mystic falls, whitmore ✤ ✤
i'm trying to be okay ✤ ✤
|
A poszt írója ♛ Ebony Tate-Smith Elküldésének ideje ♛Vas. Aug. 02, 2015 9:26 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
new orleans is my home ★ ☆
fighting for equality ★ ☆
|
A poszt írója ♛ Faye Charpentier Elküldésének ideje ♛Pént. Május 01, 2015 5:43 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Matthew --- Státusz • | SZABAD | Faj • | Vámpír | Kor • | 29 év | Play by • | Charlie Cox | Ismertető • | Fiatal felnőttként ismertelek meg, elsős voltam a fősulin, te pedig harmadikos. Népszerű srác voltál, a lacrossecsapat kapitánya, a lányok kedvence. Én gólyakoromban sem voltam hajlandó beolvadni a tömegbe, szépen fokozatosan vettem át a másik nem szekciójának uralmát, hát persze, hogy felfigyeltél rám. Hasonlítottunk egymásra, mindketten imádtuk a pörgést, élveztük az életet, a vérmérsékletünkre sem lehetett panasz, egyszóval hamar megtaláltuk a közös hangot és nem volt nehéz összegabalyodnunk. Soha nem hittem a szerelemben, ezért amikor mélyebb érzéseket kezdtem táplálni irántad kezdeményeztem a szakításunkat, ami neked nem tetszett, de elfogadtad addig, míg két nappal később az évzáró bulin többet nem ittál a kelleténél és nem kezdted azt képzelni, hogy lecseréltelek valaki másra, mert beszélgetni mertem egy sráccal. Feldühített a viselkedésed, nem egy sziklaszirtet kellett volna választanunk a veszekedésünk helyszínéül, mivel az életed bánta a csetepatét. Akkor hirtelen semmit nem éreztem, örültem átkomnak, viszont nem kellett sok idő, hogy pocsékul kezdjem érezni magam, amiről nem beszéltem senkinek, elfojtottam magamban... Vámpírvérrel a szervezetedben haltál meg, mire megtaláltak volna magadhoz tértél és egyszerűen eltűntél. Miért tetted? És miért jöttél vissza New Orleans-ba ennyi év után? Vagy mindvégig itt voltál, csak senkivel nem tudattad? Mégis mi történt?
// A pb-t szeretném, ha maradna, de a név alkuképes és az előtörténetet is az alkotóra bízom. | Várjuk • | Csak én. |
| |
|
|