- kaptam a vállamra a táskámat, de azt sem tudtam hova menjek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 10:59 pm | - Biztos sok pénz összejött a striheléssel, nem? - szúrtam mégis oda, pedig nem akartam. De ha már belekezdtem... - Vehetsz belőle lakást, ha nem zavar, hogy a falból árad a bűn szaga... Ezelőtt elég jól lepleztem a verhetetlen pókerarcommal, meg a kisfiús sármommal és ellenállhatatlan külsőmmel azt, hogy végtére is mi a véleményem a ledér viselkedéséről. - Nincs ezzel baj, cukorfalat. Én, meg a hozzám hasonló szívtelen bácsik szeretik a magadfajta buta kislányokat - gügyögtem, mint egy gyerek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jan. 28, 2013 11:07 pm | - Ja, hogy így állunk. - kezdtem bele relatíve flegmán. Mint említettem nem különösebben érdekelt a véleménye. - Az a hülye aki ki tud rajtad igazodni. - szúrtam oda én is. - Az egyik percben szeretsz - idéző jeleztem megint - a következőben pedig egy ribancnak tartasz. Tudod mit? Nem érdekel a véleményed, ha butának tartasz, csak tessék. De azt nem tagadhatod, hogy élvezted az együtt létünket. - suttogtam az ajkaira. - Cukorfalat. - indultam meg az ajtó felé. Én nem tudom mit gondolt magáról. A fő az, hogy Ő Mr. Tökéletes. Egy időben tényleg az volt számomra, de most.. fogalmam sem volt, arról, hogy mit gondoltam róla. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Márc. 10, 2013 10:23 am | (hotel)
- Biztos vagy benne, hogy félpucér nőket akarsz látni? - kérdeztem Bekaht belépve. - Vagy reménykedsz, hogy lesznek ugyanilyen férfiak is? - faggatóztam tovább, de mint kiderült, mindketten csalódtunk. A bár két részből állt, és a belső részt tartották fenn sztriptízbár gyanánt. A külső egy átlag bárként funkcionált. - Hát, nekem a felöltözött emberek is megfelelnek - vigyorogtam a hugira, és kerestem egy üres boxot. - Ez tökéletes. Rálátunk mindenre. Szemügyre lehet venni a választékot - intettem a vendégek felé.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Márc. 10, 2013 3:53 pm | Szótlanul tűröm, hogy az öltözködésem időtartama miatt morgolódjon. Hát istenem, nő vagyok. És amennyi nőnemű lény lézeng átlagosan körülötte, megszokhatta már, hogy időbe telik, mire mi szalonképessé varázsoljuk magunkat. Ennek ez a rendje-módja. Mitagadás, meglepődöm, amikor meglátom, hova hoz bennünket. Egy sztriptízbár. Komolyan? Még ha valamelyik hibrid csicskájával akarna ide jönni. Mondhattam volna barátot, vagy havert is... de főképp mostanában nem tudok róla, hogy túl sok lenne neki belőle. Az egyetlen személy, akit igazán el tudnék képzelni az oldalán egy ilyen bárban, az... az Kol. Összeszorított ajkakkal követem az épületben, és nagyon igyekszem elterelni a gondolataimat. Nézzük a dolgok jó oldalát. Egy csomó kiéhezett pasi jár ilyen helyekre, akiket nagyon könnyű elcsábítani. De ha már itt tartunk, szívesen emelem a tétet, és teszem kissé érdekesebbé a játékot. Ebben pedig segítségemre lehet egy régi, jó barátnőm, aki ha minden igaz, jelenleg épp itt van a városban. Küldök is neki egy gyors üzenetet, hátha csatlakozna hozzánk. - Ha nem haragszol, szóltam Odettenek, hogy itt vagyunk. Azt hiszem, be fog nézni - jelentem, miközben körülnézek. - Ugye emlékszel Odettere? - sandítok Nikre, aztán újra a helyet méricskélem. - Tökéletes ez a box. Elég félreeső ahhoz, hogy diszkréten megvacsorázzunk, és mégis mindent belátni... - mondom elismerően a bátyám választására.