Whatever anyone does or says,
i must be emerald and keep my color

Megosztás
Ibériai-félsziget

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Csüt. Jún. 13, 2013 9:22 pm
Ugrás egy másik oldalra Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
Éreztem, ahogyan a teste megfeszül a fájdalom hatására, de tisztában voltam vele, hogy a gyengédség jelen pillanatban felesleges. Mert még ha óvatos is vagyok, akkor is fájdalmat okozok neki. A szorítása mégis kemény volt.
- Sss - nyögtem a fülébe halkan. Nem vagyok hozzászokva, hogy ilyenkor nyugtató szavakat mormoljak a nők fülébe. Meg hát a többségnek felesleges is volt életük utolsó élményéhez. - Ne gondolkodj... ne érezz... csak próbáld meg élvezni - mondtam ami először eszembe jutott, majd gyorsabbra vettem a tempómat. Nem hiszem, hogy túl sokáig fog tartani a dolog... Túl tapasztalatlan, és amúgy is hamar túl szeretne esni rajta. Meg hát...ha vámpírrá változtatom, akkor velem fog tartani. Akkor pedig sokkal többször megkaphatom őt... hiszen a vámpírokat is tudom manipulálni! - Told fentebb a csípődet... mozogj együtt velem! - utasítottam, miközben arra gondoltam, amikor Selena meg én, vagy egy tapasztaltabb nő, meg én szeretkezünk. Még jó, hogy megfigyeltem az ő testüket is közben.
Vissza az elejére Go down

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 12, 2013 8:46 pm
Biccentettem egyet a figyelmeztetésére. Jöjjön aminek jönnie kell, mindent kibírok. Legalábbis én ezt gondoltam. Amikor behatolt egy hatalmas nyögés hagyta el a számat. Legszívesebben menekültem volna alóla, de egy vámpír markolászta a testemet, így elég nehéz bármennyit is mozdulni bármerre. Összeszorítottam a szemhéjamat és próbáltam élvezni a dolgot. Felvettem a teste ritmikus mozgását. - Engedj! - suttogom ernyedten a fülébe. De ezt még én sem gondoltam komolyan. Talán elsőre egy saját fajtársbelimmel kellett volna próbálkoznom. A szorítása kemény és fájdalmas. A kezem csak úgy kapaszkodik a karjaiba. Egy rendes embernek tisztára véraláfutásosra szorítottam volna a karját. Tényleg olyan volt mintha megerőszakolnának. Aztán az agyam kapcsolt, hogy nem tudok menekülni, ezért még jobban magamhoz szorítottam a testét.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szer. Jún. 12, 2013 7:05 pm
Csak elvigyorodtam... Most őszintén, nekem senki nem árthat. Na jó, ez így nem teljesen igaz, mert hallottam már én legendákat egy bizonyos Silasról... meg hát a bátyám sem semmi, ha éppen olyan kedvében van, de közötte meg közöttem majdnem ötszáz év van. Még ha mindent tudna is... én erősebb vagyok, és ravaszabb is. Nem mellesleg mindig elérem, amit akarok, így most őt is megkapom.
- Egyszer majd megmutathatod, mennyire durva tudsz lenni - jegyeztem meg, nem túl komolyan. Végülis... ha már átváltoztatom, akkor nem engedem el egyhamar, mint a többi átváltoztatottamat sem. Jó, ha velem tartanak egy darabig, mert attól függetlenül, hogy nem vetem meg a gyilkolást, a lebukásmentesség meglehetősen fontos. Már csak azért is, mert az emberek mostanában különösen gyanakvóak. Boszorkányok, vámpírok, nekik egyre megy, ha véletlen kiszúrják a gyengéiket, akkor máris annyi a szánalmas életüknek. És Katrina... benne megvan a kellő mértékű vadság, egy kis alakítással pedig vérbeli ragadozó lesz belőle. Khm.. igen. És bár "ártatlan" meg kell állapítanom, hogy nőként sem utolsó. Látszott a szemében egyfajta félelem, amit már nem egy fiatal lány szemében láttam. Azzal a különbséggel, hogy nekik volt is okuk félni, mert miattuk nem törekedtem annyira. A térdeim segítségével széthúztam a lábait, majd nekinyomtam magamat a szeméremdombjának, hogy érezze, még így is mennyire kívánom... Bár én sosem mondok ellent az effajta dolgoknak, ami azt illeti. Kósza mosoly csúszott az arcomra, amikor arra gondoltam, hogy mindjárt az enyém lesz... Ha enyém a teste, még nem biztos, hogy uralom a lelkét is, de legalább már van mivel magamhoz láncolnom. - Csak egy percig fog fájni... Később jobb lesz - jegyeztem meg, miközben a testemmel lejjebb csúsztam, majd egy gyors mozdulattal belé csusszantam. Nem éri meg finomkodni, mert akkor is fájni fog neki. Ráadásul már annyi fájdalmat okoztam neki, hogy egy kicsivel több már nem igazán számít.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Május 31, 2013 3:43 pm
Elmosolyodom a mondatára. - Persze! - teszem mutatóujjamat a szájára. - Ha végeztünk ígérem megmutatom mennyire árthatok neked, ha én bedurvulok. - suttogom, majd egy gyengéd puszit lehellek az ajkaira. Ó nehogy azt higgye, hogy nem tudok neki ártani. Egy félelemmentes embernek nincs olyan hogy lehetetlen. Én pedig nem félek semmitől. - Nem féltem én a bőrömet. - jegyzem meg és most már egy csókot nyomok a szájára. - A tiéd vagyok. - nézek a szemébe. Te pedig majd az enyém leszel...tettem hozzá gondolatban. Nem érzelmi értelemben véve természetesen. A személyiségünk túlságosan üti egymást... Meg sem próbálok ilyeneken gondolkodni. Meg persze a vége úgyis az lenne, hogy karót kap a szívébe, ha egyszer feldühít... sőt szerencséje, hogy egy eléggé idős vámpír, mert előfordulhat, hogy párszor nekiesem. Eléggé ingadozó vagyok érzelmileg és ha nagyon unatkozom rám tör a gyilkolás. Viszont annyira várom már azt a pillanatot, amikor leszáll rám is az a rózsaszín nevű felhő. Fogalmam sincs, hogy ez mikor fog bekövetkezni. Még sosem voltam szerelmes. Ennek egyik oka, hogy azokat a pasikat, akik nagyon benyalnak első látásra eltiprom a semmibe, aztán ott vannak azok, akik lovagiasak és nagyon helyesek... de őket csak a magam szórakoztatására, aztán ha megunom őket, akkor Arrivederci! A harmadik fajta az eltorzult kis Quasimodo génhibások, akik azt hiszik esélyük van nálam. Ha már itt tartunk, akkor említsük meg a Kol fajtájúakat is. Kiráz tőlük a hideg. Azt hiszik ők irányíthatnak, pedig ez nagyon nem így van. Sőt! Engem senki sem irányíthat kivéve ha hagyom magamat. Ez sokszor előfordul, mert néha lusta vagyok a kezembe venni a dolgokat. A testem megfeszül, amint visszatér a felsőtestemre. Ha nem az ő igényeit kellene kielégíteni biztosan én lennék felül. Utálok alul maradni bármilyen értelemben is nézve. De most csak élveztem, hogy kényeztessen. Kicsit azért valami mozgolódott bennem. Az agyamban kérdések ezrei, amolyan szűzies fajták. De erős nő vagyok és próbáltam elnyomni őket magamban. Még csak az kell, hogy egy pillanatra is észrevegye, hogy izgulok!

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 26, 2013 8:23 pm
Ahogyan munkálkodni próbált... amilyen dolgai közül már mindenre ismertem példát, így nem mutatott túl sok újat, éreztem, az irányítani akarást... Hohohó, kislány, azt már nem! Bár alapvetően szeretem az ilyen próbálkozásokat, azért van egy pont, amikor a képzeletben neki adott gyeplőt mindig elveszem tőlük.
