Ember •• A legerősebb vagyok mind közül, ne bízd el magad ■ my girl on the fire
■ actually - mystic falls
■ lawyer and teacher in one
|
A poszt írója ♛ Bryan L. Foster Elküldésének ideje ♛Szomb. Júl. 09, 2016 7:28 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | |
|
|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Jún. 18, 2016 7:07 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 25 év FAJ » dhámpír PLAY BY » alycia debnam-carey STÁTUSZ » foglalt SZABADFOGLALKOZÁS » végzős egyetemista VÁRJA » én és Alec J. Hannigan KAPCSOLATUNK » Remélem olyan pocsékul alszol az utóbbi időben, mint én. Már fél éve annak, hogy el kellett hagynom a Columbia Egyetemet, csak mert gyilkossággal vádoltak meg. Rám akarták kenni a barátnőm megölését, akivel aznap előtt este szakítottam. Te használtad ki az alkalmat, és vágtad el Cara torkát. Irigy voltál rá. Neki megvolt mindene, amiről te csak álmodoztál. Hírnév, barátok... én. Bedühödtél aznap este, amikor Cara valami olyasmit vágott hozzád, amit nem akartál hallani. A kés csak úgy megjelent, de vitted is magaddal, amint rájöttél, hogy mit tettél. Hogy megbántad-e? Nem. És azt, hogy rám terelted a gyanút? Azt már igen, hisz azt gondoltad, ha Cara eltűnik, neked lesz esélyed átvenni a helyét. Azóta rájöhettél, hogy ez nagy tévedés volt. (a menekülésem részleteiről olvashatsz bővebben az előtörténetemben.) Hogy mi közöd van Alechez? Ez még előtted is titok. Ő még alig ébredt fel évtizedes álmából, máris kutatni kezdte a családfáját. Te vagy a legifjabb hajtás. Az egyetlen életben maradt családtagja... és neki, mint az Elrejtett Fény Társaságának (https://risingofthemortals.hungarianforum.com/t5387-az-elrejtett-feny-tarsasaga) vezetője, szüksége van arra, hogy maga mellett tudjon. Hogy miért? Azt hiszem, hamarosan a tudtodra fogja hozni... A név alkuképes, a pb viszont neeeem. Nagyon várunk! | |
|
|