|
Elküldésének ideje ♛Pént. Május 01, 2015 4:44 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Feb. 12, 2015 7:11 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | --- Frost Státusz • | SZABAD | Faj • | boszorkány | Kor • | 17 év | Play by • | Taissa Farmiga | Ismertető • | // A név alkuképes, a play by-t szeretném, ha maradna, de nem vagyok meggyőzhetetlen másról sem.
Ő nem az a tipikus amerikai kislány. Csak kevesek tudják őt megítélni, hiszen a külvilágtól teljesen elzárva, egy elmegyógyintézetben éli mindennapjait New Orleans egy távoli szegletében. Hogy egészséges volt-e mentálisan, mikor három éve odajutott? A válaszom igen. Egészséges-e ma? Nem. Te hogyan viselkednél, ha három évig gyógyszerekkel tömnének, miközben semmi bajod, és olyan betegekkel élnél együtt, akik tényleg betegek?! Miért fontos ez? Mert én juttattam őt oda. És miért? Mert boszorkány. A legifjabb leszármazottja annak a családnak, melyet el kell kerülnöm, kiiírtanom minden egyes leszármazottját... azok után, amit megtettem a nagyszüleivel. A kislánynak betett az elmegyógyintézet... hallucinációk sorozata uralja elméjét. Néha kitisztul a feje, de nem számottevő az a pár óra. Mindenki bolondnak nézi, hiszen egy olyan erőről beszél, mely nem létezhet. Legalábbis a normális, tudatlan emberek számára a boszorkányság filmbéli ostobaság. Venice elméjét azonban ez emésztette fel... egy erő, melyet nem tud befolyásolni, és nem tanította meg neki senki, hogy boszorkányként ez normális... nem tudja használni. És addig jó nekem, míg ez így van. Mert ha megtanulja... a vesztemet okozhatja. | Várjuk • | Mackenzy V. Hale |
| |
|
|