Nos, ha már mások, én miért ne? Szeretek kódolgatni, aláírást főleg, így ha kívánságotok van ,engem is zargassatok csak.
Vendég
A poszt írója ♛Vendég
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 10, 2013 11:18 am
Ugrás egy másik oldalra ♛
Rosemarie-nek!
Rosemarie Vandenberg
Hiába keresel, nem találsz már sehol.
Nem találsz, mert nem járok az élők között. Nem vagyok halott, de nem is élek. Vámpír vagyok és egy új ember.
Kód:
<center><table><tr><td><td><div style="width:500px; font-family:courier new; font-size:190; letter-spacing:-2px; color:#442211; text-align:center; text-transform:uppercase;line-height:85%;">Rosemarie Vandenberg</div><div style="width:500px; font-family:courier new; font-size:10; letter-spacing:2px; color:#221100; text-align:center; text-transform:uppercase;line-height:95%;"> Hiába keresel, nem találsz már sehol.</div><div style="background-image:URL(http://media.tumblr.com/tumblr_lw5sfp88ki1r3h4ef.gif); width:500px; height:200px;"></div> <div style="width:500px; font-family:courier new; font-size:10; letter-spacing:1px; color:#221100; text-align:center; text-transform:uppercase;line-height:110%;">Nem találsz, mert nem járok az élők között. Nem vagyok halott, de nem is élek. Vámpír vagyok és egy új ember. </div></td></tr></table><br><br></center>