|
| |
∆ a man who throw me in the way of temptation
|
A poszt írója ♛ Trish Sylvie Gallagher Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 07, 2016 9:37 pm | Sziasztok!
Az Activity Check nem újdonság az oldalon. Pár hónapja, márciusban mértük fel utoljára, ki milyen sorsot szán a karaktereinek. Azóta hosszú idő telt el, sok minden változott, mind karakterileg, mind userileg az oldalon.
Vasárnap hat éves lesz az oldal. Szerepjátékok tekintetében ezt iszonyatosan nagy dolognak érzem. Reméljük, hogy még sokáig rászolgálunk a bizalmatokra, és még sokáig kitartotok mellettünk, elvégre ahogy mindig is mondtuk, nélkületek soha nem jutott volna el idáig ez az egész. Ezúttal is megmarad, hogy szeretnénk és szépen kérünk titeket rá, hogy MINDEN - beleértve a készülődő karaktereiteket is - karaktereket soroljátok fel, amelyet meg kívántok tartani, vagy linkeljétek a multis listátokat, amin szerepelnek a különböző arcaid. Ez nagy segítség lenne részetekről, és előre is megköszönjük, ha nem annyit írtok, hogy "marad mindenkim". Akik nem jelentkeznek, azok értelemszerűen inaktiválásra kerülnek, illetve törlésre, ha nincs előtörténet, vagy játéktéri hsz. Eddig volt egy bizonyos idő, amelyet megszabtuk, mennyi időn belül kell reagot írni csekkolás után. Ez most nem lesz. Vannak gyorsan pörgő játékok, vannak lassabb mederben folydogáló szálak, mindnekinek szíve joga eldönteni, melyiket játssza. Ugyanakkor a keresett és sorozatbéli karakterek esetében előbbinél a hirdető, másodiknál az adminok csapata dönthet az újrahirdetésről, illetve arról, hogy ha egy fő sorozatbéli karakterrel nem történik aktivitás, újrahirdethetik, amiből nincs már visszakanyarodási lehetőség az előző user számára. Mivel vannak olyan userek, akiknek néhány multiját csak az adminok ismerik, ezért fontos, hogy nem kötelező felfedni az userek kilétét egy-egy karakter esetében, az eddig inkognitó alatt lévő karakterekkel is jelezhettek külön, a lényeg, hogy mindenki becsekkoljon. A határidő ezúttal az októberi hónap utolsó napja, tehát október 31.
Számítunk rátok a továbbiakban is!
A Staff nevében; Trish |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 07, 2016 9:43 pm | Mindenképpen maradnék az oldalon, és igyekszem is pótolni az elmaradásaimat, de jelenleg rengeteg dolog nehezedett rám, ami miatt még nem sikerült utolérnem magamat, ezért is kérnék a játszótársaimtól egy kis türelmet! |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 07, 2016 9:45 pm | Nem rég jöttem, nem tervezek még menni! Anabelle Hardwick |
| | |
|
A poszt írója ♛ Aingeal Hearn Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 07, 2016 10:22 pm | Nem terveztem elhagyni az oldalt, ahhoz túlságosan a szívemhez nőtt, ahogy az oldalon lévők és a karaktereim is. Egy szó mint száz, mindenképp maradnék mindkét pszichotapa csajjal. * Aingeal Hearn * Nadia Petrova |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 07, 2016 10:30 pm | Ez egy csodálatos oldal szeretnék a tagja maradni: Avarina Doven |
| | |
|
A poszt írója ♛ Denise Oberlin Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 07, 2016 10:42 pm | Bár most picit ismét eltűntem - már kezdek beszokni az új suliba, így nemsokára ismét itt vagyok ^^ -, az oldalt elhagyni nem szándékozom sem most, sem máskor! Imádok mindenkit, és minden multim üzeni: maradunk! Denise & other faces |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 07, 2016 10:44 pm | maradnak: Anubis Andre, Nayareth S. Naidan, Kol Mikaelson, Carmen Destry, Léa Tate, Ruvik Azarel, Nidhyana Chaaya
A hozzászólást Anubis Andre összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 07, 2016 9:28 am-kor. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Pént. Okt. 07, 2016 10:47 pm | Én is maradok És egyelőre még Berenice is maradni szeretne |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 6:54 am | Nos, kezdem akkor én.... marad mindenkim! és mivel rendes gyerek vagyok, ezért akkor jelzem, hogy - Elijah - Chriest - és természetesen Chad is tovább erősíti az oldal táborát. |
| | |
Tündér •• akinek nem adtak valódi szárnyakat eating is a necessity but cooking is an art
|
A poszt írója ♛ Declan Collins Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 8:50 am | |
| | |
Vámpír •• a legrosszabb rémálmod vagyok egy sötét utcasarkon... Ahol érzem a forróságot a talpam alatt
Mondhatnék párat, de egyik sem nyomdapapírra való.
