Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
● i found him
● i'm interested in science
|
A poszt írója ♛ Chantele A. Roux Elküldésének ideje ♛Vas. Nov. 29, 2015 9:25 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 10, 2015 5:42 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 25 év FAJ » vérfarkas PLAY BY » alexandra daddario STÁTUSZ » szabad FOGLALKOZÁS » - VÁRJA »Christopher KAPCSOLATUNK »Az érem egy meghatározhatatlan oldala vagy... egy igazi vérfarkas hercegnő, aki a bátyja halálát követően rögtön uralkodói babérokra kívánt törni. Emlékszem még azokra az időkre... mikor bajba keveredvén a bátyáddal voltam kénytelen alkut kötni, annak ellenére, hogy ősi ellenségei vagyunk egymásnak. Az ő halála lett a kiváltó ok, amiért úgy döntöttem, hogy továbbállok, s vissza sem néztem. Sötét idők voltak ezek... te pedig magadba bolondítottál. Soha nem voltam az a típus, aki könnyen esik szerelembe, te mégis elérted, hogy vágy ébredjen bennem. Mire volt jó ez neked? Talán egy határozott férfit kívántál magad mellé, mert pontosan tudtad, hogy mi fog történni, ha a testvéred életét veszti... de azt senki nem tudja, köztük én sem, hogy te magad voltál az, aki csapdát állítottál a bátyádnak, hogy eltedd őt láb alól. Miért? Így próbáltad megszerezni magadnak a hatalmat, mely ígéretesebb volt számodra, mint bármi, ami körülvett addig. És engem akartál magad mellé... mintha bármi ígéretes köthetett volna téged egy vámpírral kötött kapcsolatban. De nem vetted számításba azt, hogy hiába voltak érzéseim irányodban, nem tudtál volna maradásra bírni. Azóta nem láttalak. De valószínű, hogy... nem szívlelsz engem "árulásomért". | |
|
|