mystic falls, whitmore ✤ ✤
i'm trying to be okay ✤ ✤
|
A poszt írója ♛ Ebony Tate-Smith Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 03, 2016 12:15 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | ≫ Újítások, információk ≪
Drága Tagjaink!Mondhatni már hagyománnyá vált nálunk a karácsonyi ajándékozás, így idén sem engedjük meg senkinek, hogy kimaradjon a szépből és a jóból! Szokásainkhoz híven lehetőséget adunk mindenkinek arra, hogy egy kis időre a Jézuska bőrébe bújjon és egy aprósággal kedveskedjen annak a személynek, akivel a sors összeboronálja. Hogy mit kell tennetek? Nagyon egyszerű! Első körben azok, akik szeretnének részt venni a játékban, írják fel a nevüket ebbe a topikba december 11-ig, aztán egy kis várakozás következik: minden résztvevő kap egy pm-et, amiben arra kérjük, hogy válasszon egy számot és mivel a számok egy-egy usert/karaktert jelölnek, a következő üzenetben mindenki megkapja annak a nevét, akit meg fog ajándékozni. Tehát például: Ebony száma a 5. Én nem fogom tudni, de ha Elena kiválasztja a 5-t, értelemszerűen tudnia kell, hogy kit kell megajándékoznia. Az ajándék bármi lehet: kép, vers, aláírás, reagkód, akármi, amiről úgy gondoljátok, tetszene a másiknak, csakis a kreativitások szabhat határt. Hogy hűek maradjunk a karácsonyhoz, igyekezzetek december 24-27. között eljuttatni a másik személynek privát üzenet formájában, de ha kicsit megcsúsztok, az sem baj... elvégre a szándék a lényeg! Ó, és vigyázzatok, véletlenül se tudja meg senki, kit húztatok, nehogy oda legyen a meglepetés! Ajándékozásra fel! A Staff nevében, Ebony
|
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 03, 2016 1:04 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Én mindenképpen jelentkeznék, mint eddig minden évben. Nem töröm meg a hagyományt. |
|
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség wherever my clients want me to be ❥ being next to Him
being a good lawyer ❥ boxing
|
A poszt írója ♛ Laurel O. Delgado Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 03, 2016 2:12 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Én is, én is! Idén sem szeretnék kimaradni belőle! |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 03, 2016 2:52 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Bár nem én vagyok az aktivitás netovábbja, és volt egy kis hullámvölgyem is, de ez olyasmi amiben még sosem volt részem és kipróbálnám. Szóval jelentkezem én is Adni-kapni mindig jó |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 03, 2016 6:05 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Minden évben jelentkezek és ahogyan Chad is mondta, nem szándékozom megtörni a hagyományt, idén is szeretnék részt venni benne. *-* |
|
Tündér •• akinek nem adtak valódi szárnyakat eating is a necessity but cooking is an art
|
A poszt írója ♛ Declan Collins Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 03, 2016 9:12 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Én is szeretnék jelentkezni! |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 10, 2016 9:33 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | Ki nem hagynám! |
|
mystic falls, whitmore ✤ ✤
i'm trying to be okay ✤ ✤
|
A poszt írója ♛ Ebony Tate-Smith Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 10, 2016 12:02 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Biztos, ami biztos, én is felírom magam. |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Dec. 10, 2016 5:04 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Én is szeretnék részt venni benne |
|
|
A poszt írója ♛ Leslie Elizabeth Shay Elküldésének ideje ♛Vas. Dec. 11, 2016 10:11 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | idén is benne vagyok |
|
∆ a man who throw me in the way of temptation
|
A poszt írója ♛ Trish Sylvie Gallagher Elküldésének ideje ♛Vas. Dec. 11, 2016 10:48 am Ugrás egy másik oldalra ♛ | Idén sem hagyom ki. |
|
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Dec. 11, 2016 8:12 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | Énisénis! |
|
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|