|
Elküldésének ideje ♛Szer. Dec. 24, 2014 8:10 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | ... `B` Walsh Státusz • | már rontja a levegőt | Faj • | vámpír | Kor • | iker-háromszázhetvenháromság | Play by • | Vinnie Woolston | Ismertető • | Ikerbátyámöcsém, röviden tesó. Nem te vagy az érettebb gondolkodású, de nem kell mindenkit az eszéért szeretni. Ösztönlény vagy az enciklopédiában, illusztráció a szó mellett. Kell? Kövekezményeket leszarva szerzed meg, jöhet rád egy falkányi vérfarkas is.. Azaz rám. A takarítást sosem vállalod. Ismerlek, lusta vagy, úgyhogy inkább kimásolom neked a rólad szóló monológomat. `Az apák, na igen.. sok mindenről tehetnek. Más körülmények között talán jól elbeszélgethettetek volna erről B-vel, de nem így lett, mindegy. - lendítem ki oldalra a csuklóm, hogy magától leeshessen a hamu. A nagy foglalatoskodásban eddig kimaradt. - Miatta fő a fejem most is, magadra ne vedd véletlenül se, oké? Nem nőtte még ki a gyerekkort, a magad módján téged is viccesnek talált, de se te, se én nem nevetek. Idióta. Szerinted verjem le rajta, mint annak idején vagy hagyjam rá, verjem szemmel, sújtsam nehezményes sóhajokkal? Mindkettő használ, más-más módokon, de be is márthatnám.. áh, az anyai szigor továbbra sem érne semmit, kölyökként is leszarta. Pofám leszakad. Ha kihívom rá a yardot? Nem, nem, őket nem szereti, foxi módjára kapná szét valamennyiőjüket. Vérszemet kap, ha felbukkannak. Emlékszem a régi esetre, amikor célt tévesztett és felrúgta a tervet, csakhogy ő megmutathassa kinek nagyobb a versenyben. Kellett a balhé, kellett, mint levesbe a bögöly. - újabb füstpamacsot köpök, most az ég felé. - Tudod te milyen helyette bekapni a gyomrost, nehogy félholtra verjék a csökönyössége miatt? - pislantok vissza Jerryre, mintha választ várnék tőle halálában. - Pontosan, kínos, mint a csended. Szarul is nézett ki, én is. Mocskosan a macskakövön, fémes ízzel a szánkban, fegyvertelenül, mert hát.. - megvonom a vállam. - ..úgy a menő. Külön vicc, hogy egy nő mentett meg, ki minket.` Egymás ellentétei vagyunk. Jha`. Én higgadt, megfontolt, míg te.. A farkad, az adott érzelmeid vezetnek. Nehéz féken tartani, az esetek többségében nem hallgatsz rám, de azok nem is olyan fontosak, ha rád hagyom őket.. Kapod a verést, ha nagy balf#@?!szkodásra készülsz.
//Ha eddig elolvastad külön köszönöm a figyelmedet, egyéb információk pm-ben illetve az et-mben, utóbbiban hangulat.// | Várjuk • | Igazából nem vár senki.. |
| |
|
|