Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
● i found him
● i'm interested in science
|
A poszt írója ♛ Chantele A. Roux Elküldésének ideje ♛Vas. Ápr. 26, 2015 10:17 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség
● i found him
● i'm interested in science
|
A poszt írója ♛ Chantele A. Roux Elküldésének ideje ♛Kedd Dec. 16, 2014 3:55 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | mark --- Státusz • | SZABAD | Faj • | dönts te! | Kor • | 35 év külsőleg, de fajtól függ, hogy ténylegesen mennyi | Play by • | Eric Bana (vagy amit szeretnél) | Ismertető • | Mark... te vagy az a férfi, aki folyamatos próbatételek elé állít. Tudod, hogy mi vagyok, hogy egy vámpír és egy ember tulajdonságait is magamban hordozom... Te pedig a mentorom vagy. Apám helyett apám is, ha mondhatjuk ezt így, ám vonzódom is hozzád... hogy miért? Talán kezd felszínre bukni az, hogy apa nélkül nőttem fel, s anyám minden egyes alkalommal képes volt érzékeltetni velem, hogy erőszak gyümölcse vagyok. Talán Téged tartalak alkalmasnak arra, hogy betöltsd életemben a férfi szerepét, aki egyszerre óv és ölel körül karjával, miközben megmutatja nekem ezen élet rejtelmeit. Hogy te hogyan terkintesz rám? Fogalmam sincs. Talán csak egy naív lánynak tartasz, aki valós kora ellenére nem képes kezelni azt, amivé változott... Próbálom titkolni, hogy milyen szálak kezdenek fűzni hozzád... egyáltalán ki vagy te? Semmit nem tudok rólad. Lehet, hogy ellenség vagy, nem is barát... de szükségem van arra, hogy megtanítsd, ki lehetek dhámpírként...
Nagyon sok tervem és célom lenne a karival, a leendő userrel bármit szívesen megvitatok. *.* | Várjuk • | Chanele A. Roux |
| |
|
|