- Komolyan azt hiszed, árthatsz nekem, ha bedurvulsz? - nevettem el magamat, amikor meghallottam magamat. Még hogy ő nem finomkodik! Ha ő nem, akkor én mit mondjak? - Csak szólok, hogy neked több okod lenne vigyázni magadra. - Hülyének hisz, efelől semmi kétségem, bár ezt igencsak rosszul gondolja. Pontosan tudom, mire gondol, hogy igazából mennyire nem akarja ezt, de a vámpírságot pedig igen, és hogy ezzel sakkban tarthatom... Ezzel lekötelezhetem magam mellett, ami sosem probléma. - Tedd azt, amit az ösztöneid mondanak, nem bánom. Úgyis az enyém vagy, angyalom - leheltem egy csókot a szájára, majd visszatértem a felsőtestére. Élvezi, tudom, hogy élvezi titokban, mert a teste elárulja, ahogyan ösztönösen megfeszül a háta, a mellei pedig megkeményednek... Tulajdonképpen mindenki egyforma. Ugyanaz a vágy hajtja az embereket, ötszáz éve egészen biztosan. Hiába tartja bűnnek a kor a paráználkodást, hiába mondják, hogy az csak a házasságban jó, az egész ostobaság. Az ösztön törvénye felülír minden hitet, mert az ösztön mindennél erősebb. A szex pedig az egyetlen dolog, ami minden korban meg fog maradni. Hát igen... szerencsére.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Május 19, 2013 11:05 am

A kérdéseimre nem válaszol, kikerüli őket, ami kissé idegesít. Hát legyen! Majd én is kikerülöm az övéit. Ha adnak, akkor te is adjál, ha nem kapsz semmit, ő se kapjon. Eléggé kölcsönös személyiség vagyok. Elvigyorodom arra, amit mond. Akármennyire próbálja takargatni... Ebben a pasasban semmi sincs, ami megfogna. Maximum annyi, hogy átváltoztasson, de azt meg úgyis elérem. - Majd meglátjuk... - hagyom rá. Megfordít megint. Utálok alul lenni... Miközben csókolgat ujjaim a hajába túrnak. Féloldalas mosoly húzódik az ajkamra, mikor a szája a felsőtestemre csúszik. Tulajdonképpen nem különbözik attól, mintha megerőszakolnának, vagy pénzért adnám magamat. Kit érdekel? Cél szentesíti az eszközt. Kezeim meztelen hátába kapaszkodtak. A nyakát közelebb húztam az ajkaimhoz és csókolgatni kezdtem. A körmeim a hátába vájódtak, aztán beleharaptam egyet a nyakába játékosan. Tetszett, hogy nem kell kímélnem őt. Kezeim újra a hajába túrnak, de most nem finoman, hanem idegesen markolják hajfürtjeit. Nem érdekelt, hogy fáj e neki de a hajánál fogva húztam fel a fejét, hogy a szemembe nézzen. - Nem vagyok finomkodó, szóval még most szólj... mielőtt még bedurvulok. - jegyzem meg. Ha elkap az ösztön lehet kettészedem a pasast útközben, bár ez elég nehéz az ő esetében. Ez tetszik. Talán mégsem lesz olyan unalmas.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Május 18, 2013 8:27 pm
Persze hogy félek... csak nem számít, hogy mitől. Amúgy sem értené, miért félek példának okáért az érzelmektől. Vagy miért félek néhány legendától... Nem, ezek nem holmi apróságok, és nem is fogom beavatni őt a dolgaim miértjébe. Nekem ő csak azért kell, mert még hasznát vehetem, és mert kiváló vámpír lehet belőle.
- Tudod, én sosem unatkozom. De az ember egy idő után megtanulja, hogy a céljai eléréséhez mit kell megtennie. Nem hinném, hogy valaha is unatkoznál, amíg mellettem vagy - jegyeztem meg egy kissé szarkasztikusan. Mert hogy én, unalmas? igaz, már többször is kimondta, de szinte biztos vagyok benne, hogy ezt ő sem így gondolja. Unalmas az, aki sosem csinál olyan dolgokat, amiket más megbánna. Márpedig én szinte mindig olyanokat teszek... Még valami frappánsat akartam visszavágni neki, amikor szabályosan belém fojtotta a szót a csókjával... Tetszett, hogy van benne némi vadság. Látszólag tudja, mit akar, de engem nem csaphat be... Azt hiszem, teljesen bizonytalan. Bár ennél a lánynál fogalmam sincs, annyira be akar csapni időnként, hogy az átlátszik, mint a víz, ugyanakkor van, amikor sikerül neki. Pár gyakorlott mozdulattal ki is gomboltam a rajta lévő ingemet, majd félre is dobtam. Nem vagyok az a szerelmes típus. Nem, amióta Freya meghalt. Viszont magukat a nőket imádom. Szeretem őket hajtani. Mert lételememmé vált az elcsábításuk. Persze a legtöbb valóban nem éli meg a másnapot, ez alól képez kivételt példának okáért Selena, akivel a sorsunk meglehetősen hasonló. Szerelem nélkül... hát, jól egymásra találtunk. Na de ez csak egy másodperces megingás volt, addig, amíg ő velem volt elfoglalva, aztán én jöttem. Közepes erősségű lökéssel hátradöntöttem a meglehetősen furcsa érintésű homokba, majd én következtem az ő kényeztetésében. Erőteljes, vágyakozó csókokkal halmoztam el először az ajkait, aztán az arcát, a nyakát, megállva azon a helyen, ahol megharaptam. A víz már lemosta a vért, de az illatot nem tudta eltüntetni. Az életem esszenciája, és annak értelme... Mi is lenne velem vér nélkül? Ja igen, elég "szép" élőhalott lennék. A kis elkalandozásom után a szám visszacsúszott a felsőtestére, és azt kezdte el csókolni. Már most akarom... De mivel nem csak egy éjszakára tervezek vele, legalább az elején megérdemel néminemű előkészítést.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 29, 2013 6:11 pm
A világon semmit sem utálok jobban a hülye kis pókszabásúaknál. Fúj! Utálom az összeset. Ez soha nem fog megváltozni. Irtózom tőlük. Amikor összenyomta megkönnyebbültem. Szarkasztikus képet vágtam a gúnyos megjegyzésére. - Biztos te is félsz valamitől. - mondom és visszamászok rá. - Van családod? - kérdezem mosolyogva és az orrára bökök az ujjammal finoman. Mikaelson. Nem sokat tudtam róluk, de éppen eleget. Unottan nézegettem az arca minden egyes kis szegletét. A füle mögé tűrtem a haját és kíváncsian szólaltam fel. - Ha ennyi idős lennék, mint te... - vigyorgok... - Tudod... Szerintem nem lesz unalmas az a pár év mellettem. Majd kicsit felrázzuk az unalmas magatartásodat. - méregettem, miközben a mellkasának simogatásával voltam elfoglalva. Aztán feltámadt a szél és végigfutott a hideg rajtam. - Fázom... - nyögöm ártatlanul, majd megcsókolom az ajkait. - Ha még egy pók felbukkan... légy hősies és öld meg! - utasítom emelt fővel, még a kisujjamat is megemelve. - Számítok rád! - játszottam az agyamat. Ha álltunk volna talán még szalutálok is neki. Ülésbe löktem magam és kigombolni kezdtem a nadrágját. Kissé vizes volt még, de nem volt vészes lerángatni róla. Játékosan beleharaptam a számba. Aztán újra nekiestem a szájának. Kezeim beletúrtak félig még vizes kócos hajába. Aztán a nyakát kezdtem csókolgatni egyre feljebb haladva a füléhez, amibe játékosan beleharaptam. Elmosolyodtam. Ez volt az én névjegyem. Nem mintha sokat alkalmaztam volna, de olyan állatiasan játékos volt és tetszett. Ujjaimat az övébe fűztem és vártam, hogy ő lépjen.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Hétf. Ápr. 29, 2013 5:31 pm
Nem pont arra gondoltam, hogy szemétség lenne itth agyni engem a közepén, hanem arra, hogy ha esetleg rimánkodni kezdene, amit még továbbra is kétlek. De örülök, hogy tiszta lapokkal játszunk, mert ha már így szóba hozta... tényleg nem örülnék neki, és azt hiszem, az egyezségünk is semmissé válna emiatt.
