|
A poszt írója ♛ Angelique Fael Clifton Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 30, 2016 7:09 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
≫kor ≪ 28-30
≫faj ≪tündér
≫Szerepkör ≪ lentebb kifejtve
≫play by ≪Carey Mulligan
≫foglalkozás ≪-
≫várja ≪ Én, de nem kizárt, hogy mások is lecsapnak majd rád
| |
≫Mesélj nekem egy még ismeretlen történetet... ≪ Kapcsolatunk baráti, s üzleti egyben. Megmentettelek pár éhes vámpír elől, aminek köszönhetően most igen sokkal tartozol nekem. Védelmet ígértem neked, cserébe segítened kell, és a segítség a véred. Bizonyos vámpírok egy csepp tündérvér fejében hajlandóak csak üzleteli, így lényegében te vagy a biztosítékom arra, hogy őket ne veszítsem el. Félsz, de nem mersz menekülni, mert valamiért én vagyok az egyetlen, akivel képes vagy szót érteni. Én meghallgatlak, segítek, ha tudok, és átérzem az összetört szív baját. Épp ezért vívódsz, és egyre inkább érzel magadhoz közel, akire anya helyett anyaként nézhetsz. Sok a közös vonásunk, többek között a múltunk, amiről nem szívesen beszél egyikünk sem. Sok titkot hordozol, nem csak olyat, amit a szende külsődnek köszönhetően bárki elhihetne rólad. A testvéred megölésével elérted, hogy kitagadjanak, hogy nevelőintézetbe kerülj, ahonnan megszökve próbáltál túlélni. Ez vezetett ahhoz, hogy a segítségemre szorultál, hisz olyan vagy, mint egy mozgó céltábla. A történeted további részével kapcsolatban rugalmas vagyok, rád bízom. A pb és a név csak ötlet, változtathatóak.
|
|