Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ■ my girl on the fire
■ actually - mystic falls
■ lawyer and teacher in one
|
A poszt írója ♛ Bryan L. Foster Elküldésének ideje ♛Szer. Május 27, 2015 7:55 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon... ▲ machine genius and bar owner ▲
|
A poszt írója ♛ Lzzy R. Morrow Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 25, 2015 12:44 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Luke Meyers Státusz • | SZABAD | Faj • | vámpír | Kor • | 230-250 | Play by • | Nikolaj Coster-Waldau | Ismertető • | Lzzy: Sok mindent köszönhetsz nekem. Többek között az életed, ami már csak azért is furcsa, mert mikor átváltoztattalak, éppen ripper üzemmódban nyomtam. Te voltál az egyetlen, aki túlélted a vérengzésem, és miattam lettél vámpír. Fogalmam sincs, hogy mit láttam benned, de valamiért gy gondoltam, neked jogod van az élethez. Aztán ezzel a lendülettel el is tűntem az életedből. Úgy száz évvel később, az 1900-as évek elején járhattunk, amikor egy újságcikkben említést tettek rólam. Addigra kiderítetted, hogy ki vagyok, hogy mi a nevem, így könnyen megtaláltál. Mivel ekkora már nem voltam más, mint egy végletek között vergődő, kicsit sem egyszerű eset, így nem láttad akadályát, hogy beavatkozz az életembe. Emlékeztem rád, de amikor nekem szegezted a miért kérdést, hogy miért hagytalak életben, nem válaszoltam, azóta sem tettem. Viszont sokat köszönhetünk a másiknak, már ami az életünket jelenti, még ha a másik múltjáról semmit nem is sejtünk. Én például nem tudom, hogy te magad is a vér rabságába estél jó pár évtizedre. Egy biztos: most üzlettársak vagyunk. Én segítek neked az alvilági üzleteket szervezni, olyasmikhez juttatni az üzlettársaid, amiket nem könnyű megszerezni. Te segítesz nekem, hogy a bárban, ahol résztulajdonos vagyok, legyenek vámpírok, akik érdeklődnek a tehetségem felé, és hasznot akarnak húzni belőlem. Persze arról nem árulkodsz nekik, hogy nehéz eset vagyok.
Rachel: Hello Mr. Hazug! Eleinte semmi más nem érdekelt, mint az üzlet. Az alvilág egyik legnagyobb asszonyának az embereit támadtad hátba, csak hogy te feljebb és feljebb kerülj a ranglétrán és a legjobb üzleteket köthesd meg rajtam keresztül. Eleinte fogalmad nem volt arról, hogy nő vagyok, hiszen hosszú hónapokig nem találkoztunk, de aztán egy napon megmentetted az életemet és ekkor kezdődött el minden. Én pontosan tudtam, hogy ki vagy és miket tettél, de ennek jelét nem mutattam. Hónapokon keresztül próbáltál a kedvemben járni, de én szinte nem is figyeltem rád, egészen addig, amíg egy kisebb menekülés során össze nem voltunk zárva. Ekkor egy szenvedélyes éjszakát is együtt töltöttünk. Szeretsz, de én nem bízom benned, mert tudom, hogy ki vagy. A másik maffia vezér eltűnt fia. Vajon te tényleg nem emlékszel erre, vagy csak egyszerűen nem tudsz kimászni a hazugságok hálójából, mert félsz, hogy megölnének, ahogyan a többi árulóval tettem? Nos, ez jó kérdés édesem...
A név változtatható, a pb-nek örülnénk. Nagyon várunk! | Várjuk • | Két őrült nőszemély: Lzzy és Rachel |
| |
|
|