new orleans is my home ★ ☆
fighting for equality ★ ☆
|
A poszt írója ♛ Faye Charpentier Elküldésének ideje ♛Szomb. Ápr. 23, 2016 9:52 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 40 - 45 év FAJ » Vérfarkas PLAY BY » Jon Bernthal STÁTUSZ » Lefoglalva FOGLALKOZÁS » Bártulajdonos VÁRJA » Azt hiszem, csak én. KAPCSOLATUNK »Te találtál rám az első átváltozásomkor. Farkasalakban kóboroltam az erdőben, mivel fogalmam sem volt arról, hogy egy átok lappang bennem, de éreztem a hold hívását, ezért úgy döntöttem, kimegyek a fák közé. Aztán átváltoztam, ahogy te is farkasként járkáltál és talán láttad rajtam, hogy fogalmam sincs, mi történik... ijedt voltam, tanácstalan, csak nyomokban hasonlítottam a mostani énemre. Akkor még nem tudtam, hogy miért vártad meg, hogy már emberalakban magamhoz térjek, miért kérdezted meg, hogy vagyok, de egy idő után sejteni kezdtem, hogy valami rossz történhetett veled és ezért vagy olyan, amilyen vagy. Vámpírok támadták meg a falkádat, kiirtották a nagy részét, a családoddal együtt. Magányos voltál és kellett valaki, akin gyakorolhattad az apai ösztöneidet, persze sajátos módon: egyszerre voltál távolságtartó és törődő, te tanítottál meg mindenre, amit a farkaslétről tudni lehet és ezt a tudást fejlesztettem tovább már a volt falkád élén. A történtek után nem érezted magad vezetőnek valónak, így kellő tanítás után kértél meg rá, hogy ügyeljek a farkasokra. Bíztál bennem és én az életemet adnám érted. Mindent neked köszönhetek és a mai napig te vagy az, aki ott áll a hátamnál és segít, ha komoly baj van. A megmentőm, a mentorom, a barátom, az apapótlékom vagy. | |
|
|