Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Hétf. Május 11, 2015 6:22 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Kedd Márc. 24, 2015 3:32 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Sidney Daelon Státusz • | SZABAD | Faj • | ember | Kor • | 25-26 | Play by • | Alex Pettyfer | Ismertető • | Meddig vagy hajlandó elmenni célod megvalósítása érdekében? Mit teszel, ha egy hozzám hasonló ártatlan lány kerül az utadba és mire kiderül, hogy egy gyilkost védelmez, addigra a szívedbe lopja magát?
Nemrég szabadultál a rendőrtiszti akadémiáról és nem fecséreled az idődet holmi utcai szolgálatra, ahhoz ugyanis neked sosem fűlött a fogad. Hogy te ennyire primitív szintre süllyedj? Ugyan... Bolti lopás? Piti lövöldözés? Ezeket meghagyod a társaidnak, te pedig amint lehetséges, új babérokra törsz. A szakma legjobbjától tanultad ki a nyomozás rejtelmeit, szépen kikupált téged, így mára már rendőrnyomozóvá léptél elő. Fiatal korod ellenére kisugárzásod és karizmatikus jellemed kivívta a legtöbb kollégád tiszteletét. Elérted, hogy senkit se érdekeljen a múltad, így minden, ami kétkedésre adhatna okot, a homályba vész. Személyes küldetésednek érzed, hogy felderíts egy néhány évvel ezelőtti esetet, mikor is a nővéred esett áldozatául egy állítólagos állattámadásnak a szomszédos kisvárosban. Kellő racionalitás szorult beléd, ezért eszedbe sem jutott annyiban hagyni a dolgot, amit azóta is lezáratlan ügyként kezelnek. A városba érkezésed után inkognitó üzemmódban kezdtél puhatolózni mindenféle szóbeszéd után, ám nem kellett sokáig próbálkoznod, míg valakinek eljárt a szája és legjobb barátnőm irányába kezdett terelgetni. Persze ő egyetlen szó nem sok, annyit nem reagált eddig faggatózásodra, viszont lassanként én is a képbe kerültem... Nem tartott sokáig, míg rájöttem, tulajdonképpen a bátyámat üldözöd, csak még magad sem tudsz róla. Ahogy arról sem, hogy ha vele szembekerülsz, a saját halálos ítéletedet írod alá.
// A név alkudható, a pb-t szeretném, ha maradna. | Várjuk • | Norman Raynor and me |
| |
|
|