|
| |
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 29, 2013 5:51 pm | "...és ha nem is egyenes úton, de azzal a Fatimával ..vagy kivel ..."Pedig nincs egy bonyolult és hosszú nevem, Mattie fiú mégsem jegyezte meg.. Fatima... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Júl. 29, 2013 5:59 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Aug. 01, 2013 9:08 pm | "na majd elbábosítalak én a mostani lovagtól csak fussunk össze. Tudod én vagyok the real blonde prince in white horse."
elbábosítasz? és Silas ..Drágám..mit akarsz abban a lóban? :DD :"D
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Aug. 02, 2013 7:09 am | - Clarissa Morgan írta:
- "na majd elbábosítalak én a mostani lovagtól csak fussunk össze. Tudod én vagyok the real blonde prince in white horse."
elbábosítasz? és Silas ..Drágám..mit akarsz abban a lóban? :DD :"D
neeeeeeeeeeeeeeeeeee ez privát volt, hát nem tiszteled a magánéletünket drágám? xD |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 05, 2013 6:21 am | |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 05, 2013 6:24 am | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 21, 2013 10:05 am | - Tatia Petrova írta:
Attól, hogy itt vagyok, a nevem ugyanúgy Tatia, nem Teréz. Nem hiszem, hogy sokat kellene hozzá fűznöm... |
| | |
◆ after killing, the "you're a joke" face is my speciality ◆
|
A poszt írója ♛ Tatia Petrova Elküldésének ideje ♛Szer. Jan. 15, 2014 10:00 pm | Meredith L. Fell : én rengeteg krimit nézek, és tök komolyan úgy járok az utcán, hogy figyelem az embereket, ki mit csinál.. xd tavalyelőtt is üldögéltem a Városligetben, és elővettem egy papírt, meg tollat, és írni kezdtem olyanoakt, hogy 16-18 év közötti srác, 180 magas, sportos testalkat, idióta öltözetben van xdHát Mer... tényleg túl sok krimit nézel! De igaz, jobb az óvatosság! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Jan. 17, 2014 11:35 pm | Első játékom a másik Kath-el! És már is szét nevettem magamat! - Kód:
-
Egyébként roppantul feldob, hogy a látványom ilyen pozitív hatással van rád. – vonom fel szépen ívelt szemöldököm. – Sajnos nem mondhatom, hogy ez kölcsönös. – ellenkezőleg még a hideg is kiráz ettől a nőtől és most nem, azért, mert ezen a hideg hajnalon egyébként is, úgy érzem magam, mint egy mirelit csirke.
- Azta. Mégsem vagy olyan buta, mint amilyennek hittelek. Bár még mindig nem hinném el, hogy csak festett szőke vagy. – nyögöm fájdalmasan.
- Hidd el nekem, nem ízlenék neked. – bizonygatom és remélem félrebeszélésemmel elterelem a figyelmét egy picit, hogy addig kitalálhassam, hogy jussak el a kocsijáig és hajtsak vele el, úgy, hogy ne tudjon megállítani. – Bő ötszáz éve poshad a vér az ereimben. Nem valami friss. Drága Kath jó estét csinálsz nekem! xDDDD |
| | |
Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 08, 2014 9:35 am | Drága Elijah gondolatai Bekah-ról, majd Mikaelről... hangosan fel kellett nevetnem... xD
"Büszke voltam rá. Apánk is büszke lenne rá, ha még nem mentek volna el neki otthonról." |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 05, 2014 2:13 pm | Minden elismerésem Gwendolyn barátnőmnek, aki nyíltan vállalja, hogy bár sokak szerint idejétmúlt, de köcsögnek lenni ér, és nincs mit szégyellni rajta. "Őszintén szórakoztat, hogy milyen reakciót váltok ki belőle még úgy is, hogy testemet még mindig egy réteg agyag fedi." |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 05, 2014 5:58 pm | Ezen hangosan fel nevettem!
