|
Elküldésének ideje ♛Vas. Feb. 22, 2015 7:48 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Jan. 01, 2015 12:38 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Ellie Bright Státusz • | SZABAD | Faj • | tündér | Kor • | 28-30 | Play by • | Liv Ttyler | Ismertető • | Drága egyetlen nővérkém lennél, kinek akárcsak a mentoromnak, az életemet köszönhetem. Az éjszaka, amikor meghaltam, te voltál az, aki rábukkant a fogva tartóim rejtekhelyére, így a saját "börtönöm" pontos helyére is. Pár év van csak kettőnk között, te is, akárcsak én, tündér vagy, de kevésbé vagy tündéri, mint én. Szeretsz szórakozni, mások idegére menni és még inkább szabályokat szegni, mégis, valahogy mindig kihúzód magad a csávából, amibe kerültél. Nem neveznélek szelídnek, vagy olyannak, akik szeret egedül ücsörögni, ez közös bennünk. Valamiért te mégis könnyebben túltetted magad a szüleink halálán, mint én. Soha nem érezhetted, mit éreztem én, mikor holtan találtam őket, én pedig tudomásul vettem, hogy te is máshogy gyászolsz, és én is. További részleteket megbeszélhetünk, szeretném az alkotóra bízni az egyéb részleteket. A pb csak egy ötlet, a keresztnévhez nem ragaszkodom, a vezetéknév adott. Ha megjöttél, kérlek jelezd pm-ben | Várjuk • | Én várlak, ha előbb megérkezne, akkor a mentorunk, ki pótanyánknak tekinthetünk. |
| |
|
|