|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Márc. 05, 2016 10:44 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ | keresem a... kor » (???) nem » ffi/nő foglalkozás » nem fontos
| |
faj » ide történet, kikötések » Ezennel megragadnám az alkalmat, hogy keressek magam köré néhány embert (vagy más fajt, ne ragadjunk le az első felvetésnél). » Szóval keresek valakit (vagy valakiket), aki alkalmanként vagy folyamatosan dolgozgat a báromban. Lehet ffi vagy nő. Pultos, kidobó, stb. Csak a fantázia szabhat határt, meg a főnökasszony. » Továbbá keresek egy úriembert arra a nemes feladatra, hogy kiderüljön róla, volt valami köze hozzám, meg a vérkurválkodáshoz. Erről morzsányit írtam az et-mben, a többit pedig pm-ben le tudjuk egyeztetni. » Keresek még törzsvendégeket, akikkel jóban vagyok, vagy épp nem. » Meg lényegében bárkit, aki úgy gondolja, hogy több egymáshoz kapcsolódó játékot is tudna produkálni, afféle láncolatban. Mivel a kapcsolati tőkém eléggé nullán van. Amit rólam tudni kell: nem vagyok túl gyors reagok terén, de hihetetlenül lelkesen állok hozzá, hátha embereimre akadok. Egyébként pm-ben lehet elérni. Heidi |
|