|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Okt. 31, 2016 5:40 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 02, 2016 6:05 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
≫kor ≪148
≫faj ≪ Vérfarkas/Boszorkány/Ember (Vérfarkasboszorkány gén miatt ezen állapotok lehetségesek)
≫Szerepkör ≪ Brother
≫play by ≪ William Moseley
≫foglalkozás ≪ Szabadon választható
≫várja ≪ Én
| |
≫Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet... ≪Mindössze már csak apró emlékek élnek bennem rólad és a gyerekkoromról. Nagyon szerettelek, de mikor tíz éves voltam a nevelő szüleink azt mondák, hogy meghaltál. Talán igazuk is volt, de nem tudom pontosan. Mindenesetre életben vagy és tizenkét éven keresztül előkészítettek téged egy életre, ami nem is lesz igazán a tiéd. Bármennyire is feledtem el, hogy léteztél, az arcvonásaidat soha nem tudnám teljes mértékben elfelejteni. Nem is tudom mihez kezdek majd, mikor meglátlak és kiderül, hogy neked fogalmad nincs arról, hogy ki vagyok én. Emlékek nélkül bolyongasz a világban, de nem teljesen. Hiszen egy varázslattal ejtettek mély álomba. Bármely évszázadban ébredsz fel, könnyedén beilleszkedhess az adott korszakba. Az ébredésed kiváltásának oka nem más, mint a legrégebbi felmenőnk halála. Kinek az ereje olyan hatalmas volt, hogy nem hagyhatta a halálával semmisé váljon. Ezért jöttél vissza te az életbe, hogy legalább egy leszármazottja tovább vihesse a hatalmát, de arról semmit sem sejtett, hogy még én is megélem ezt a kort és ez a hatalom az én kezeim közé hull. Azt hitték te születtél előbb, de akkoriban nem a feljegyzésekről voltak híresek.. Most pedig én viselem a terhet, amire téged készítettek fel. // play by örülnék, ha megmaradna a név azonban változtatható egyedül a családnév maradjon meg. gyere hamar, little bro.
|
|