Dolgozó szoba -> Amara kirohanása és Tatika válasza erre.:
- Azta... - Pillantottam Amarára, amikor a legszebben is kifejezve magam egy cseppet kiakadt. - Igen, teljesen lejött, hogy normális vagy. - |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 09, 2014 11:14 pm | Chat-en volt olvasható, eme remek. [23:11:48] Clarissa Morgan : Eleanor, haha. Very Happy várd ki a végét, ez megint kilencesekből fog eldőlni. Very Happy sajnos [23:12:02] Gwendolyn Lowell : tizenegyes... [23:12:12] Clarissa Morgan : akkor az xddd [23:12:23] Clarissa Morgan : majdnem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 09, 2014 11:23 pm | - Gwendolyn Lowell írta:
- Chat-en volt olvasható, eme remek.
[23:11:48] Clarissa Morgan : Eleanor, haha. Very Happy várd ki a végét, ez megint kilencesekből fog eldőlni. Very Happy sajnos [23:12:02] Gwendolyn Lowell : tizenegyes... [23:12:12] Clarissa Morgan : akkor az xddd [23:12:23] Clarissa Morgan : majdnem. LEGALÁBB LELKES VAGYOK! ghr. és most annyi a jó híremnek |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Júl. 09, 2014 11:25 pm | |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Júl. 29, 2014 2:57 pm | - Kimberly A. Brown írta:
- Helló Kimberly vagyok, egy pincében nőttem fel, most egyedül vagyok a nagyvilágban egy kis lyukban lakom és buffy-t játszok éjszaka?
Hát ez valami csodálatos, nagyon sokat nevettem rajta! x"D |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 24, 2014 11:41 pm | Egy régi játékból származó gondolat, ami a mai napig mosolyt csal az arcomra.
"Mezítelen testéhez bújtam magamra húzva a takarót. Lihegtem, mint egy verseny ló." - April Young |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 24, 2014 11:45 pm | - Scarlett Alessa Rayne írta:
Egy régi játékból származó gondolat, ami a mai napig mosolyt csal az arcomra.
"Mezítelen testéhez bújtam magamra húzva a takarót. Lihegtem, mint egy verseny ló." - April Young Azt poénak szántam annó 76-ban xD Nem illik ki nevetni a másikat |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 24, 2014 11:58 pm | - Rebekah Mikaelson írta:
- Scarlett Alessa Rayne írta:
Egy régi játékból származó gondolat, ami a mai napig mosolyt csal az arcomra.
"Mezítelen testéhez bújtam magamra húzva a takarót. Lihegtem, mint egy verseny ló." - April Young Azt poénak szántam annó 76-ban xD Nem illik ki nevetni a másikat Valld be, hogy te is szakadsz rajta. :DDDD |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Nov. 05, 2014 10:40 am | Enzo és Maggie játékán mosolyogtam jót, annak ellenére, hogy a téma egyáltalán nem könnyed. A következő mondatokat Maggie üvölti, mikor megtudja, hogy Enzo halott. "- Meghaltál? Te se gondolhatod komolyan, amiket mondasz! Legszívesebben kitekerném a nyakadat!! " Come back, Enzo |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Nov. 29, 2014 3:05 pm | Ezen hangosan felröhögtem. Sybille nem épp kedves gondolatai Damonnal kapcsolatban: " Félő, hogy fejbe borítottam volna egy nagy adag liszttel. Barátságból." |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jan. 11, 2015 9:13 am | Gwen szavai: "Még mindig a hátam mögött térdelek és úgy ölelem magamhoz" Gwen, ezt hogy csináltad? |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jan. 11, 2015 9:34 am | - Chriest Wolfswood írta:
- Gwen szavai:
"Még mindig a hátam mögött térdelek és úgy ölelem magamhoz"
Gwen, ezt hogy csináltad? hupika.. előző életemben biztos akrobata voltam. :"D |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Feb. 05, 2015 10:37 pm | Egy laza csütörtök este a chat-en:
[22:27:21] Solia Rose : OMG...kinézek a zablakon, meglátom az utcát és már szarja is ki magát belőlem a lazaság
Közérdekű információnkat hallhatták! Köszönjük Solia, a szó a stúdióé! XDDD
Még mindig röhögök!!!! XD |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Jún. 22, 2015 12:54 am | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|