|
Elküldésének ideje ♛Szer. Ápr. 22, 2015 3:17 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Millie ______ Státusz • | BEREGISZTÁLT | Faj • | Ember | Kor • | 5 | Play by • | Kristina Pimenova | Ismertető • | A Mytic Falls-i óvodában találkoztam veled, amikor önkéntesként vigyáztam az apróságokra és köztük rád is. Már akkor nagyon megszerettelek és te is engem. Barátnődként kezelsz és részben olyan vagyok neked, mintha az anyukád lennék. Sajnos szüleid nincsenek, a helyi árvaház az otthonod amiért nagyon sajnállak. Büszke vagyok rád, mert te mégsem szomorkodsz, helyette életvidám és imádni való vagy. Állandóan mosolyogsz és játszol. Élvezed az életet úgy ahogy azt egy korod béli gyereknek kell. Aranyos vagy, bárkit le tudsz venni a lábadról a kedvességeddel. Kicsit visszahúzódó és szótlan vagy, de ha valakit megszeretsz akkor sokat tudsz beszélni. Eléggé kis okos vagy, már most tudsz számolni és kicsit olvasni is. Mindig amikor az oviban járok viszek neked egy apróságot, hol egy tábla csokit, hol egy kis ruhát, vagy játékot. Szeretlek téged, olyan vagy, mintha a lányom lennél és azt tervezem amint lehet örökbe fogadlak. | Várjuk • | Egyedül várom ezt a tündéri kislányt. |
| |
|
|