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Márc. 10, 2013 4:14 pm | Azért szerencsére volt némi látnivaló, egy-két lengébben - ezek alatt értem, hogy toplessbe - öltözött hölgyike személyében. Árgus szemekkel figyeltem az ide-oda rengő bájaikat, mígnem Bekah kiszakított a mélázásból. - Odette? - ráncoltam a szemöldökömet. - Ismerős, de ha karót szúrnak a szívembe sem tudnám jelenleg megmondani, honnan. Voltam vele annak idején? - kérdeztem, mert erős volt a gyanúm, hogy két helyről ismerhetem. Vagy megdugtam, vagy Bekah haverja. Vagy a kettő egyszerre, nálam egyik nem zárja ki a másikat. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Márc. 11, 2013 5:27 pm |
Imádom Chicago-t. Ezen nincs mit szépíteni. Az elmúlt majdnem kilencszáz évben még egyetlen város se fogott meg ennyire, pedig amikor azt mondom, hogy sok helyen megfordultam már akkor nem csak a szám jár. Itt annyira rohan mindenki, hogy észre sem veszik az embert, és ez az én esetemben jól is jön. Van vagy hat éve is már, hogy megvettem az egyik tetőtéri luxusapartmant a város egyik felhőkarcolójának tetején, és bár félévente mindig eltűnik egy időre - északabbra mindig finomabb az óvatlan vadászok vére - senki se teszi szóvá, hogy most is ugyanolyan jól tartom magam mikor ideköltöztem. Oh, és nem mellesleg hihetetlen bulikat képesek tartani, ahol még a gyakori balesetek se véletlenek. Talán pont ezért nem lepődtem meg, mikor ma vásárlás közben megrezzent a mobilom a zsebemben és a kijelzőn egy rég nem látott ismerős neve szerepelt. Valahogy éreztem, hogy hamarosan fel fog tűnni - ez az őrült fesztiválok hétvégéje a városban, mikor egy csomó felelőlen fiatal utazik ide a környező államokból, hogy a sárga földig igyák magukat miközben tudtukon kívül kínálják fel nekünk a nyakukat. Hát nem édes? Rögtön vissza is pötyögtem pár sort, majd felkaptam az első kezembe akadt vörös tűsarkút és hazasiettem. Noha a szekrényem lassan tömve lesz a drágábbnál drágább cuccokkal, mindig találok valami indokot amiért gyarapíthatom még ezt a mennyiséget. Nem, nem vagyok boltkóros, csupán szeretem az újat. Ez akkora probléma lenne? Ismertem a helyet, és bár nem tartozott a kedvenceim közé ki nem hagytam volna az alkalmat, hogy kifaggathassam rég nem látott barátnőm. Nem is emlékszem már mikor találkoztunk utoljára; fél éve, vagy fél évtizede? Mikor az ember, akarom mondani vámpír már több mint fél évezrede él a földön az idő lesz a legkevésbé fontosabb dolog amivel foglalkoznia kell. Ez egyedül csak a sorbaállásra nem vonatkozik, ezért is engedtem meg magamnak azt, hogy rögtön a bejárathoz lépjek majd egy kacsintással szinte a gatyát is levarázsoljam a kidobósrácról. Most még csak képletesen beszélek, de ugyan, fiatal még az este. Nem tartott sokáig, szinte azonnal kiszúrtam az egyik félreeső boxot, így italt se rendelve határozottan verekedtem át magam a tömegen - mintha egy kettőre rá is léptem volna, de kitudja -, és már szemben is találtam magam az ősi vámpírcsalád két tagjával. - Nocsak, kiket nem látnak szemeim. - húzom széles vigyorra a szám, és már le is vetem magam a szőkeség mellé, majd fél karral szorosan magamhoz ölelem. - Jól áll neked a vörös Bekah. - eresztettem meg felé laza kacsintás, majd a bátyja felé is küldtem egy kacér mosolyt. - Rég találkoztunk Nik.
