|
|
|
Elküldésének ideje ♛Szer. Május 08, 2013 8:55 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Felfrissülve a hosszú út után, nem tudtam a szobámban maradni, már kipakoltam, de energiám nem akart lankadni. Ígyhát úgy döntöttem, felfedezem a rég elhagyott városomat, és a központba megyek; a Grillbe. Felöltöztem valami viselhető göncbe, fogtam egy kistáskát, és útra keltem.
/ Folyt. Grill/ |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Nov. 01, 2012 9:20 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Már újév is elmúlt. Furcsa módon, rohadtul nem volt kedvem az ünnepléshez. Na jó, nem is a kedvvel volt baj, hanem a hangulattal. Valahogy most nem jött volna az a szétcsapós-széttépős dolog. Annál inkább az itthon ücsörgést a mi kis "családunkkal". Bár hiányzott is valami. Némi meghittség megvolt, de... ez a csajos este.. Mi tagadás, ez még mindig nem az én reszortom. Hiányzott valami. Mit kertelek, nem valami, hanem valaki! Aki belevésődött az agyamba, és vagy két napja nem hagyott nyugodni a hiánya... milyen jó is lett volna vele tölteni az ünnepeket. Pezsgő, tűz a kandallóban... Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy rég látogattam meg. Kikerestem hát a táskáim közül az egyiket, majd abban a névjegykártyáját. Meglepetés!
/Steven lakása/ |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 6:56 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Egy kevés alvás után, úgy láttam, ideje s elindulni a megbeszélt helyre. Még megittam egy vödör kávét - szín feketén - mert majd' elaludtam, de ide kell a koncentráció. Felöltöztem, ettem pár falatot, majd Peyton kocsiját igénybe véve, elindultam a még ismeretlen helyre.
/ Külváros - Erdő és kripták - Elhagyatott templom / |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 6:02 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Elmesélt mindent a srácról, már amit Ő már tudott. Rendesnek tűnik, tetszik, hogy vigyázni fog rá.
- Ja, igen.... Rendben, hagylak aludni. - álltam fel az ágyról - Jó éjt! - mentem át a szobámba.
/Peyton szobája/ |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 6:00 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - fogd be. - kuncogtam, majd elmeséltem neki az egész estét...
Pozitívan fogadta, mint mindig. Máshogy nem is tudná, tudja, hogy nem szabhat meg nekem semmit. - De mostmár tényleg aludnom kell egy kicsit - kuncogtam - Most lesz a megmérettetésem, tudod. - emlékeztettem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 5:58 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Megmagyarázza az idegen motorhangot - gondoltam. - Na! - mosolyogtam - Ez jó. Orvos?! - néztem rá. Na persze, Peiper és az orvosok. Eszembe jutott, hogy rákérdezek, még él-e, de inkább nem tettem - Szép páros! Legalább gyakran találkoztok majd. - kuncogtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 5:56 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Hmm, találkoztam valakivel. - vigyorogtam boldogan - Egy orvossal! - nevettem - Stevennek hívják, és vele töltöttem az éjszakát. - mosolyogtam, mint egy randijáról hazajövő tinédzser. - Beszélgettünk, kajáltunk, majd haza hozott. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 5:53 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Hű... - mondtam csalódottan - Pedig már azt hittem, Kollal mulatod az időt. - húztam oldalra a számat - Hé, és akkor Te kivel voltál az éjjel?! - esett csak le. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 5:51 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Egy kopogás ébresztett gondolataimból. - Gyere! - szóltam Peytonnnek, mire jött is kérdezősködni. - Peyton, nem Kollal voltam egész este. - Döntöttem porrá az "álmát", hogy Kollal legyen valami - Sőt, Ő most végre megtalálta élete párját. - mosolyogtam, majd elmeséltem a bálon történt incidenst. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 4:50 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Jenny szobájából hallottam a kocsit... Nem egészen a megszokott motorhang volt, de mindegy is.
Eléggé későn ért haza Peiper, úgyhogy minden részletre kíváncsi voltam. Egész éjszaka Kollal....hm...!
Bekopogtam a szobájába, mikor választ kaptam, benyitottam. - Szép estét! - mosolyogtam - Látod, én megmondtam! Kollal voltál egész éjjel! Mesélj, maradtál még a bál után is? Vagy inkább hamarabb leléptetek...? - követeltem. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Hétf. Szept. 03, 2012 4:43 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | /Ház előtt/
Nem is tudom, mikor aludtam egy jót... - gondolkodtam el, mikor lerámoltam magamról a hacukát, és kibontottam a hajamat. Gyorsan leszedtem magamról a sminket, és már mentem is pizsamába öltözni. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:46 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Köszönöm a csodálatos munkádat, jó lett! - nyomtam csókot arcára - Szia!
/Nappali/ |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:45 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Tökéletes! - mosolyogtam - Menj, ne várakoztasd tovább Kolt! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:44 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Tégy csodát! - ültem le a székre, és csodát is tett. Egészen hamar elkészült a hajam, a szolid smink. Hé, ez szerintem rekordidő!
- Jó leszek én így? - álltam meg a tükör előtt, már készen. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:32 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Ja! - kuncogtam - Kész vagy már? - doboltam az öltöző szék háttámláján. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:31 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Mi lenne velem nélküled! - kezdtem el átöltözni.
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:29 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Nyugi, vedd fel a ruhát, és kipingállak. - adtam a kezébe a ruhát. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:28 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Ez nem is rossz... - néztem a ruhát - Oké, ez lesz. És a hajam? - vártam a tanácsot - Már nincs idő megcsinálni rendesen.. - bosszankodtam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:26 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Egy ilyen puccos ruhát egy randira? Oké... - És mit szólsz ehhez? - vettem ki egy újabb fekete darabot. Mi tagadás, hard... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:25 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Nem jó, Klaussal az egyik randinkon ez volt rajtam. - néztem fel, és bogarásztam tovább... |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:21 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Nem tudod, mennyire viccesen festessz! - nevettem - Nyugi, a szekrényed tele van szebbnél szebb ruhákkal. Mondjuk ez? - emeltem fel egy szép kivágott, fekete darabot. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:19 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | - Nem, Peyton, nem érted! Ez egy Mikaelson bál. Kol oldalán, az Ősi család, nem érted?! Nincs ruhám! - kezdtem kidobálni a ruhákat az ágyra. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:17 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | A lépcső tetején, végighallgattam mindent. Áh, nem hagynám ki! De mikor Peiper jött fel, enyhén idegesen, berángatott a szobájába. - Várj, keresünk valamit. - nevettem, és a gardróbhoz indultam. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 9:10 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | /Nappali/
A szobámba felfele menet, természetesen Peytonnel találkoztam a lépcső tetején. Persze, végig kellett hallgatnia. Elkaptam a karját, és berángattam a szobámba, majd bezártam az ajtót. - Mit vegyek fel?! - kérdeztem kétségbeesetten. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Aug. 04, 2012 11:29 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|