Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Szomb. Jan. 10, 2015 9:08 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jan. 03, 2015 3:43 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Jacob Slyfield/ Colleen Slyfield Státusz • | SZABAD | Faj • | Boszorkány | Kor • | 15 | Play by • | Chandler Riggs vagy Mackenzie Foy | Ismertető • | Teljes mértékben az alkotóra bízom, hogy fiút vagy lányt alkot meg, szóval két PB-t alanyt adtam meg, de azok is változtathatóak, viszont illjen egy 15 éves gyerekhez. Amint nem írtam le ide, azt a karakterlapomból megtudjátok itt . Ő az én fiam/ lányom, akit már 8 éves kora ót egyedül nevelek. Anyja boszorkány volt, emiatt vadászok ölték meg, ő azonban el tudott menekülni. Azóta is próbálom mindentől óvni, hisz már csak ő maradt nekem. Van, hogy nem engedek meg neki, olyan dolgot, amit az iskola társai megtehetnek, de ő egy "nem" szó után, bele is törődik. 15 éves létére nagyon felnőtt felfogással bír, ezért még így a tinédzser kora közepén is, csak nagyon kevés vita alakul ki köztünk. Egy nagyon okos, gyorsan tanuló kislány/ kisfiú, már kezd megjelenni az anyjától örökölt ereje, amit igazság szerint fogalmam sincs, hogy kezeljek. Amennyiben valami kérdés merült fel a karakterrel kapcsolatban, dobj egy PM-et.
| Várjuk • | Jelenleg csak én várom őt |
| |
|
|