|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 26, 2014 12:11 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | Irith + Archer ‟A bosszú bevallott fájdalom." [You must be registered and logged in to see this image.]▲ multik
Teljes név: Irith Swan Becenév: Irith, nem szokták becézni Születési hely: - Születési idő: 1015.06.20. Play by: Teresa Palmer Faj: vámpír Érdeklődési kör: Kaland, bosszú, divat, vér, Mikaelsonék. Kapcsolat a családdal: Most már csak az emlékemben élnek.
| Kedves, barátságos, szófogadó. A falu egyik családjának büszkesége. Kiemelkedő vadász és remek nyomkereső vagyok, valamint szilajságom és gyorsaságom, mind jó tulajdonságaim részét képezik. Talán ez utóbbiak maradtak meg az idő múlásával. Családi körben hallgatag és visszafogott lány voltam, igyekeztem megfelelni a szüleim elvárásának.. talán túlságosan is. Elnyomtam valódi énem, ha mondhatom ezt. A színekkel teli világot én fekete-fehérben láttam, mégis boldog voltam, mert éltem! Attól a pillanattól, hogy szívem megszűnt dobogni, felerősödtek a visszaszorított érzések, vágyak, amitől szabadnak, jobban önmagamnak éreztem magam.. de aztán egy érzés felülkerekedett az összesen, és onnantól nem voltam már, csak egy szörnyeteg. A vérszomj őrjítő volt. Nem akartam ölni, de megtettem, nem tudtam megállni.. az a sok vér.. Fenekestül felfordult az életem, amiért leginkább haragot, csalódottságot, fájdalmat érzek És a felelős mindezért Rebekeh Mikaelson. Egy bosszúszomjas szörnyeteget csinált belőlem, amit ezzel a lépéssel magára is szabadított. Napok, hónapok, évek teltek el, de a haragom nem múlt. A természetfeletti minden oldalát megismertem, rengeteg tapasztalatot szereztem, felerősödött érzékeimnek köszönhetően kiváló vadásszá váltam. Könnyen és gyorsan tanulok, és igyekszem más hibáiból is tanulni.
Ami a külsőmet illeti, egy igazi báránybőrbe bújt farkas vagyok. A törékeny, ostoba szőke nő látszata már-már nevetségesen megkönnyíti a dolgom, ha magamhoz akarom csalogatni áldozataimat. Szám sarkában bújik meg az a kislányos báj, minek létezéséről csak az tudhat, aki képes megnevettetni, csakhogy mostanában a humorom kicsit nyers és száraz. Nincs mit túlragozni, szőke a hajam, kék a szemem, karcsú a derekam, mégis telt idomú vagyok. A stílus és divat mindig is érdekelt, így öltözékem mindig annak megfelelően választom.
|
|
|