- Szerinted unalmas leszek? Ugyan már... - vigyorogtam, majd az után, hogy félredobta azt a furcsa kinézetű - és meglepően ismerős - nyakláncát, már tényleg azt hittem, nyeregben vagyok. egészen addig, amíg fel nem sikoltott valamiért. Hé, hát azért ennyire nem lehetek ijesztő, még csak le sem vetkőztem... értetlenül meredtem rá, hogy ebbe most tulajdonképpen mi ütött, amikor eddig semmi baja nem volt? Aztán lepillantottam magamra, és megláttam egy pókot mászkálni magamon. Hát... talán fél a pókoktól? Ebbe belegondolni már önmagában humoros volt, sőt! Azt hiszem, nem is bírtam ki kacagás nélkül, ahogy megfogtam, és szétlapítottam azt az undorító mászkálót. - Csak egy kis pók volt, ne tessék annyira megijedni! - vigyorogtam önelégülten, aztán tettetett elkomorodással végigmértem őt, és megcsóváltam a fejemet. - Hjaj, mi lesz most itt, kedves Katrina? Egy vámpír nem fél holmi pókoktól - cukkoltam, majd ismét közelebb léptem hozzá. Talán... á, talán tényleg jobb lenne hagyni az egész őt akarom dolgot addig, amíg át nem változtatom. Csak hát... elég nagy kár érte.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 28, 2013 3:16 pm
Az ingemhez nyúlt, ami tulajdonképpen az övé volt. "Ügyes!" jegyzi meg, amire elmosolyodom és elhúzódom a nyakától, de csak azért, hogy a szemébe nézve hallgathassam azt, amit mond. Elnevettem magam a mondata végén. - Szerinted az a fajta vagyok, aki csak úgy ész nélkül cselekszik? - kérdezem csábosan. Ha eddig nem tűnt fel neki, én mindent valamiért teszek és sosem gondolom meg magamat. Akkor mi értelme lenne elkezdeni a dolgot? - Igen... elég nagy szemétség lenne lelépni és ott hagyni téged a közepén. - bólogatok önelégülten. Talán még a végén megtetszik a gondolat. El is gondolkodtam rajta, viszont tudom, hogy egy férfit nagyon fel lehet húzni az ilyesmivel, ő pedig egy állat. Nem szívesen kockáztatom az életemet, csak azért, hogy egy jót röhögjek a képén. Vagy talán mégis? Amíg gondolkoztam ő csak a ruhagombokkal volt elfoglalva. Azt hittem le fogja tépni rólam és nem vacakol velük, eddig sem a türelméről volt híres. Pár ezek szerint nem akarja szétmarcangolni a saját ruháját. Bezzeg az én köpenyemet! Újra lehajoltam hozzá és a homlokomat a homlokához nyomtam. - Egy kérésem lenne... - lehelem. - Csak ne legyél unalmas! - suttogom és a szájának esem finoman, majd egyre vadabbul. Amikor elsőre megpillantottam, sütött róla, hogy valami nagyképű barom, aki csak magával törődik. Én is valami ilyesmi vagyok. De ki akar egy olyan madárkával repülni, aki csak a saját tollaira figyel, hogy el ne hagyja? Nekem törődés kell. Ha adok valamit, akkor kapni is szeretnék. Vártam, hogy végre végezzen a gombokkal és utána segítettem leszedni magamról a felsőt, majd magunk mellé dobni. Finoman végigsimítottam az arccsontját. A nyakamhoz nyúltam, hogy kivegyem a láncot is, ami családi ereklyének számít. Sosem veszem le. Afféle boszorkány családi jelkép. Annak ellenére, hogy megszöktem, féltem megszabadulni ettől. Talán nem is akartam. Viszont isten ments, hogy egy vámpírral henteregjek, mikor egy boszorkány ereklye van a nyakamban. Nagyon szép darab volt. Vékony aranylánc egy icinke picinke piros kőberakással a medáljában. De nem volt időm levenni, mert amíg a csatját kerestem megpillantottam Kol vállán valamit. Egy pókot. Sikítva pattantam fel és ugrottam három métert arrébb.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Vas. Ápr. 28, 2013 1:36 pm
Magamban már előre jót nevettem, amiért a végén ilyen jó estém lesz... itt egy lány, aki mindenáron vámpírrá akar változni, úgyhogy végül kénytelen volt elfogadni a követelésemet, akármennyire is értelmetlennek látta. Mert másnak az volt, ez nem kétséges. Na de nekem nem... Én tudom, mit miért teszek, és kérek, ezt pedig nem fogom megosztani vele. Inkább boldog lehet, hogy szívességet teszek neki. Kezei gyengén, ám követelőzően nyomtak hátra a homokba, én pedig hagytam neki, mert végülis róla van szó. Persze ha úgy látom jónak, akkor majd időben átveszem az irányítást, amit egészen biztos úgy fogok jónak látni. Hiszen ő csak próbálgatja a szárnyait, amiket még soha nem használt... és így könnnyen elfelejtheti, hogyan kell repülni. Na jó, ezek a hasonlatok meglepően unalmasak. Rámült, aztán egy pillanatra bizonytalanság csillant meg a szemében, de épp hogy csak egy pillanatra, aztán... ó, talán mégis van benne valami, már most is. Legalábbis amikor a nyakamat kezdte el csókolgatni, akkor határozottan úgy éreztem.
- Ügyes - dicsértem meg, majd az ingem gombjaihoz nyúltam. Talán felesleges volt akár rá is adnom, ha úgyis le fogom róla hámozni, záros határidőn belül. - Ha később szeretnéd, még meggondolhatod magad. Ne akkor akard, amikor már nem tudsz leállítani - jegyeztem meg, de azt hiszem, feleslegesen. Nem fog megállítani, legalábbis szívből remélem. Azért, hogy nyomatékot adjak ezen kérésemnek, a felső gombot már sikeresen szét is pattintottam, majd a következőért nyúltam.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 27, 2013 9:29 pm
A szavaira elmosolyodtam. Velem nagyon is jól lehet alkudozni. Csak akkor van gond, ha nem egyeznek az érdekeink. Mikor lefejti a kezeimet magáról kissé elhúzódom. Mégis csak egy szörnyeteg. Már kétszer elég rendesen a földre rántott, ezért ösztönösen húzódzkodtam ha visszakozik. De aztán felém fordul és a szemembe néz. - Ártatlan? - vonom fel az egyik szemöldökömet. Minden vagyok csak ártatlan nem. Persze tudtam milyen értelemben gondolja mindezt. Essünk már túl rajta! Sipítottam magamban. Mire fel ez a színjáték? Ez a tetetett színjáték? Persze nagyon is tetszett. Egy csókot lehelt az ajkaimra. Legalább ebben nem mondható unalmasnak. Szeretem ha gyengén bánnak velem, mert ezt érdemlem meg. Viszont fordítva nem kell igaznak lennie. Mutatóujjamat a szájára nyomom. - Ssssh! - suttogom és a vállánál fogva hátranyomom a homokba, majd rámászok, mint egy nagymacska az áldozatára. Ráülök a csípőjére és a mellkasára támaszkodva nézek le rá. Olyan ismeretlen terepen jártam. Nem igazán tudtam, hogy mit kezdjek magammal, viszont remek színésznőnek ígérkeztem, így egy szajha szerepét sem esett nehezemre magamra ölteni. Nem mintha, eddig nem ezt tettem volna. Két tenyeremet a feje két oldalára tapasztottam a homokba és ránehezedtem a testére. A nyakát kezdtem csókolgatni. A vörös rúzsom, legalábbis amennyi maradt még belőle nyomot hagyott a fehér bőrén. Hajam az arcába omlott akárhogyan igyekeztem hátratűrni.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 27, 2013 9:06 pm
A kérdésére, amit a haláláról tett, inkább csak magamban válaszoltam. igen, meg kell halnia, a vérével a szervezetemben, ha már ennyire akarja a vámpírságot. Persze sikerült összeraknom azt is, hogy miért. Egészen biztosan Katie-t akarja majd üldözni, akár élete végéig is. Vagy addig, amíg ő meg nem öli... Hát, akármennyire is szeretem a Petrovákat, azért egy kis üldözősdi igazán nem árt meg nekik. Legalább formában vannak, hiszen a drága bátyám, Nik ugyanúgy nem kedveli őket.
