|
| |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 16, 2012 2:23 pm | (Vízesés)
A bejáratnál kikerültem Rebekah-t, és valami idegen fiút. Teljesen jellemző, ő már megint vacsorát keres. Legalábbis nem hiszem, hogy barátkozna. Ő nem olyan lány volt. Vagy talán változott azóta? Már magam sem tudom, mit kellene gondolnom az ilyesmikről. Leültem az ágy szélére, és ledobtam a cipőimet, közben a hajamba túrva. A bál kezdete óta nem láttam Fenrirt... vajon hová tűnhetett el? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Aug. 13, 2012 8:12 pm | A bál után felkelve nagyot sóhajtottam. Fel kellett öltöznöm, és szívnom egy kis friss levegőt. És csak egy hely jutott eszembe, ami erre a célra megfelel.
(Vízesés) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 03, 2012 8:42 pm | (Nappali)
Felvettem a ruhámat, és nagyot sóhajtottam. Igazából... valahogy rossz érzések ébredtek fel bennem. Volt valami nagyon különleges ebben... mégpedig az, hogy először életemben féltem... és ráadásul egyszerre több történés miatt. Féltem, mit mond majd Elena... féltem attól, hogy esetleg Klaus ostobaságot csinál... és még sorolhatnám. Végül az órára néztem. A fürdés és az öltözés miatt eltelt az idő. Ideje lesz fogadni a vendégeket.
(Nappali) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 13, 2012 5:24 pm | Valami különleges érzéssel a gyomromban tértem magamhoz. Egy nagyot sóhajtottam, és felöltözve elindultam lefelé a nappaliba. Bár ki tudja, itthon van-e bármelyik fiam.
(Nappali) |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Júl. 13, 2012 5:20 pm | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|