Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ⊂ my only hope for happiness
⊂ mayor of seattle, leader of the Council
|
A poszt írója ♛ Cora Bouchard-Taylor Elküldésének ideje ♛Pént. Dec. 05, 2014 12:34 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 18, 2014 2:55 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Charles Willington | FAJ vámpír-boszorkányKor 413 Play BY Mads Mikkelsen Státusz SZABAD Ismertető
Lelketlen ügyvéd. Nem érdekli kin és min kell keresztülgázolnia ahhoz, hogy megkapja amit akar. Ő az akire azt mondaná az ember, hogy eladta a lelkét az ördögnek. Magabiztos, határozott, eszes, sármos és számos kapcsolattal rendelkezik, a nők döglenek nyers modoráért. Élvezi magához édesgetni az ártatlan kis virágokat és kimondottan szeret uralkodni felettük. Nem tűri az ellentmondást és mindig megtalálja a módját - legyen az akármilyen mocskos is - hogy megkapja amit akar. Kevés nő felel meg az igényeidnek de aki igen, azt teljességgel uralod. Többet között engem is. Akkor találtál rám, mikor egy férfi fel akart csípni. Neked persze azonnal megtetszett szemtelen stílusom és a tény, hogy egy egyszerű férfinál én sokkal többre vágyom. Azóta az éjjel óta rendszeresen összefutunk. Te képes vagy megadni azt amire szükségem van. Fájdalom és élvezet egyszerre még én cserébe azt adom amire te vágysz. Vért s alávetettséget. PB-hez és névhez ragaszkodnék de ha meg tudsz győzni másról, akkor az vagy, akit keresek Aktív usert szeretnék, sok játékot tervezek és bár nem várok naponta válasz, egy héten, egy-két válasz jó lenne ha valahogy sikerülne. Ennyit én is biztosítok persze. |
|
|