Egy lépéssel mindig előtted
|
A poszt írója ♛ Rising of the Mortals Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 26, 2013 1:34 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Sajnáljuk, de... Nos, Anna... neked is csak azt tudom mondani, mint Nikole-nak. Sajnos az előtörténeted olyan sok helyesírási hibát tartalmaz, hogy nem tudok vele mit csinálni azon kívül, hogy elutasítom. Többször próbáltam átolvasni, és még mindig vannak olyan helyek, hogy egyszerűen nem értem, hogy mit akarsz mondani. Mindaddig, míg ezek a hibák nem tűnnek el, sajnos nem tudlak továbbérteni, remélem ezt megérted! És azt is hozzátenném, hogy azt hiszem, először más területeken kellene gyakorolnod, nem pedig rögtön a szerepjátékozásba ugranod, ahol a helyesírás elvárandó, pluszban pedig a játék akkor élvezhető, ha egy hozzászólás értelmes, és a másik fél is érti.
Köszönöm! |
|
|
Elküldésének ideje ♛Csüt. Szept. 26, 2013 7:53 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | center> Firicz Anna [You must be registered and logged in to see this image.] Nem a cél a fontos ,hanem az út amit addig meg teszel !
TELJES NÉV:Firicz Anna BECENEVEK: Anna SZÜLETÉSI HELY;IDŐ: 1985.Február.2. KOR: 28, PLAY BY: Jordin Sparks FAJ: boszorkány ÉRDEKLŐDÉSI KÖR: A varázslat minden mennyiségbe és, hogy meg értsem mi az a fura dolog ami vellem történik kamaszkorom otta. |
Vidám természet vagyok , szeretek bulizni az egész életet vidáman igyekszek fel fogni ,még a legnehezebb helyzetekbe is, lehet úgy gondolják felelőtlen vagyok de ebbe tévednek akik felszínesen ismernek . Ha valamit a fejembe veszek azt végig viszem ha törik ha szakad .
|
Életem története
Kislányként fura álmaim voltak olyanok mintha emlékek lennének de mégse egy férfi tért benne mindig vissza egy kedves férfi aki nagyon kedves volt és nagyon szeretett de volt benne valami nagyra vágyás is több akart lenni . Egy kis faluba élt , kamaszként ezt megtudtam érteni már egy olyan helyen ahol csak lovagolni és vadászni lehet nem egy nagy kaland amikor előjött az erőm és leültettet anyu és elmondta, hogy én is boszorkány vagyok mint ő elgondolkoztam sok mindenre képes lehetek ezután elkezdtem esténként boszis könyveket olvasni amit nagyitól és anyutól kaptam . Egy nap az iskolába egy olyan helyről tanultunk töri órán amit jól ismertem gyermekkorom Otta minden álmom ott játszódót és ez annyira meg rémisztett . Lehet , hogy ennek van valami köze a hozz ami vagyok lehet kis korom Otta az a férfi akar kapcsolatba lépni velem gondoltam . Még aznap ahogy vége lett a sulinak be rohantam anyuhoz a munka helyére és idegesen mondtam el neki az egész dolgot . Nem tudott választ adni és arra se mért vannak olyan emlékeim ami nekem a koromat nézve nem is lehetne . Az otta keresem erre a választ mi van velem .Nagyim egy javasolta jöjjek el Mystic Fallsba és itt keresek meg egy nagyon erős boszorkányt és kérjem a segítségét mert az már tényleg nem helyzet ,hogy ez ennyire kitölti az életemet és sok kapcsolatom ment tönkre emiatt . |
|