A hozzászólást Odette Breeland összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 16, 2013 10:07 pm-kor. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 12, 2013 12:05 pm | Nem telik bele sok idő, és már érkezik is kedves, régi barátnőmtől a válasz. Ah, atyaég, mennyi mindenen átmentünk már ketten együtt. Persze ez nem meglepő, tekintve, hogy mennyi idő van már mögöttünk, hány város talaját, hány bár táncparkettjét tapostuk már együtt. Így az elmúlt napok viszontagságai után igazán örömmel tölt el, hogy a visszajelzésében ígéri, hamarosan csatlakozik hozzánk. Elmosolyodom a bátyám kérdésén. Ez annyira tipikus. Néha komolyan elgondolkodom, hogy vajon csak az alapján tudná megjegyezné a nők nevét, hogy kivel volt már együtt, és kivel nem. Az az egy biztos, hogy én már nem is próbálom számon tartani, akár a barátnőimről van szó, akár nem. Talán régen még zavart a dolog, de azóta már megszokhattam, és nem is érzem úgy, hogy bárkit hibáztatnom kellene, hisz... nagyon jól tudom, hogy a bátyám nagyjából akárkiről képes lebővülni a fehérnemüjét... szó szerint, vagy átvitt értelemben. - Ha voltatok is együtt, nem kötöttétek az orromra. Bár engem már semmi nem lepne meg. Viszont ő az egyik legrégebbi barátnőm, szóval ha megkérhetlek, bánj eszerint vele - ha a hangom kicsit éles is, a mosolyom és a tekintetem szelíd és talán kicsit könyörgő is. Tudom, hogy Niknek sem mindegy az a helyzet, amibe most belekerültünk, vagy mindaz, amiken most átmentünk, de épp ezért szeretném, ha itt most minden jól menne. Mint régen. A Chicago-i évek voltak az egyik legemlékezetesebbek és legszebbek az életemben. Remélem, hogy vissza tudunk majd idézni abból valamennyit. A vacsoraválasztéknak szolgáló jelenlevőket méregetve lassan kicsit elmerülök a gondolataimban, és már csak akkor veszem észre Odette-et, amikor előttünk áll. Azonnal arrébb csusszanok, hogy helyet szorítsak neki, és viszonzom az ölelését, szívélyes üdvözlését. - Odette! Istenem, de rég láttalak. Köszönöm, drágám, ez az egyik legújabb szerzeményem... - bökök a ruhára, amit megdicsért. - De ideje lesz újabbakkal gazdagítani a gyűjteményemet. Sajnos nem sok ruhát hoztam magammal, de bízom benne, hogy segítesz majd nekem felkeresni a legjobb butikukokat, amíg itt leszünk - jelentem cinkos mosollyal. Aztán támad egy ötletem. - Mit szólnál, ha a pulthoz mennénk rendelni valamit, amíg Nik megvacsorázik? - kérdezem, aztán közelebb hajolok a barátnőmhöz. - Már az érkezésünk óta hisztizik, mint egy nyűgös kölyök, hogy milyen éhes. Talán jobb kedve lesz, ha hagyjuk vadászni - nevetek halkan, aztán Odette-et a pult felé terelve megindulok rendelni magunknak valami alkoholosat.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Márc. 13, 2013 6:04 pm | Nem kellett sokat várni, belibbent egy szépség, én kacér mosolyt küldött felém. - Áááá... - reagáltam nagy bólintással. - Szóval ez az Odette - kacsintottam a lányra. - Emlékszem rád. Meg a régi időkre. Akkor is itt Chicago-ban találkoztunk, ugye? - kérdeztem. Emlékeim szerint nem feküdtem le a lánnyal. Ami - így megnézve - igencsak kár volt. - Hallottam ám minden szót! - szóltam Bekah után, mikor simán hisztisnek nevezett, és a lányok elindultak a bárpult felé, én pedig ott maradtam egyedül. Egy darabig. Nemsokára megjelent mellettem egy