A kezei váratlanul átkulcsoltak engem. A kívülről vizes, ám belül meglepően száraz ruhám anyaga nem túl finoman dörgölőzött hozzá a hátamhoz, igaz, nem is igazán irritált. Furcsa volt... mármint az emberi érintés. Nem különösebben szerettem, inkább azt, hogy ha én vagyok az irányító ebben is... Meg különben is, a lányok többségét megigézem, hogy ne igazán érjen hozzám, csak minimális mértékben. Ahogy adja a szituáció.
- Ez a hozzáállás már tetszik... Talán mégis lehet veled alkudni. - A szavaim közben finoman lefejtettem magamról a kezeit, és felé fordultam, egyenesen a szemeibe nézve. Talán láttam benne némi félelmet, ami esetleg a tengeri élmény utóhatása. Vagy egyszerűen a szokásos, lányos félelem. Ah, mennyire idegesítő, amikor ezek szerelemről, meg hasonló ostobaságokról álmodoznak! Rémesen, rémesen, rémesen! A szerelem semmi... az soha nem fog megvalósulni az ő életükben. - Mire a nap ismét lemegy... két dologtól már meg fogsz szabadulni - tettem hozzá sejtelmesen. - Az egyik az ártatlanságod. A másik... nem leszel többé ember. Olyan élőholt leszel, mint én! - ígértem, majd egy finom csókot adtam az ajkaira. Ha már úgyis tovább tartom magam mellett, mint a többit... megérdemelné, hogy magamhoz képest rendesen bánjak vele. Szóval csak semmi hevesség, az ráér akkor, miután vámpírrá változott.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 27, 2013 12:48 pm
Összeráncoltam a szemöldökömet. Értetlenül meredtem rá. Nem tőle féltem, nem attól rettegtem, hogy megöl. Teljesen összezavarodtam. Most már én sem értettem mitől félek. Talán a tudat, hogy majdnem otthagytam a fogam a semmiért. Ostoba vagyok! Nem hittem el, hogy nincs igazam. - Így is úgy is meg kell halnom, igaz? - suttogom magam elé. Odadobja az ingét hozzám. A puha anyag simogatta a karomat. - Rendben. - egyezem bele. Nem vagyok szégyenlős. A szívem kezdett normális tempóba visszaállni, de még mindig libabőrös voltam. Felálltam és háttal álltam neki. Lehúztam, inkább lerángattam magamról a vizes ruhát. A hajamat kicsavartam, már kezdett is megszáradni. - Látom makacs vagy és nem adsz a feltételekből. - mondom gúnyosan, miközben belebújok az ingébe. Még nem gomboltam össze. Ledermedtem egy pillanatra és azon gondolkodtam, hogy mihez kezdjek. Veszek egy mély levegőt és kifújom. Már nincs visszaút. Nem tudok elmenni és keresni valaki mást, akivel elszórakozhatok. Biztosra veszem, hogy nem engedne el. Kell neki az információ, de amint láthatta ész nélkül dőlök a halálba, ha úgy látom jónak. Azt mondta nem leszek trófea, de ha belemegyek, akkor ő biztosan egy lesz az én falamon. Sürgetően begombolom az ingen a gombokat és hátulról odatérdelek mögé. Egyik karom a vállán, a másik a hóna alatt csúszott a testére, a mellkasánál találkozva. Fejemet a másik vállára hajtottam. - Akkor inkább essünk túl rajta most. - suttogom mosolyogva a fülébe. Kissé összerezzentem. Még mindig bennem volt a félelem. Soha többet nem megyek vízbe az már biztos. A gondolatra felvert a szívem. Kissé vacogtam még, meg egy kis libabőr, de majd ő felmelegít. - De ha itt hagysz... komolyan mondom megtalállak. - mondom fenyegetően egy csábos mosoly kíséretében. Inkább csak viccnek szántam, persze amilyen vagyok még komolyan is gondolnám, hiszen most is ezt teszem. Katie után loholok, hogy kinyírjam, miközben ember vagyok. És sikerül? Ahogy elnézem elég jól haladok a célom felé. Tehát mégiscsak fenyegető Kol számára. Amit akarok azt elérem. Még ha időbe is telik.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 27, 2013 12:08 pm
Úgy tűnik, mégsem csináltam túl nagy ostobaságot, mert a víz, ami a tüdejében volt, hamarosan kiáramlott onnan. Talán mégsem olyan okos lány, mint azt előre hittem. Vagyis... mintha nem erre számított volna. Jó, igaz, hogy alaposan el kellett gondolkodnom azon, vajon érdemes lenne-e kimentenem őt a vízből, de végüli s megtettem. Ezért is furcsállom egy kissé a félelmét. Miért pont most fél, amikor szinte nyilvánvalóvá tettem, hogy nem akarom megölni? Az emberi természet kiszámíthatatlan, és csak most látom, hogy ebbe ő is beletartozik. Talán megleptem, hogy végül olyan döntést hoztam, amire nem számított? Talán... Hiszen most először éreztem úgy, hogy őszinte, és tényleg fél. Valami megváltozott benne... Amivel nem tudtam mit kezdeni. Mióta csak vámpír vagyok, nem szeretem az ilyen emberi dolgokat. Félelem... nem is tudnék mit kezdeni vele. Nekem nincs okom félni senkitől. A többi? Arra sincs okom...
