|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 18, 2015 10:11 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 30. FAJ » Vérfarkas / Hibrid. PLAY BY » Chord Overstreet. STÁTUSZ » Szabad.FOGLALKOZÁS » Ügyvéd / Cégvezető (New York-ban). VÁRJA » Én várom mindenképp. KAPCSOLATUNK » Röviden, és tömören összefoglalva az egyedüli testvérem, azaz a bátyám vagy. A szüleink nyolc évvel ezelőtt meghaltak vámpírtámadásban, és ez mindkettőnket megviselte, hisz szemtanúi voltunk a cselekménynek, bár sohasem beszéltünk róla.. Én leléptem végül New York-ból új életet kezdeni, te pedig maradtál, és átvetted a céget. Voltaképpen ez volt az örökséged, míg nekem a családi vagyon, bár te sem panaszkodhatsz. Immár nyolc éve vezetted a vállalatot, és roppantul sikeresen. Meggazdagodtál belőle, talán már házas is vagy, nos.. nem tudom. Nem tartjuk a kapcsolatot igazából, talán kezdetben még volt egy-két telefonhívás, de a távolság miatt ez megszakadt immár kereken öt éve. Azt mondogatom magamnak, hogy: "a nagy távolság ellenére a kapcsolatunk nagyon jó, és bármit megbeszélhettünk egymással, míg ugyanakkor számíthatok is a segítségedre, akármiről is legyen szó." Bár mindez nem igaz.. talán álomba ringatom magam, hisz az egyetlen családtagom vagy, de konkrétan gyűlölsz, amiért a saját nememhez vonzódom. Nem tudom miért zavar ez téged.. vétettem én ellened valamit? Pedig régen annyira jobban voltunk. Most New Orleans-be jössz, de kérdés, hogy mi a fenének? Mégis mit akarsz? Mindezt persze csak te tudod egyedül. // Igazság szerint ennyi lenne, nem szabok meg semmi mást, hisz minden az adott megalkotón múlik. Várlak, tesó, remélem hamar megérkezel | |
|
|