Hannah az én kishúgom, de szinte semmiben sem hasonlítunk. A külsőnket nézve egyedül a szemünk színe azonos, a tulajdonságaink is eléggé eltérőek, ám ő is ugyanolyan kamasz volt, mint én, mondhatni átvette a helyemet mindenhol, ahonnan én kikerültem. Kedves lány, emberbarát és általában nem közeledik bántó szándékkal senki felé, viszont neki is elég volt egy rossz mozdulat ahhoz, hogy beteljesítse a végzetét és vérfarkassá váljon. Nem viseli valami jól a változásokat, mondhatni pánikba esett, egyszóval nem úgy állt hozzá a dologhoz, mint anno én tettem. Még csak az első átváltozásán esett túl, de azóta kibúvókat keres, mióta kiváltotta az átkot. Mystic Fallsban sem egyszer járt már, minél többet meg akar tudni arról, hogyan akadályozhatná meg azt, ami elkerülhetetlen. Úgy döntött, hogy engem is megkeres, elvégre én el tudtam fogadni, hogy "szörnyeteggé" váltam. Kíváncsi arra, hogyan csináltam... szüksége van a nővérére, akivel egyébként jó kapcsolatot ápol, csak eddig elfelejtette vele közölni, hogy már ő is a farkasok táborát erősíti.
Az átváltozása körülményeit és egyéb jellembeli tulajdonságokat az alakítóra bízom.