- Ne félj... nem foglak megölni, fog már fel! - kérleltem, de ezúttal nem olyan erőteljesen, mint korábban. Ez csak átmeneti enyhülés, legalábbis én úgy gondolom, de amíg ilyen marad, nekem sem lesz okom keménynek lennem vele. - Csupa víz vagy. Hát valóban mit csináljak én veled? - kérdeztem tettetett szemrehányással, de persze már tudtam is a választ. Végülis mielőtt megtenném az átváltoztatását, azelőtt jó, ha tisztában van dolgokkal, és addig sem maradhat vizes ruhában. Az ingem pont jó lenne rá. Igaz, valószínűleg nem szokta meg, hogy ilyen lengén öltözködjön, de amíg a másik holmija megszárad, addig kénytelen lesz erre "támaszkodni". Villámgyorsan kigomboltam hát a felsőmet, majd odadobtam neki. - Vesd le azokat a vizes göncöket, aztán vedd fel ezt. Addig elfordulok, mielőtt aggódni kezdenél - jegyeztem meg, és már meg is tettem az ígéretemet. Persze szívesen megnéztem volna meztelenül, de... talán ha úgy látja, hogy adok neki bizonyos kedvezményeket, sokkal hajlamosabb lesz az együttműködésre. Vagy ha nem is, akkor résen vagyok, úgyhogy nem lehet nagy probléma. - Beszéljük át az ajánlatomat - kezdtem bele. Igen, azt hiszem, szükségem lesz a megalkuvására, meg különben is... minden ráér később, hiszen tudom irányítani akkor is, ha már átváltozik. Éljenek az eredetiek! - A hármas számú opciót hajlandó vagyok elhalasztani mondjuk az átváltozásod utánra. Ha valóban velem maradsz.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 27, 2013 10:15 am
Már nem igazán voltam magamnál, ami azt illeti nem is nagyon zavart. Tudtam, hogy a megoldásom jó, csak azt nem tudtam, hogy mi kell ahhoz, hogy kijöjjön az eredmény. Kockáztattam. Ez van! Aztán valaki átkarolta a derekamat és felfelé kezdett húzni. Nem volt erőm tiltakozni. A végtagjaim ernyedtek voltak és alig tudtam moccanni a fölém magasodó vízfal miatt. Nem emlékszem sok mindenre. Aztán egyszer csak a friss levegőn voltam, bár csak enyhén érzékelve a világot magam körül. A víz még így a felszínen is a föld felé vonzott. A ruhámba ivódott folyadéknak súlya volt, én meg gyenge. Aztán már a parton is voltunk. Még mindig valami fojtogatott. Hiába jöttem fel, hiába... még sem jutottam levegőhöz. Valami körbevesz. Aztán valami hatalmas ütés a hátamra és kiáramlik belőlem, a tüdőmből a folyadék. A szorongató érzés megszűnik és felköhögök. Remegek. Én nem szoktam remegni. Mintha jéghideg fagyos vízből húztak volna ki. A fogaim összekoccantak, a szám belilult. Ez önmagában furcsa, hiszen meleg nyárias éjszaka volt és a tenger vize sem volt rideg. A félelem. Kitágult szemekkel meredtem magam elé és próbáltam kitapogatni valamit. Talán csak fogást kerestem a homokos talajon, hogy felülhessek. De gyenge vagyok, nagyon gyenge. Vizes hajam az arcomra tapad és a sós víz íze reszkető ajkaimra folyik. Borzalmas ízek! Valahogy sikerül ülésbe kényszerítenek magamat. Nedves bőrömre a száraz homokszemcsék durván tapadnak, mintha el akarnának lepni. Megint felköhögtem. Reszkettem egész testemben. Ennél már csak az volt rosszabb, mikor rájöttem, hogy tényleg rettegek. A tudat, hogy én is félhetek borzalmas volt. A mellkasomhoz kaptam, ami ijesztően gyors ütemben emelkedett föl és le, hogy minél több levegőhöz jussak. Persze ezzel pont az ellenkezőjét éri el. Több széndioxid lesz a véremben. Nem tehettem ellene. Ha hülye lettem volna, első kérdéseim "Meghaltam? Ez a mennyország?" és társai lettek volna. De pontosan tudtam, hogy hol vagyok. Fagyosan átkaroltam magamat és riadtan Kolra néztem. Egész testemben dideregtem. Szóra nyílt a szám, de nem tudtam mit mondjak. Irtózatosan meglepődtem. Olyan biztos voltam benne, hogy nem jön be utánam. Nagyon kellhetnek neki az információk. Viszont a tudat, hogy olyasmi történt, amire nem gondoltam, hát az betett. Reszkető ujjammal eltűrtem vizes hajamat az arcom környékéről. Megint szóra nyitottam a számat. - Én... én... - a fogaim összekoccantak. Riadtam tekintetem valamit próbál keresni az övében. Most már a szívem is borzong. - Én... én... félek. - nyögöm ki az ijesztő szavakat. Soha életemben nem mondtam ki még ezt a mondatot, ha jól emlékszem. Még akkor sem, amikor férfinak öltözve beálltam valami kalózbandához. Na az sem volt semmi! De most... Elmosolyodom kínomban. Ezt pont neki mondom. Csak adom alá a lovat, hogy kinyírjon. Remegő hangon, még mindig a félelemtől reszketve megszólalok. - Köszönöm. - nyögöm és lesütöm a tekintetemet. Ez nagy szó volt az én számból. Soha senkinek nem mondok ilyet, úgy, hogy még komolyan is gondolom. Elszámítottam magamat. Valószínűleg nem így lesz valakiből vámpír. Milyen ostoba vagyok! Katie és Emma után most éreztem először, hogy érzek valamit és a félelem, hála. Utáltam is érte magamat. A gyenge kiskutyus szerepe nem igazán illik hozzám.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Szomb. Ápr. 27, 2013 9:43 am
Elég hamar sikerült rájönnöm, hogy valamit forgat a fejében. Még hogy én ostoba, és én árultam el magamat? Talán mégsem olyan jó színésznő, én meg csak hagytam, had produkálja magát. Túl sok újat amúgy sem lenne képes mutatni. Fél évezred, és én már mindent láttam.
Úgyhogy nem igazán lepett meg az a húzása sem, amikor - valószínűleg a sokkal mélyebb tenger miatt - eltűnt a habokban. Megfordult a fejemben, hogy fulladjon csak meg. Úgy van, tökéletesen megérdemli! Nem is tudom, miért akartam, hogy aztán évekig velünk maradjon, mikor a végén én repítenék önként karót a szívébe ezzel az elviselhetetlenséggel. Ugyanakkor érdekelt, mit tud Katie Pierce-ről. De még mennyire, hogy érdekelt! Mindent tudni akartam róla, hogy néz ki, milyen a stílusa, kikben bízik, és kiket vet meg. Katrinát biztosan. És emiatt a hátborzongató, sőt, szinte már üldözéses tudni akarás miatt döntöttem úgy, hogy nem hagyom meghalni.
Egy pillanat alatt vetettem bele a vízbe magamat, és úszni kezdtem lefelé, keresve őt, amiben sokat segített víz alatt is tökéletesen látó szemem. Na meg hogy lényegében úgysem fulladhatok meg. Hamarosan meg is találtam, és bár még magánál volt, azt hiszem, már nem volt teljesen ura a helyzetének. Vagy nem is akarta, mert meg szeretne fulladni. Na, azt már nem! Még ellenkezni sem volt ereje, amikor átkaroltam, és úszni kezdtem felfelé, oda, ahol a szabad levegőn mindketten jobban tudunk lélegezni. Bár talán már ez sem teljesen elég, úgyhogy a karomba kaptam, és kivonszoltam a partra. Hogyan is kell valaki tüdejéből kipumpálni a vizet. Igazából fogalmam sincs, mert nem szoktam csak úgy megmenteni embereket. Szóval... Próba. Leültem a földre, a lábamra fektettem úgy, hogy a háta legyen felül, majd párszor odaütöttem a két lapockája közé. Nem olyan erősen, bár... Talán nem is volt jó.
