|
A poszt írója ♛ Aingeal Hearn Elküldésének ideje ♛Csüt. Május 12, 2016 8:12 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 700 - i. e. 1000 FAJ » vámpír/ ősvámpír PLAY BY » Josh Henderson STÁTUSZ » szabad FOGLALKOZÁS » amit szeretnél VÁRJA » egyedül, de nagyon várlak KAPCSOLATUNK » Történetünk: "Egyik alkalommal, mikor a síroknál töltöttem az egész napom, egy idegenre lettem figyelmes. A férfi kedvesen rám mosolygott, szóba elegyedtünk, következő emlékeim szerint tűhegyes fogait nyakamba mélyesztve szívja vérem. Próbáltam ellenkezni és védekezni, de mind hiába. Fáradtság lett úrrá rajtam, alig láttam, mikor ajkaimra tapasztotta csuklóját. Valami folyadékot öntött belém, ha jól sejtem a vére volt. - Viszlát édesem! - messziről még hallottam a hangját, majd minden elsötétül... Vámpírrá változtatott az a férfi, míg eszméletlen voltam megbecstelenítette testemet." Igen, te vagy az átváltoztatóm. Egyetlen egyszer találkoztunk, akkor te felszívódtál. A mai napig nem ismerlek, elmosódott arcod az elmémben, ennek ellenére titkon megakarlak találni és bosszútállni, azért, amit velem tettél. Elvetted a tisztaságom és még nagyobb szörnyeteggé tettél. Ugyanakkor köszönettel is tartozom, erősebb lettem. Te voltál az egyetlen, aki képes volt elvarázsolni. Szükségem van rád, de ezt még én sem tudom. Talán, ha újra láthatnálak... Nem tudom benned mi zajlott le akkor, miért változtattál át, miért tetted azt velem. //A történeted úgy alakítod, ahogy akarod, hiszen hosszú élet van mögötted. Egyedül a fentiekhez ragaszkodok, amit az ET-mből idéztem. PB alakítható megegyezés szerint, bár én neki örülnék a legjobban. // | |
|
|