|
Elküldésének ideje ♛Pént. Feb. 12, 2016 2:15 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Berenice Durand kor »33 faj »vérfarkasboszorkány foglalkozás » nevezzük gyűjtőnek
| |
play by » Alessandra Ambrosio Rövid történetem és kapcsolatom a hirdetőmmel » Könnyű életem volt, mindig is úsztam a pénzben. Legalábbis ezt hitetem el mindenkivel. Valójában csoda, hogy megéltem a tizenkettőt. Azóta meg rávertem még egy húszast. Volt, hogy egy álló hétig alig ettünk valamit. A szüleim halálra dolgozták magukat...szó szerint. Engem megedzettek az évek, felszedtem magam - bár ennek köze lehet ahhoz, hogy tizennyolc éves koromban elcsábítottam egy gazdag üzletembert -, most pedig azzal tengetem a mindennapjaimat, hogy értékes ereklyéket gyűjtök. Pár hónapja értesültem arról, hogy szegény megboldogult anyám birtokában volt egy több százezret érő nyaklánc - kár, hogy erről anno nem tudtunk, minden könnyebb lett volna -, én viszont hátrahagytam, mivel azt hittem, értéktelen kacat. Most azonban meg akarom kaparintani, és nem nyugszom, míg a kezemben nem lesz. Mr. Godbert fogja megoldani a problémámat, elméletileg. Állítólag ő a legjobb, de nem bízom el magam. Jobban meg kell ismernem, hogy rá merjem bízni ezt az ügyet. Állítólag nős. Kár érte. Mindenesetre, ha ez igaz, találkozni akarok a feleségével. Bennünk, nőkben nem lehet megbízni. Már csak magamból kiindulva mondom.
|
|
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Feb. 24, 2016 1:46 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
Gratulálunk, elfogadva! üdvözlünk a diaries frpg oldalán Hello kegyednek Isten hozott, ördög vigyen?! Bár ahogy látom kegyedben is van némi ördögi vér ami nem is baj, hiszen attól csak izgalmasabb egy nő ha tudja, milyen egy sátán-tangó, nemde? No de kicsit elkanyarodtam... Faye és Kevin már várnak téged is biztos vagyok benne, hogy a nevükben is mondhatom, hogy remek gazdára talált a karakter és írásod alapján még remekebb játékokat fogunk látni tőled a jövőben, épp ezért én nem is tartalak fel tovább. Remek kis írás lett, várom, hogy többet is megismerjek a karakterből a jövőben Menj és foglalózz aztán irány a játéktér! |
|