félmeztelen szépség. - Hello gyönyörűm - vigyorogtam rá. - Gyere csak... meghívlak egy italra - húztam közelebb a lányt, és alig néhány perc elteltével már a szemébe nézve igéztem meg. Igaz, nem ittam sokat belőle, feltűnő lett volna ha a nyilvánosság előtt ölöm meg, de ahhoz elég volt, hogy az éhemet tessék-lássék elverje. - Menj csak - löktem aztán egyet a vállán már nem túl kedvesen, és vártam, hogy a lányok visszaérjenek. Nem volt jó most egyedül üldögélni. És Odette társaságában szívesen mulattam volna az időmet... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Márc. 13, 2013 7:16 pm | (Mystic Falls) Úgy gondoltam, hogy ezúttal már több hasznom lesz visszatérni Chicago-ba, mint a múltkor. Akkor John Gilberttel múlattam az időt, de hát... annak meg mi értelme volt? Gyűlöltük egymást, és ott szekáltuk a másikat, ahol csak lehetőségünk volt rá. A legjobb még mindig az volt, hogy vért öntöttem a kávéjába. Csoda, hogy utána nem ölt meg álmomban. Nem rajongtam a pucér nőkért, de mégis itt időztem nagyon sokat annak idején is. Hiszen... ezek a nők olyanok, mint én. Ribancok. Egyszerű... k*rvák. És ezért is vagyunk mi egy szinten. Körülnéztem, ahogy beléptem az ajtón, és elég hamar megéreztem egy jellegzetes illatot. Inkább arcszesznek nevezném, mire rögtön odakalauzolódott a tekintetem egy bizonyos személyre, és ettől máris vigyorognom kellett. Klaus Mikaelson, egy chicago-i sztiptízbárban. Meg kellene lepődnöm? Ami azt illeti, egyáltalán nem vagyok ledöbbenve, őt mindig is el tudtam itt képzelni. Annak ellenére, hogy nem szívleltük egymást. - Nocsak... morcos húgit elhagytad valahol? - pattantam oda mellé egy átlagos, hétköznapi arckifejezéssel. - Biztosra veszem, hogy ő is itt van. Bár... nem számítottam arra, hogy itt talállak... kedves barátom. - mondtam némi gúnnyal az utolsó két szót. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Márc. 13, 2013 7:29 pm |
Tiszta felüdülés végre ismerős arcokat látni. Amennyire szeretem ezt a várost a maga névtelenségével, már kezdtem unni a monoton napokat. Remélem, hogy nem csak pár napra érkeztek és lesz elég időm kiélvezni a társaságukat. Úgy sincsenek nagyon terveim a jövőre, talán majd kikérdezem Rebekaht, hogy hova érdemes mostanában utazni. - Oh, hát persze! Tudok pár jó helyet a városban, majd megmutatom a kedves boltjaim. Tudod, ahol már törzsvásárlóként kezelnek. - kacsintok rá, és uralmába kerít egyfajta izgatottság. Végre lesz egy rendes társaságom, már igazán elegem volt a halandó lányok igézéséből. Hihetetlen, hogy a mostani generáció már saját véleményt se tud alkotni nagyobb nyomás alatt. Haszontalan mindegyik. - Miért ismersz más Odettet is? - fordulok érdeklődve Klaus felé, de közben az ajkam még mindig mosolyba állnak. A következő kérdésére már kissé elgondolkodom; valóban itt találkoztunk volna? Olyan régen volt már. - Lehetséges... bár akkor még az ilyesfajta bárokat bordélyháznak nevezték. - válaszolom vállat vonva, de ahogy hirtelen megérzem a vér szagát - talán valamelyik ügyetlen lány vágta meg magát - a torkom égetően száraznak tűnik. Szinte fel is ugrok az asztaltól, ahogy Bekah felveti az ötletét. Bár nekem is jól jönne pár korty valamelyik két lábon járó vérzacskóból a pultos srác a szokásosnál is helyesebbnek tűnik, kár lenne kihagyni az alkalmat, hogy megnézzem vajon a vére is ízletesebb és