- Ó, most vajon mit kezdjek veled, drága Katrina? - morfondíroztam hangosan.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 26, 2013 11:52 pm
Megfogta a kezemet és állásba húztam. Miközben beszélt a vállába kapaszkodtam egyik kezemmel és ledobtam a cipőmet magamról. Aztán a szemembe néz. Amit mond fel sem fogom, nem jut el az agyamig, hogy a halálomról beszél. Nem tudott megrémiszteni, hiszen én is ilyen szívtelen vagyok. Teljesen hétköznapi dolognak veszem az erről való beszédet. Érdeklődően várom a választ a feltett kérdésre. Mikor befejezi a szentbeszédet elmosolyodom. Olyanfajta mosollyal, amit még nem láthatott az arcomon. Az a nagyon sokat sejtetős mosoly. Megragadom a felsőjének gallérját és hátrálva a víz felé csábítom. Gyere csak! Gyere csak! Megvagy kiscicám! Valaki elkapott és most elárultad magadat. A víz már a derekamig ért, de én tovább mentem. Ez afféle gyorsan mélyülő tengerpart volt. Persze ezt ő nem tudhatta, hiszen nem ismeri ezt a szakaszt. Csak én ismerem. Pár lépés hátra és mély szakadék a vízben. De ezt nem tudja, nem tudja és én ezen nagyon vigyorgok. Végighúzom az ujjamat a hasamig érő víz felszínén. - Tudod... nem is vagyok ostoba. - jegyzem meg csak úgy. Másik kezemmel is megragadtam az ingét és magamhoz húzom. Vizes ruhám a testemhez tapadt, testem pedig hozzá. Felnéztem rá és ragyogó szemekkel szavaltam el a következőket. - Tudod... ilyenkor jövök rá, hogy mennyire ostobák a férfiak. Olyan könnyen elárulják magukat. - lehelem és kényszerítem, hogy lehajoljon hozzám. Egészen közel. Az ajkunk majdnem összeért. Szemeim felragyogtak. - És te is ezt tetted. - ribancosan elmosolyodom, majd egy pillanatra csábítóan az ajkait bámulom, mintha meg akarnám csókolni. Végül sikeresen kihúztam belőle mindent, még ha nem is önkéntesen mondta el. Csak tudni kell olvasni a jelekből. A HALÁLom... Annyiszor emlegette, még azután is, hogy minden feltételébe belementem. Csak az előbb is kétszer utalt rá. És a többi apró jel. A halál a megoldás. Vajon mire? Vajon mire lehet megoldás? Csak öljem meg magamat? Vagy neki kell végeznie velem? Ó annak semmi értelme nem lenne. Akkor mindenki átváltozna miután megöli egy vámpír. Nem is érdekelt. A megoldás már megvan, csak a levezetés ködös. - Nincsenek véletlenek... - suttogom még egyszer korábbi önmagamat ismételve. Lehunytam a szememet és olyan közel húztam magamhoz, hogy a lélegzetem visszaverődött az arcáról újra az enyémre. Majd elvigyorodom és ellököm magam tőle, hátralépve egyet a semmibe, oda ahova már nem ér le a lábam a vízbe, a szakadékba. Nem fog utánam jönni, ismerem a fajtáját. Talán le se esik neki az, hogy mindent értek. Lassan "zuhanok" a mélységbe. Sötét volt, még a víz alatt is. Nem tartottam vissza a lélegzetemet. Minél hamarabb megtelik a tüdőm vízzel, annál hamarabb meghalok. Sosem vágytam ilyesfajta halálra, sőt! De nem volt más lehetőségem. Csak ez jöhetett szóba. Eltudom képzelni a fejét, hogy milyen lehet. A szívem vadul vert. Iszonyatos volt magamra erőltetni a víz belégzését. Egyre nehezebb és nehezebb lettem. Számításaim szerint mindjárt padlót fogok. A nyakamhoz kaptam. A fenébe! Miért nem vagyok még az alján?? Idegesen kapálóztam a víz sötétjében. Próbáltam magam nyugtatgatni, hogy minden a terv szerint halad. Ha ennek vége nem fogok tartozni senkinek. Ha meg meghalok, akkor így jártam. Nem félek a haláltól. Utolsó emlékeim pedig egész szépek. Kol arcába nyöghettem és megmutattam neki, hogy nem vagyok egy ribanc, egy egyszerű, akit csak úgy beszédíthet. Bár a feltételei tetszettek, de nem a harmadik árán. Ami nem is hangzott olyan rosszul, csak az volt vele a baj, hogy nem tudok megbízni benne. Semmit nem tett értem. Katie után senkiben sem bízom már meg.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 26, 2013 11:18 pm
Azt hiszem, érthető, hogy nem tarulkozik ki rögtön, sőt, kifejezetten okos húzás volt tőle. Ha az ő fejével gondolkodnék, már csak azért sem mesélnék, hogy biztosan megkapjam, amit akarok. Bár ebben a sértettségében látszódott az ő embersége, hogy bármit is tett Katie, az bántja őt. Ebben a tekintetben is jobb nekünk, vámpíroknak, mert mi nem holmi emberi sértettségünk miatt állunk bosszút, hanem mert kell. Mert valaki nem úgy cselekedett, ahogy akartuk Ráadásul volt Katrinában valami kislányosság, ami talán csak a színjátéka része, de talán nem. Talán Katie valóban tönkretette őt, és most azért ilyen. Vagy egyszerűen alapból benne volt ez a különc lány szerep, de végülis úgy döntöttem, hogy felállok, és hagyom egy darabig, hagy vezessen, ha ennyire akarsz. - Tudod, mi még az okom, hogy ennyire akarom a harmadikat? - néztem mélyen a szemeibe. Ragyogó kékek, olyanok, amikben egészen biztos benne marad majd az emberek tekintete. - Nem egy trófeának szánlak. Ha az lennél, egyszerűen magamévá tennélek, és akkor, mikor nem számítasz rá, minden csepp véredet kiszívnám - magyaráztam el röviden az én kis jól megszokott rituálémat, tartva a szemkontaktust. Belőle soha nem lesz Selena, akivel - hiába voltunk csak barátok - végigkóstoltuk a szerelem nem is egy gyönyörteli pillanatát. - Csak mert nem az az ostoba liba vagy, aki rögtön kiadja magát. Azok, akikkel találkoztam, szinte mind érdekházasság elől menekültek. A halál is élvezet volt nekik. A szex egy alantos fegyver, ha jól használod. Sok titkot megtudhatsz közben, és még jól is lakhatsz - vigyorogtam. Nagyon nem akarja, de majdcsak csábítóvá teszem neki a dolgot.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 26, 2013 8:11 pm
Nem foglalkoztam azzal amit mondott. Túl akartam esni ezen a témán... egyenlőre legalábbis. Katie az életem legfájdalmasabb része és csak kikészülök tőle. Soha senkinek nem meséltem róla és ha belekezdek tudom, hogy kikelek önmagamból... biztosan az egereket fogom itatni a könnyeimmel. Arra pedig nem állok készen, hogy ez idegen előtt ennyire megnyíljak. Nem! Nem! Nem! Egy óra kevés még ehhez. Túl fájdalmas! - Kell a bizalmad előtte.... - szusszanok fel. Éreztem, hogy most már rendben vagyok. Megint teljes erőben. Szerencsére sikerült túllépnünk a témán.

Illegetem magamat? Erre felnevetek. - Illegetem? Én azt félelemkeltés céljából csinálom. - nevetgélek. Bár egy magafajtának biztosan nem rémítő látvány, de egy mezei parasztlánynak annál inkább. A fölényesség jele. Volt valami igazság abban, amit mondott. Felsóhajtottam és sétálni kezdtem a parton a földön csücsülő Kol körül. Aztán megálltam előtte és a kezemet nyújtottam érte, hogy felsegítsem. Be akartam vonszolni magammal a tengerbe. A fejemmel a víz fele bökök. - Megint el szeretnél kapni, vagy hagyod, hogy én ráncigáljalak be? - mosolygok rá, majd kifújom a levegőt. Kezdtem ideges lenni. Az egyetlen dolog, ami elválaszt attól, hogy vámpír lehessek, az elég béna. A kérdésére válaszolva, igen láttam már meztelen pasit... a templom ravatalozó részében. Hullaként. De az istenért sem valltam volna be neki. Már így is elég sok infot adtam ki magamról. Tényleg jó színésznő vagyok.... próbáltam rájönni, hogy úszhatnám meg a harmadik feltétel nélkül. Nem akarok trófea lenni a falon!!! Én annál különlegesebb vagyok. Viszont semmi enm jutott az eszembe. - Nem lehetne, hogy valami mást adjak? - nyögöm.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 26, 2013 7:43 pm
Bűnősebb teremtmény. Hát jó, valószínűleg ezt arra értette, hogy megölt néhány fajtámbelit, esetleg még embereket is, bár azt nem igazán hiszem. Meg vannak sötétebb vágyai, bizonyos emberek iránt. A bosszú édes, és amint látom, Katie elég alaposan felhúzta őt valamivel.Vajon mivel? Mindegy is, azt mondta, mindent el fog mesélni róla, és a mindenbe az is beletartozik, hogy ezt elmondja. Ha nem teszi, az sem baj, vagyok elég ügye ahhoz, hogy kiderítsem magam is a dolgot.
