Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Feb. 12, 2016 2:36 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
Leszel a Valentinom? 14th february Sziasztok! Minden év februárjában sor kerül erre az ünnepre majdnem világszerte. Nem meglepő, hogy Amerikában, játékunk fő helyszínén is nagy hagyománynak örvend a Valentin-nap, így úgy gondoltam, az elmúlt évek után idén megrendezésre kerül itt egy aprócska... játékféleség. Valószínűleg mindenki ismeri az évek óta honos rádióműsorokat, ennek az ötletéből kiindulva kezdte el valami birizgálni a fantáziánkat, amiből végül ez lett: Vasárnapig (beleértve magát a vasárnapot is) mindenkinek lehetősége van Adminnak írni egy pm-et, amelyben kis üzenetet küld szíve választottjának, vagy rajongása tárgyának (értelemszerűen a karaktereitekre vonatkozóan). Az üzenet bármit tartalmazhat - a jó ízlés keretein belül természetesen -, küldhettek egymásnak dalokat, egy szép verset, idézetet, de akár aláírást, reagkódot, képeket, gifeket is készíthettek... az Admin pedig vasárnap ezeket a kis üzeneteket közzé fogja tenni az erre a célra hamarosan létrejövő topikban. Az üzenet lehet nevesített (a választottad tudni fogja, kitől kapja az üzenetet), de lehet névtelen is, ebben az esetben a címzett ne tudja, kitől kapja a kis "ajándékot", ezt egyedül Ti döntitek el. Reméljük, minél többen részt vesztek ebben a kis újdonságban, elvégre... a romantika ezen a szinten még nem ártalmas. A Staff nevében; Elena
|
|
Egy lépéssel mindig előtted
|
A poszt írója ♛ Rising of the Mortals Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 14, 2016 3:59 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Egy apró módosítás, mivel rengetegen írtatok - aminek mi nagyon örülünk: Az alábbi topikban ( ajándék tőlem - neked ) ti is közzé tudjátok tenni a Valentin napi "köszöntéseteket", amennyiben szeretnétek, hogy a címzett tudja, kitől kapta az ajándékát. Ha továbbra is névtelenség mellett maradtok, én fogom - ma este - közzé tenni az üzeneteket, de ami a lényeg, hogy ide Ti is betehetitek! |
|
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 14, 2016 4:07 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | én akkor elküldöm őket az említett topicban. Úgysem kértem névtelenséget. |
|
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|