|
Elküldésének ideje ♛Vas. Jún. 26, 2016 12:14 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | [You must be registered and logged in to see this image.] | 140 (23) cameron monaghan new orleans Dhámpír |
Becenév Clark...? | User neve pirítós |
Titulus the craziest friend Foglalkozás Kereskedő Születési hely Chicago | Születési idő 1876. 04. 13. |
Család Most mondhatnám, hogy tökéletes családom van, egy nagy szerelmi kapcsolatban fogantam meg, és mindketten szeretettel neveltek fel engem. Jó vicc! Nincs családom, az anyám azt hiszem szülés közben halt meg, vagy legalábbis nekem ezt mondták. Hiányolom? Nem. Vajon milyen némber volt képes összefeküdni egy vámpírral, hogy aztán többet ne is lássa? Bizony, a szüleim csak egy éjszakára feküdtek össze, aminek én lettem a következménye minden ember, és a világ szerencsétlenségére. Apám szerintem nem is tud rólam, nem mintha hiányozna az életemből, mégis látni akarom egyszer, és a képébe röhögni, mikor kitépem a szívét. Nem utálom, csak zavar, hogy nem érdekeltem, hogy tett magasról arra, hogy van egy fia. Elvileg tudja, nem tudom, hogy anyám halála miatt, vagy az a nő mondta el neki, aki felnevelt. Fura egy nő volt, nem sokat beszélt, és nem is jajveszékelt, amikor minden csepp vérét eltulajdonítottam. Fura. nincs olyan történet, mit ne lenne érdemes meghallgatni... Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Fontos, hogy ide jöjjenek a karaktered belső tulajdonságai is.
|
|