≫Születési idő, hely ≪ 1839.3.22. Minnesota állam, Minneapolis. ≫Első átváltozás ≪ 1861. május vége felé. Nick mázlista… Aki engem átalakított korán sem volt olyan kedves, gyengéd, mint én. Sosem meséltem még erről senkinek és nem is szándékozom. Mint minden nőnek nekem is megvannak a magam sötét titkai. ≫Család ≪ Mit számít már? Csak a bátyám maradt. A vérem. Az édestestvérem. Az egyetlen kit képes vagyok valóban szeretni.
Ide jöhet a régen várt előtörténeted. Nincs megkötött szószám, rád bízzuk a lapod hosszúságát, csupán annyit kérünk tőled, hogy minél többet mutass be magadból, és ennek segítségével már megismerhessünk téged. A forma szabad választású, hozhatsz előtörténet példát, életrajzszerű írást, naplóbejegyzést, levelezést, vagy ami csak eszedbe jut! A kreatív ötleteket nagyon szeretjük, így ne féljetek újításokkal megspékelni ezt a kis részt. Mint látod viszont, jó ideje nem szerepel az előtörténetben a jellem rész, így az előtörténetedet kell ellátnod olyan részekkel, amely elárulja, milyen is vagy ott, a felszín alatt. Az alkotás előtt mindenképpen olvasd el a világleírásunkat, a szabályzatunkat, és a választott faj leírását is, hogy biztosan ne érjen csalódás, és mindent rendben találhassunk. A lap megírására két hét áll rendelkezésetekre, csak ezt követően foglalózhattok! Hajrá!