nem csak külsőleg született étvágygerjesztőnek. Halkan felnevetek a szőkeség megjegyzésére miközben magunk mögött hagyjuk az asztalunkat és a tömegen átverekedve végül odaférünk a pulthoz. A polcokon csak úgy sorakoznak a hatalmas üveg italok, de én ma valami kevertre vágyom. Egy csábos vigyorral elkapom a srác tekintetét, aki szinte odaugrik hozzám erre a jelre. Okos fiú. - Tudnál adni nekünk két whiskyt? - pillogok egy párat, majd kicsit közelebb hajolva belenézek a szemébe. Szinte hallom ahogy az agya kikapcsol, és a tudatalattija csak úgy lesi a szavaimat. - És rakj bele pár cseppet mondjuk... ebből. - nyúlok előre a kezemmel, majd a körmömmel megragadom a bőrt a csuklójánál és egy apró mozdulattal átvágom azt. Rögtön előtör belőle egy karmazsinvörös csepp, ami lassan lefolyik a kezén. A srác arcán félelem suhan át, amitől én csak még elégedettebb leszek. - Na menj! - csettintek egyet türelmetlenül és visszafordulok Rebekah felé.
A hozzászólást Odette Breeland összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Márc. 16, 2013 10:06 pm-kor. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Márc. 13, 2013 11:22 pm | Nik morcos motyogásától csak még jobb kedvem lesz. Ah, tudom jól, drága bátyám, hogy mindent hallottál, hisz az volt a cél. Néha olyan jó ugratni, vagy épp bosszantani. Mi más szórakozásom lehetne így ennyi idő után is mellette? - Nahát, édesem, te semmit nem változtál - bólintok elismerőn Odette "rendelésére". Mindig is tudta, hogy érdemes élni. Azt hiszem, én ezt láttam benne már emberként is. Ezért kedveltem meg olyan hamar, és ezért akartam neki adni még egy esélyt erősebb és örökkévalóbb formában. - De mesélj valamit. Olyan rég hallottam rólad. Mióta vagy a városban? - biccentem oldalra a fejem, és az arcomon tündöklő mosollyal újra végigmérjem. Annyira jó végre egy igazi barát társaságát élvezni. Most jövök rá, ez az, ami igazán hiányzott nekem Mystic Fallsból. Hiába akartam tiniként iskolába járni, próbáltam beilleszkedni, barátaim nem igazán voltak. A pultos srác visszatér a két illatozó itallal. Incsiklandó. De mielőtt bármelyikünknek is eszébe jutna az árukkal foglalkozni, a srác közli, hogy ezekért már fizettek, és két egész jóképű férfi felé bök, akik nem messze tőlünk szobroznak a pultnál. Oh, ez egyre jobb lesz, mintha aranytálcán kínálnák magukat vacsira. Odette-re pillantok, aztán küldök a pasik felé egy csábos mosolyt.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Márc. 14, 2013 11:48 am | Beleköhögtem az italomba ahogy Odette a kuplerájt emlegette. Kösz kislány, most már mindenki tudja, hogy mennyit jártam ide annak idején. Enni is, meg.... nos, másfajta szórakozásra is. Néztem utánuk, ahogy ellibegtek a bárpult felé, és máris kiszúrta őket két srác. Ezeknek annyi, ismerve a húgom étvágyát. Morcosan ücsörögtem tovább, és épp kezdtem halálosan unni magam, mikor megrezzentem, mert a hangot, amely a fejem felett szólalt meg, mintha ismertem volna. Nem, nem az Úr hangja volt, sokkal inkább egy Mystic Falls-i ismerősé. - Nocsak - mértem végig Mila alakját, de nem engedtem az arcvonásaimnak, hogy lássa rajtam a meglepetést. - Mint mondják, kicsi a világ, bár nem gondoltam, hogy ennyire kicsi. Egyébként ha a morcos hugit keresed, ott találod - böktem a bárpult felé, ahol Bekah és Odette lelkesen csacsogtak, mint a tinilányok. - A helyedben nem zavarnám. Nem szereti, ha vadászat közben zargatják. Viszont mint látod, én épp magányos vagyok. Csatlakozhatsz, ha van kedved. Meghívlak egy jókora italra. Többre is. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Márc. 14, 2013 2:44 pm | Az arca ezúttal is olyan szokványos maradt, mint általában. Soha nem engedett láttatni többet, mint amennyit ő maga akart, hogy lássunk. És ez néha zavaró volt, mert jobb szerettem tudni, mi jár éppen mások fejében, miközben hozzá beszélek, de ezer szerint Klaus esetében erre hiába vágyom, akkor sem kapom meg. Jobb lesz valami új technikát kifejlesztenem erre. - Nem vagyok kíváncsi a ribanc húgodra. - mondtam csak mellékesen, hiszen az előbb is csak azért hoztam fel, hogy valamivel bevezessem "magamat", és azt hiszem, Klaus tisztában volt vele, hogy Rebekah és én mennyire nem bírjuk egymást. Hát igen, a legutóbbi találkozásunk azzal végződött, hogy kitekerte a nyakamat. Ezt a műsort nem akarom megismételni. Vagyis... de. Ha ezúttal én küldhetem padlóra, de félő, nem véletlenül vannak itt. Akkor könnyű volt őt felhergelni, most még... egyelőre nincsenek "eszközeim" ellene. - Óh, tudhatod, hogy szerény társaságomtól nem kímélek meg senkit, ha kérik. - mondtam egy ravaszkás kis mosollyal, majd a kiszolgáló srácra néztem, és előrébb hajoltam, hogy a felsőm kivágott részéből többet is láthasson, és míg ő ezen a látványon ragadt le, elemeltem egy üveg whiskyt, és a srác... hát hogy is mondják? Két női mell sok mindent el tud intézni. A számlát is. - Nos... - követte az üveget két üres pohár, majd Klaus felé fordítottam a fejemet. - Mit keresel itt? Hogyhogy nem Mystic Fallsban múlatod az időt? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Márc. 14, 2013 2:50 pm | - A hugom csak éli az ezer éves vámpírok életét. Mi azzal a baj? - kérdeztem, és figyeltem, ahogy Mila a bájait kihasználva elemelt egy üveg italt. - Ügyes - mondtam elismerően. - Bár ezek a domborulatok akármelyik férfit leveszik a lábukról - próbáltam magam is vetni a felsője alá egy pillantást, de a következő kérdésére átsuhant egy felhő az arcomon. - Miért jöttem el a városból? - kérdeztem. - A hivatalos, vagy az őszinte verzióra vagy kíváncsi? - öntöttem újra magamnak egy pohár italt. Na igen... vannak emlékek, és tettek, amelyek csak így elviselhetőek. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Márc. 14, 2013 3:02 pm | - Nincs vele baj. De a húgod és a köztem fennálló ellentét kissé... megbélyegzi a kapcsolatunkat - vontam vállat, de láthatta rajtam, hogy maximálisan hidegen hagy, hogy mi is a helyzet Rebekah-val és a barátnőjével, aki nyilvánvalóan egy Rebekah-utánzat lehet. - Téged már levettek egyszer a lábadról - utaltam a dekoltázsomra vigyorogtam. - De annak eléggé szomorú vége lett... - biggyesztettem le az ajkaimat. - Azt hiszem, akkor dobott ki téged az az... hogy is hívják? Ja igen... Erin - legyintettem, hiszen ez sem érdekelt. Damon is élő példája volt annak, hogy én nem törődöm párkapcsolatokkal. - Viszont ha már így feljött, hálával tartozom neked a hasonmás megkísértése végett - kacsintottam rá jókedvűen, hiszen ha nem történik meg az, ami történt, Damon sha nem köt ki nálam. - Nem bírom a mellébeszélést. Mondd az igazat - sóhajtottam, várva, hogy előjöjjön az indokokkal, miért ment el Mystic Fallsból. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Márc. 14, 2013 3:24 pm | - Nem kellett levenni a lábamról. Dőltem én magamtól is - dünnyögtem, majd csak egy ingerült vállrándítással reagáltam arra, amit Elenáról mondott. Most kössem az orrára, hogy már megint olyat csináltunk mindketten, amit nem kellett volna? - Mi közöd ahhoz, hogy mi van velem, meg a hasonmással? - kérdeztem élesen, aztán rájöttem a válaszra. - Ó, értem már. Salvatore - mosolyogtam el magam gúnyosan. - Ami meg Erint illeti... hagyjuk. A szerelmi életem egy csőd. Valaki szeretett, akit én nem szerettem eléggé, és szeretek valakit, aki engem nem szeret eléggé. Szar az egész, és kész - legyintettem, majd Mila tekintetébe fúrtam a sajátom. - Jól van, akkor az őszinte verzióval fogok szolgálni. Megöltem anyánkat. És ha apám... vagyis Mikael rájön, alighanem a falra fog felszögezni a házában. Lehetőleg élve, hogy sokáig gyönyörködjön a kínlódásomban. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Márc. 14, 2013 5:24 pm | - Hm, mondjuk úgy, hogy olyan állatot szabadítottatok ki Damonből, ami már talán évek óta hiányzik belőle. Szóval... nekem meglehetősen tetszett a húzásotok - vontam meg a vállamat még mindig vigyoroga. Szívem szerint ha ezen múlik, újra és újra összeboronáltam volna őket, ha az én szórakozásom ezen múlik. Nem is tudom, mi tudott megfogni egy olyan egyszerű kis vámpírban, mint Damon. Hiszen szinte még újszülöttnek számít hozzám képest, de azt hiszem, erre nincs magyarázat. Ami a legnagyobb galibát okozza, hogy ő már elkötelezte magát. - Óh... aucs. - mondtam ennyit, elhúzott szájjal, de azt hiszem, először még nevetni is akartam, hogy ne nézzen már hülyének, nem ölné meg a saját anyját, de végül meggondoltam magamat, és még komolyabbá váltam, mint eddig. - Hogy... mi? Hoppá... erre még tőled sem számítottam - mondtam valami furcsa éllel a hangomban. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Márc. 14, 2013 5:37 pm | - Salvatore egy állat. Csak ezt mindketten másképp és másképp értelmezzük - jegyeztem meg, aztán komoran bólintottam a kérdésére. - Elhiheted, mert nem viccelek. A drága anyám Mikaellel karöltve úgy döntöttek, hogy itt az ideje, hogy végre eltűnjünk a világból. Mert hogy ezer éven át már épp eleget ártottunk a világnak. Az öcsémet, Kolt már megölték. Én lettem volna a következő. Aztán nyilván Bekah, vagy Elijah, ki tudja... hát én megelőztem a dolgot. Megöltem az anyámat. Nem vagyok rá büszke... de mit tehettem mást? - morogtam, és meghúztam az üveget. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Márc. 14, 2013 5:48 pm | - Hát, sajnálhatod, hogy nem láttad azt az állatot. - vontam meg a vállamat nevetve, de ekkor azonban már egyre inkább meglepődtem, ahogyan mesélt tovább és tovább. Tudtam, hogy a szülei egy kissé... hát, hogy is lehetne ezt elmondani? Vagy megfogalmazni? Nem normálisak, és ez a legtisztább. - Hát nem tudom... az anyád egy erős boszorkány volt, nem hiszem, hogy nem volt A és B terve is. Ha a helyében lennék, biztosan arra is felkészülnék, hogy nem olyan könnyű elbánni a hibrid gyerekemmel, mint ahogy az kinéz, vagy valami - iszogattam a poharamat. Persze... lehetséges, hogy csak én gyártok összeesküvés-elméleteket. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | | Cotton Candy Sztriptíz bár | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|