|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 03, 2016 9:02 am Ugrás egy másik oldalra ♛ |
1042
Old witch
New Orleans
Riley Voelkel
Boszorkány
Freya
Segíteni a családomon
| |
a karakterem canon
≫Születési idő, hely ≪ 972, Norvégia ≫Első átváltozás ≪ - ≫Család ≪ A családom már nagyon régóta a földön él. Anyám Esther, egy nagyon erős boszorkány, tőle örököltem képességeim; apám Mikael, én még emberként ismertem, de ő is az ősi vámpírok közé sorolható. Hat testvérem közül mindössze csak egyet ismerhettem meg ezer évvel ezelőtt, Flinnt. Öt éves koromban elszakítottak családomtól, Dahlia néném elvitt engem tőlük, mindezt egy alku végett, amit anyámmal kötöttek. Azt hittem, sosem fogom megismerni a családom többi tagját. Mégis kétségbeesetten kerestem őket, és 1914-ben sikerült megszöknöm nénémtől, majd eljutottam egy karácsonyi partira, amit a testvéreim adtak, New Orleansban. Akkor láttam őket először. Mégis csak ezután száz évvel ismerhettem meg mindannyiukat. Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged. A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt. Mint látod viszont, jó ideje nem szerepel az előtörténetben a jellem rész, így az előtörténetedet kell ellátnod olyan részekkel, amely elárulja, milyen is vagy ott, a felszín alatt. Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá!
|
|