mystic falls, whitmore ✤ ✤
i'm trying to be okay ✤ ✤
|
A poszt írója ♛ Ebony Tate-Smith Elküldésének ideje ♛Vas. Ápr. 30, 2017 10:31 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
new orleans is my home ★ ☆
fighting for equality ★ ☆
|
A poszt írója ♛ Faye Charpentier Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 12, 2017 10:09 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
≫kor ≪ 35 körül
≫faj ≪ vérfarkas
≫Szerepkör ≪ áruló barát
≫play by ≪ alexander skarsgard
≫foglalkozás ≪ -
≫várja ≪ Én és Kevin biztosan, de szerintem mások is lecsapnának rá
| |
≫Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet... ≪ Ha én nem kerülök a képbe, te lettél volna a falkám vezetője. Eleinte feszült volt közöttünk a viszony, aztán úgy voltál vele, hogy feleslegesen nem cirkuszolsz, majd elintézed, hogy elbukjak. Én pedig jobbnak láttam, ha nem szemétkedek veled a kelleténél többet, mert ismerted a falka tagjait, mindent tudsz róluk, a működésünkről, elvégre beleszülettél ebbe a családba. Erős, karizmatikus és megnyerő személyiség vagy, őszinte, közvetlen és magabiztos. Ritkán veszíted el az önuralmad, hajlamos vagy az érzelmeidet kontroll alatt tartani és vallod, hogy a cél szentesíti az eszközt. Megfontoltabb és szűkebb szavú, mint én, amivel az őrületbe tudsz kergetni. Mégis, a jobbkezemmé váltál és a mai napig a szűk baráti köröm oszlopos tagjának tartalak. Megmagyarázhatatlan és különleges kötelék alakult ki közöttünk, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden habos-babos közöttünk, nagyon gyorsan és nagyon csúnyán össze tudunk kapni, ha arról van szó. Éppen ezért nem akarok belegondolni abba, mi lenne, ha megvalósítanád, amit nemrégiben találtál ki: úgy gondolod, ideje lenne egyességet kötni a vámpírokkal. Félreérthetetlen nemtetszésemet fejeztem ki az ügyben, de téged nem hagy nyugodni az esetleges béke gondolata. Normális életet szeretnél, csakis azért vagy még része a csatározásoknak, mert nem tudod, milyenné válna a világod, ha elhagynád a családodat. Neked is sokat jelent a barátságunk, nem akarsz a háborús helyzet kellős közepén meglépni, egyszóval két tűz közé kerültél. Azt sem néztem volna ki belőled, hogy a hátam mögött tájékoztatod Kevint a falka ügyeiről. A miértekre azért kíváncsi lennék. // A név változtatható, az előtörténet szabadon alakítható, de a pb-t szeretném, ha maradna. Ha megérkeztél, légyszíves dobj egy pm-et egyeztetés céljából. Olyan usert keresek, aki együttműködő és nem fog eltűnni.
|
|