|
| |
mystic falls, whitmore ✤ ✤
i'm trying to be okay ✤ ✤
|
A poszt írója ♛ Ebony Tate-Smith Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 04, 2015 5:36 pm | Enzo-féle életfilozófia:
"Igyunk arra, hogy ihatunk. Másra nagyon úgy sem lehet manapság."
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 04, 2015 5:46 pm | - Ebony Tate-Smith írta:
Enzo-féle életfilozófia:
"Igyunk arra, hogy ihatunk. Másra nagyon úgy sem lehet manapság."
Ebony, legközelebb megígérem, hogy a szépségedre fogok inni! |
| | |
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség |
A poszt írója ♛ Mark Greene Elküldésének ideje ♛Vas. Szept. 20, 2015 2:31 pm | A teljes kiégés állapota, nem bírom! Éloise: Bryaan, hozd vissza nekem a nyarat! Tudom, mennyire imádsz. Bryan: A váláskor az is a tiéd lett. |
| | |
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
● i found him
● i'm interested in science
|
A poszt írója ♛ Chantele A. Roux Elküldésének ideje ♛Kedd Szept. 29, 2015 5:19 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 13, 2016 4:54 pm | Egy apró szösszenet Leslie-től, a közös játékunk kezdeténél. "Tiszta ruha híján visszaaraszolok a szobába, akárcsak ő tegnap este, én is vízcsikót húzok magam után, ahogy a táskához sietek." Nálunk ilyen lények élnek a fürdőben. És Les még húzogatja őket. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Aingeal Hearn Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 04, 2016 7:50 pm | napi életbölcsességek Anabelle-től: 1# "a Smarties nem buktat meg, a Smarties jó hozzám, nem okoz csalódást"
2# "a kávé jó, a kávé megért és nem dumál vissza!" |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Okt. 18, 2016 9:09 am | Angel roppant kedves gondolatai Chadről, és Chad mentális állapotáról: " De ha már itt tartunk... - próbálom megértetni vele, de annyi esélyem van, mint egy bagolynak megtanítani az ave máriát". Kész, ezen a mondaton kiégett az agyam. |
| | |
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon... someday you'll meet someone new and you'll fall madly in love
▼ i am a super busy guy ▽
|
A poszt írója ♛ Stefan Salvatore Elküldésének ideje ♛Szer. Márc. 22, 2017 7:16 am | Damon, szeretlek! Azt mondja: "Néha elgondolkodtam azon is, mennyire nem való vámpírnak, mennyire sebezhető. Aztán beugrott, hogy rettentő sokáig én feszegettem Stefan határait. Nos, erre valók a tesók, eh? … Nem." |
| | |
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon... |
A poszt írója ♛ Damon Salvatore Elküldésének ideje ♛Szer. Márc. 22, 2017 11:27 am | Én is, ezért nem szívatlak már agyon. Értékelhetnéd! Amúgy ne mondd, hogy nincs igazam... xD - Stefan Salvatore írta:
- Damon, szeretlek! Azt mondja:
"Néha elgondolkodtam azon is, mennyire nem való vámpírnak, mennyire sebezhető. Aztán beugrott, hogy rettentő sokáig én feszegettem Stefan határait. Nos, erre valók a tesók, eh? … Nem." |
| | |
mystic falls, whitmore ✤ ✤
i'm trying to be okay ✤ ✤
|
A poszt írója ♛ Ebony Tate-Smith Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 15, 2017 1:35 pm | Galen és a tanári pálya, amiben inkább ne is gondolkodjon, jobb úgy a világnak. "(...) valószínűleg a törvénykönyvvel verném agyon a legtöbb diákomat." |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 18, 2017 3:52 pm | A jelek szerint Leslie-nek nem csak a fogai, a gyomra is kiváló állapotban lehet. "ez egy kicsit intimebb dolog, mint mondjuk elsétálni a pékségig és megosztani a mögöttem állóval várakozás közben, hogy a helyi barna cipő nagyon jó reggelire" |
| | |
|
A poszt írója ♛ Aingeal Hearn Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 03, 2018 10:03 pm | Nem tudom ez mikor történhetett, de Chad neme megváltozott, legalábbis a fejében biztos... " Fogalmam sincs, hogy két olyan lány között létezhet-e bármiféle összhang, mint amilyenek mi vagyunk, és nem kizárólag a természetfeletti mivoltunkra gondolunk." .... kiégtem rajta teljesen |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 03, 2018 10:52 pm | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Aingeal Hearn Elküldésének ideje ♛Szomb. Feb. 03, 2018 11:44 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jún. 23, 2018 8:55 am | Ez valami új pozíció lehet, Chad eddig ilyet még nem próbált. "és ott ennél magadévá se istent, se embert nem ismerve, ahogy mindketten szeretjük" felhívnám a szíves figyelmet, vámpír vagyok, nem kannibál. |
| | |
|
A poszt írója ♛ Aingeal Hearn Elküldésének ideje ♛Szomb. Jún. 23, 2018 10:53 am | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|