|
A poszt írója ♛ Philip Normann Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 9:12 am | Mindenképpen maradni szeretnék Philip Normann és Shane Timothy Eastwood nevű karaktereimmel, az utóbbiba még életet lehelek a napokban |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 9:16 am | Továbbra is maradni szeretnék |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 9:18 am | Maradnék még terveim szerint, hamarosan aktivizálom magam |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 1:00 pm | Mind Lunával, mind Leilával maradni szeretnék. Leilát, még megis kéne írnom. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 1:33 pm | Mindenképp maradni szeretnék mindegyik énemmel, név szerint: Alaric Saltzman, Shelby Corrin és Samuel Barrington |
| | |
Dhámpír •• enyém az örök ifjúság és szépség wherever my clients want me to be ❥ being next to Him
being a good lawyer ❥ boxing
|
A poszt írója ♛ Laurel O. Delgado Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 3:22 pm | Sziasztok! Én az utóbbi időben eléggé elhavazódtam, amiért bocsánatot is kérnék Nehéz a melós élet. Néhány emberkémtől kénytelen vagyok emiatt meg is válni. Azokat sorolnám fel, akikkel mindenképpen maradok: Lucy A. Montgomery Damon Salvatore Crystal Lola Alston
|
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 5:36 pm | |
| | |
new orleans is my home ★ ☆
fighting for equality ★ ☆
|
A poszt írója ♛ Faye Charpentier Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 6:27 pm | Természetesen maradok. A teljes lista itt található.
A hozzászólást Faye Charpentier összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 09, 2016 7:06 pm-kor. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 7:13 pm | Én, azaz Iris O'Donoghue is maradni szeretnék, illetve hamarosan megírom a multim, Dawn McKenzie lapját is, úgyhogy ő vele is jövök és maradok. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 8:54 pm | Szeretnék maradni minden karakteremmel. Tudom, hogy egyes játékaimban már vagy egy-két hónapja lógok, és elnézést kérek. Ez sajnos egy ilyen nehéz időszak, de igyekszem tényleg mielőbb összekapni magam. :$ |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Okt. 08, 2016 10:55 pm | Úgy tervezem, hogy továbbra is boldogítom itt a népet. Nem úsztok meg, sry. Akiknek régóta lógok, meggyilkolhatnak pm-ben.
team Gwen |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 09, 2016 11:28 am | Én is szeretnék maradni, és igyekszem pótolni a tartozásom, csak most kicsit besűrűsödött az életem |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 09, 2016 2:31 pm | Természetesen maradni szeretnék! [ ui.:Nagyon Boldog 6. születésnapot kívánok az oldalnak, és legfőképpen annak kitartó Staffjának! ] |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 09, 2016 5:35 pm | Thadeus megújuló külsővel marad, akárcsak Bastian Stroud karim. |
| | |
|
Elküldésének ideje ♛Vas. Okt. 09, 2016 5:44 pm | Marad: Constance Mathis Serah-Ann Lawrence Cameron Spacey Adeline Dumont-Crane Louise Crawley |
| | |
|
A poszt írója ♛ Ajánlott tartalom Elküldésének ideje ♛ | |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
• az új oldal nyitásáig •
• ROTM FRPG •
|
Pént. Május 31, 2019 10:58 pm Szer. Május 29, 2019 1:28 am Kedd Május 28, 2019 8:31 pm Hétf. Május 27, 2019 11:26 pm Szer. Május 22, 2019 12:03 pm Hétf. Május 20, 2019 10:43 am Szomb. Május 18, 2019 10:03 pm • ROTM FRPG • |
|