Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad |
A poszt írója ♛ Katherine Pierce Elküldésének ideje ♛Pént. Szept. 28, 2018 12:16 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | Nikolai Ivanov ● ● nomen est omen ● ●
≫kor ≪ kb. 250, kicsit több lehet, de kevesebb semmiképp
≫faj ≪ vámpír
≫Szerepkör ≪ bonyolult?!
≫play by ≪ Brett Dalton
≫foglalkozás ≪ szintén rád bízom
≫várja ≪ a pokol ÉÉÉÉn - siess nagyon!
| |
≫Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet... ≪Bulgáriában születtél, ahogyan annak idején én is, csak épp te még nálam is szerencsétlenebbül jártál. Fertőző tüdőtuberkulózistól szenvedtél, ami akkoriban egyet jelentett a halállal. A családod hamar lemondott rólad, de a nővéred a kezébe vette az irányítást. Addig kutatott, míg rá nem lelt valakire, aki kigyógyult ebből a borzalmas betegségből. Először nem akart hinni a fülének, mikor az ismeretlen férfi elárulta a titkát: vámpír, s ahhoz hogy meggyógyuljon, tulajdonképpen meg kellett halnia. A testvéred viszont nem állt készen arra, hogy elveszítsen téged, s mivel nem volt más opció, rávette az idegent, hogy változtasson át téged, hiszen bármi jobb lehet a halálnál. Kaptál a véréből, megölt, majd mikor magadhoz tértél, s végre elhitted a nővéred "meséjét", elhatároztad, hogy nem táplákozol. Mégis vámpírrá váltál, de gyűlölöd, a mai napig, ámbár megpróbáltál alkalmazkodni, elfogadni önmagad, s ez többé-kevésbé sikerült is. Néhány héttel ezelőtt halottál a gyógyr létezéséről, hogy aztán kiderüljön; valaki már bevette, és jelenleg is emberként, gyógyírrel a vérében éldegél vígan. A fejedbe vetted, hogy megkaparintod magadnak, akkor is, ha ahhoz szárazra kell szívnod, és elvenned az életem. De jobb ha felkötöd a gatyád, nem találkoztál még hozzám hasonló emberrel. Egy igazi vagány rosszfiút képzelek el, ha a karakterre gondolok, aki természetesen a vámpírlét miatt vált ilyenné, a túlélés érdekében, ahogy Katherine is. Mindenképpen szeretném, ha ez lenne az eredeti neve, viszont más néven is beregisztrálható, ha esetleg valami amerikai csengést szeretnél, hiszen Katherine is korszerűsítette a nevét Mást nem kívánok megszabni, a múltja többi része, a jelenlegi élete, valamint az átváltozás körülményei is teljes mértékben a megalkotóra vannak bízva. Ha megérkezel, dobj meg egy pm-mel!
|
|