- Ejnye, ez a kitörő düh nem igazán áll jól a kisasszonynak - vigyorogtam a kifakadásán, amiben közölte, hogy meg fogja ölni Katie-t. Érdekel is engem? Ha már vámpír, úgysem lehet több gyereke, így a vérvonala számára hasztalanná vált a léte. A továbbiakban pedig nem érdekel, hacsak nem derül ki róla, hogy van legalább olyan, mint Tatia. A következő kérdése azonban komolyan elgondolkodtatott. Hogy miért akarom őt? Mondhatnám, hogy mert az összes többi nőt, de ez így nem teljesen igaz. A többi nő csupán annyiban hasonlított rá, hogy ártatlan volt. A többi tulajdonságuk... félelem, szégyenlősség, kihasználhatóság, ezek nincsenek meg benne. Még csak a szokásos, a vérüket veszem közben, és megölöm szituációt sem szívesen játszanám el vele, ha már megígértem neki a dolgokat. Akkor meg? - Egyszerűen kívánatosnak tartalak, tán meglepő lenne azok után, ahogy így illegetted magadat előttem? És mert... megtehetem. Az is hozzátartozik, hogy ha örökké fogsz élni, gyanítom nem maradsz szűz, de a szerelmet sem fogod keresni. Úgyhogy miért ne eshetnél rajta túl most? Legalább megtaníthatnám neked az alapvető dolgokat. Egyáltalán, láttál már meztelen férfit? - tettem fel a meglehetősen indiszkrét kérdést, bár gyanítom, nem fogom zavarba hozni, még ezzel sem. Ha az eddigi dolgokkal nem sikerült... Végül persze ki tudja, milyen szelíd angyalka lesz, ha már eljutunk odáig.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 26, 2013 7:26 pm
Végighallgatok türelmesen. Remek! Tudtam, hogy be kellett fognom azt a csöppnyi számat. Hülyeség volt azt feltételezni, hogy ő is az ostobák sorát szaporítja. - Látom nem vagy ANNYIRA hülye...- mondom viccből és őszintén rámosolygok. A kínos kérdésre arcizmom se rándul, csak belevörösödöm. Nincs értelme tovább megjátszani magamat ANNYIRA. Ha egy ideig mellette leszek jobb lesz, ha tudja mik a gyengéim és milyen is vagyok. Ez okosabbnak tűnt. Hátradőltem a homokba, majd hasra fordultam könyökkel támasztva magamat és játszani kezdtem megint a homokkal. Nem igazán akartam ránézni. Utálom ha kiismernek. Elmosolyodtam mielőtt megszólaltam volna és a fülem mögé tűrtem a hajamat. - Jól mondod... - nyögöm zavartan a szavakat. Évek óta nem mondtam olyasmit, amin ne kellett volna előre gondolkodnom. - Apáca?! - elnevetem magamat. - Azért nem egészen... annál bűnösebb teremtmény vagyok. - mondom elpirulva. Ez volt az igazság. Nem mondhatom, hogy nem tapad vér a kezemhez, sőt! Elég sok élőlényt gyilkoltam már le csupán szórakozásból. Nem mondom, hogy nem bánom, de ők voltak az elkerülhetetlen kár. Feltűnt, hogy mennyiszer emlegeti Katie nevét, amire legörbült a szám széle. Beletúrok a hajamba és erősen tépni kezdem hosszú fürtjeimet - Az a lány!!! Katie!!! Kinyírom!!! Komolyan mondom.... - szűröm a fogaim között. Éreztem, hogy dühkönnyek gyűlnek a szemembe. Megrázom a fejemet és felnézek Kolra. Kétségbeesett arcomat ördögi vigyor váltja fel. - Természetesen mindent elmondok róla. - mondom elégedetten. Fogalmam sincs mire kell neki az info, de ha csak annyival borsot tőrhetek az orra alá a csajnak, hogy utána küldök szaglászni egy eredetit, akkor nagyon szívesen és ezzel duplán jól járok. A fejemet a tenyerembe fektettem és úgy könyököltem továbbra is. Mint egy iskolás a padban, ha már nagyon unja a rizsát, csak én hason feküdtem. Nagyon nem akartam ezt a harmadik feltételt. Bár nem értem a meglepődését sem. Ebben a korban csak házasság után csinálunk ilyesféléket és szerintem ránézésre lerí rólam, hogy nem vagyok gyűrűhordozó. - Miért akarsz engem ennyire? - nézek rá kiscica szemekkel, a hangomból sütött az őszinteség. Kíváncsi voltam miért.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 26, 2013 7:04 pm
Egyre többet beszél... elárulja azokat a dolgokat, amiket talán nem kellene, hiszen bármikor ellene fordíthatom a későbbiekben. Szóval előre megtervezi, mit mond? Erre már korábban is rájöttem. Csak velem szemben, aki némelyek számára túlságosan is kiszámíthatatlan, ez nem mindig jó taktika. Főleg, mert így már ismerem még egy tulajdonságát. Hm, hát lehet ezt még fokozni? Egészen biztos. Bár azt hiszem, jó oka van rá, hogy ekkora olcsó kurvának tettesse magát, amikor... Azta! Hát ezért akar kitérni annyira a harmadik feltételem alól. Hogy miért is nem vettem észre mindezt korábban? Ezek szerint Katrina Rice nem más, mint egy tehetséges színésznő, aki beadta nekem az érdektelen szajhát, miközben még mindig... "ártatlan". Legalábbis abban a tekintetben. Na, ez már máris sokkal érdekesebb.
