|
Elküldésének ideje ♛Kedd Aug. 12, 2014 8:31 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Holly ____ Barnes ▲ Faj: Ember ▲ Hirdető: Judyth Barnes ▲ Kor: 30-as évei elején ▲ Avatar: Katherine Heigl, Jennifer Aniston vagy más szőkeség, akit jónak látsz ▲ Státusz: SZABAD ▲ Ismertető: Te vagy az én gyönyörű és okos féltestvérem, néhai apánk törvénytelen gyereke. Semmit sem tudtunk egymásról, egészen a szüleim halálának napjáig, akkor ugyanis a végrendeletből minden kiderült. Tizenhat voltam akkor, te majdnem harminc. A saját életedet kellett volna élned, de mégis magadhoz vettél. Mindent megadtál nekem, próbáltál a jó úton terelgetni. Noha eleinte nem jöttünk ki túl jól egymással, mára már felhőtlen a viszonyunk és el sem tudnám képzelni az életet nélküled. Orvosként tevékenykedsz a kórházban, tisztában vagy a természetfeletti létezésével, hisz volt már vámpír és vérfarkas pasid is, azonban mostanában inkább egy ember oldalán próbálkozol.
További jellemet és az előéletét (előttem), nem szeretném megszabni, csak kérlek normális lányt hozz ki belőle, ne egy hisztis p****-t. Nagyon várlak, úgyhogy ha megérkeztél jelezz pm-ben! Köszönöm <3
| |
|
|