|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Ápr. 05, 2014 4:24 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Tate + Glosberg "Sérthetetlen volt a szívem, mégis nálad összetört" ez vagyok én
Sok mindent nem tudok magamról elmondani. Valójában a belsőm az mindig változik, az életem fordulópontjaival együtt. Hajdan talán naiv kisfiú voltam, de mára komolya férfivá értem, és nem olyan könnyű kijátszani engem, mint ahogyan azt első ránézésre gondolná az ember. Az utolsó ilyen eset, három éve történt, amikor a szerelmem, elhagyott egy vámpírért, akinek máig is csak a nevét tudom. Akkor döntöttem el, hogy vámpírvadász leszek, és nem szeretek bele senkibe, soha többé. Kedves vagyok, és barátkozó vagyok, persze ez a nagy barátkozás is embertől, na meg az első ránézéstől függ. Tudom, nem szép dolog a rasszizmus, de a vámpírokat nem tűröm magam körül. Sosem voltam túl só a bemutatkozásban, és a beszédben, úgyhogy ezt most le is zárom itt. Ha meg akarsz ismerni, csak szólíts meg, és talán életben hagylak. |
[You must be registered and logged in to see this image.]Teljes név: IDE Becenév: IDE Születési hely: IDE Születési idő: IDE Play by: IDE Faj: IDE (a fajleírásoknál mindent megtalálhatsz) Érdeklődési kör: Néhány mondatban (vagy címszavakkal) fejtsd ki, mi iránt is érdeklődik a karaktered. Művészet? Sport? Naplóírás? Kapcsolat a családdal: IDE
|
USER NEVE - USER KORA - USER TAPASZTALATA - MULTI(K) Hosszú az út... Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
|
|