- Remek. Bámulatos színészi tehetségekkel áldott meg téged az a sors, az már biztos - ültem fel mellé. Nézzük csak... kezdett érdekelni. Kiváló színész, jó hazudozó, és remek manipulátor. Ezek a képességek csak felerősödnének benne vámpírként, és egy meglehetősen jó ragadozóvá tenné őt. A szavaiból egyébként is úgy vettem ki, hogy a vámpírok többségét ostobának tartja. Kár, hogy az nem én vagyok... De azok, akiket mostanában teremtettek meg, a már isten tudja, kicsodák, mert elveszett a vérvonalaink irányítása, valóban nem túl okos lények. Arról persze már nem én tehetek, mert nem érdekel, kit változtatnak át az átváltoztatottaim. Ők nem voltak olyan ostobák, legalábbis első látszatra. Hogy aztán később... azt már nem tudom. Sokat hagytam magára csak úgy, mert nem akartam többet foglalkozni velük. Minek? Az egyetlen bizalmasom Michael... - Tehát ártatlanabb vagy, mint azt elsőre hittem. Még soha nem volt dolgod férfival olyan tekintetben, ugye? És tán úgy akarsz meghalni, mint egy apáca? - kérdeztem kihívóan. Az már másik kérdés, hogy amikor az anyám átváltoztatott minket, akkor... Nem, ebbe most nem gondolok bele. Akárhányszor ezek a gondolatok feltolulnak bennem, eszembe jut az a pillanat, amikor őt megöltem. Az egyetlen, akit azóta sem bocsájtottam meg magamnak, és aki miatt nincsen bennem semmi emberi. - A köpeny meg... egye fene, van elég pénzem, és meg tudom igézni az embereket ahhoz, hogy többet kaphass, akár egy köpenynél is. De ehhez az kell, hogy nekem add magad. Utána... megesküszöm, hogy átváltoztatlak, és kitanítalak. Cserébe viszont... mesélsz Katie Pierce-ről. - Jobbnak láttam nem elárulni, hogy valójában mennyire érdekel az a lány. Meg kell ismernem, figyelnem kell a távolból, hogy naprakész legyek vele kapcsolatban. Talán rá is állítok valakit.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 26, 2013 6:20 pm
Valamiért úgy képzeltem, hogy elkapja majd a derekamat és úgy állít meg. Ehelyett mintha Devin Hester nekem jött volna hátulról, miközben a labdáért rontana rám. Csak kicsit éreztem meg, mivel a homok puha volt és felfogta a "csapódást". Miközben átfordított elsöpörtem a hajamat az arcomból és nevetgéltem. Elkapott! Megvagyok! Rámosolygok. - Talán most már én is lehetnék felül. - közlöm nemes egyszerűséggel. Megszólal. Amíg beszél kényelmesen elterpeszkedem a homokban alatta. Mikor befejezi beleharapok az alsó ajkamba. - Szajha? Ez most fájt. - borzolom a szemöldökömet. Aztán megrántom a válamat. - Ha annak látsz, akkor ez van. De én annál sokkal több vagyok. - mondom rejtelmesen. Úgy látszik nem jó emberismerő. - Idegesítő? Na ez már langyosabb.. Sőt forró! - széles mosolyra szaladt a szám. - Erősebbek? Úgy érted butábbak? - A kezemmel megemelem az állát, hogy messzibbről csodálhassam. - Jól sejted, nem vagyok ostoba. Észre sem veszed, hogy minden kis apró mozdulatom, szövegem előre megtervezett. Az agyamban már rég lejátszottam az egészet. - mondom csábosan. Aztán nyelek egyet. Túl sokat beszélek neki. Fogalmam sincs, hogy miért. Még csak fél órája vagyok vele, de kezdem kiadni magamat. - Szerinted még életben lennék, ha olyan ostoba volnék? - kérdezem kihívóan. Az sem véletlen, hogy erre a helyre hoztam, hogy futni kezdtem. - Nincsenek véletlenek. Semmi sem véletlen. - mondom és megkocogtatom a halántékomat, mutatva, hogy több minden van a fejemben, mint gondolná. - Harmadik feltétel... A hármas szám egy balszerencsés szám... - gondolkodom el. Majd kinyújtóztatom oldalra mindkét karomat. Ujjaim a langyos homokba túrtak. Belemarkoltam. Felsóhajtottam. Annyira kellemes itt. Felemelem a finom szemcséket, majd oldalra sandítva figyelem, ahogyan szó szerint kifolyik az ujjaim közt az anyag. A hangjára elkapom a fejemet és érdeklődően figyelem. Először mond olyat, ami felkeltette az érdeklődésemet. Csillogó szemekkel néztem rá. Olyan izgalmasan hangzott, amit mondott. Faluégetés? Emberkínzás? A királynős dolog kissé túlzás volt, de nem zavart. Nem vagyok hülye, tudom, hogy az már csak az etetésem része. Általában több oldalról közelítik meg az ilyenek a témát. Azért, hogy minden embertípusnak kecsegtető legyen az ajánlat. Nos én nem akartam királynő lenni. Amikor befejezte egyik kezem a nyakára fonódott és odahúztam magamhoz a fejét. A fülébe suttogtam a következőt. - Jól hangzik, áll az alku... - mondom emelt fővel, majd lelököm magamról és felülök. Sötét volt. Még messze a reggel. A szemem sarkából ránézek. - De nekem is van egy feltételem...- mondom ragyogóan. Az egész olyan izgalmasan hangzik! A hajamat kezdtem tekergetni. - A köpenyem... Szerzel egy vadi újat! - nézek rá fenyegetően heccből.

Vendég
Anonymous

A poszt írója Vendég
Elküldésének ideje Pént. Ápr. 26, 2013 5:13 pm
Fellökött. Az a kis szajha fellökött! Ám ha azt hiszi, ezzel majd elveszítem a türelmemet, vagy nekiesek... Nos, nem téved, de volna egy jobb ötletem, amiért úgy döntöttem, hagyom futni egy darabig. Úgyis, legfeljebb pár métert tud majd rohanni, és a szaga, ami a nemrég kifolyt vérének köszönhetően még erősebb, ráadásul gyengíti is őt. Ostoba, ostoba kislány, ha azt hiszi, megmenekülhet előlem. Vagy így, vagy úgy, de már nem menekülhet előlem. Mondjuk... már azért megérné, hogy inkább vámpírként legyen túl az egészen, mert Katie Pierce neve meglehetősen ismerős. Pierce... nem nehéz kitalálni, hogy Katarina Petrova valószínűleg egy szem lányáról lehet szó. És vámpír lett? Még jobb. Legalább van egy újabb célom az elkövetkezendő években, mégpedig, hogy felkeressem őt. Már csak azért is, mert imádom végigkövetni a Petrovák vérvonalát. Tőlük lettünk... Tatia vére által. Hát jobb, ha tudjuk, hol vannak, nehogy valami olyan történjen, aminek hatása ránk is kiterjed.
- Csak ne olyan hevesen - szóltam utána, majd egy pillanat alatt felpattantam a helyemről, és ugyanilyen villámgyors tempóban máris a nyomába értem. Na jó... vigyázni azért nem fogok rá, maximum akkor, ha egy kevéssel több tiszteletet mutat felém. Rávetettem magam, aminek köszönhetően ma már másodszor került alám... Persze, ha harmadszorra mindez a paraszti gúnyája nélkül történne meg, még boldogabb lennék. Gyorsan megfordítottam, hogy ne a hátának beszéljek, de a helyzetünk továbbra is csak annyiban tért el a korábbi, erdei esettől, hogy most nem szándékoztam a vérét venni. Azt hiszem, jobb, ha most nem teszem meg, ha valóban át akar változni. - Meglehetősen idegesítő egy szajha vagy, mondtam már? Azt hiszed, ebből áll a vámpírság? Hogy megpróbálod magadra haragítani azokat, akik sokkal erősebbek nálad? Nem, te nem vagy olyan ostoba... Vagy netán tévedek? - érdeklődtem. Az persze egyértelmű, hogy ő megpróbál hülyére venni engem, ami elég nehezen megy majd neki. Mert ahhoz, hogy az legyek, szükségem lenne az érzéseimre, amik nincsenek meg bennem. Így meg még csak meg sem bízom benne, és ha át is változtatom, csak azért, mert nekem átmeneti hasznom származna belőle. Nem azért, mert ő azt akarja. Amint kiszedem belőle, mit tud Katie-ről - amit egészen biztos csak az átváltozása után lesz hajlandó elárulni - nem lesz rá többé szükségem, és akkor örülhet, hogy meghagyom az életét. - Mi bajod a harmadik feltétellel? Tán titokban szapphói hajlamaid vannak, kedves? - kérdeztem rá. Nem érdekel, ha az is van neki... Most már egészen biztos, hogy kell nekem, mielőtt vámpírrá változik. - Ó, kedves... Ha belemész az ajánlataimba, akkor nem fogod azt hinni, hogy unalmas vagyok. Falvakat fogunk kiirtani, amíg velem vagy! Embereket kínzunk meg úgy, ahogy azt még el sem tudod képzelni... Királynő lehetsz, egy valódi uralkodó... De csak pár évet kérek belőled. Az nekem bőven elég, hogy megtanítsalak néhány dologra, más dolgokat pedig nem igazán akarok tőled. - Különben sem az én stílusom, hogy nőkkel éljek együtt. Michael ezért más... bár, talán az ő érdeklődését egy kicsit tovább képes lenne fenntartani ez a lány, azt végülis sosem lehet tudni. Abban az esetben maradhat velünk, egyébként elég idegesítő lenne egy nő társasága, még akkor is, ha olyan, mint ő.

A poszt írója Ajánlott tartalom
Elküldésének ideje

Ibériai-félsziget

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
rising of the mortals :: Múlt :: 1511 - Nyugat-Európa-

Új posztok
tekintsd meg
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm
Laurel O. Delgado
Szer. Május 29, 2019 1:28 am
Katherine Pierce
Kedd Május 28, 2019 8:31 pm
Amren Monroe
Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm
Lucille Éamon Vodova
Szer. Május 22, 2019 12:03 pm