|
Elküldésének ideje ♛Szomb. Május 21, 2016 11:09 pm Ugrás egy másik oldalra ♛ |
KOR » 24 év FAJ » ember (vagy egyezkedjünk ) PLAY BY » Ansel Elgort STÁTUSZ » Szabad FOGLALKOZÁS » - VÁRJA » Én, de én nagyon! KAPCSOLATUNK » // A név változhat, a play by-nak örülnék, ha maradna! Csak másfél évet töltöttem a főiskola falain belül művészetet tanulva, de nem szűkölködtem az olyan csoportársakban, mint amilyen te is voltál... míg a legtöbb hallgató csak forgatta a szemét, amiért újra és újra belekötöttem a professzorokba előadás közben, te csak jót mosolyogtál, szórakoztatónak találtad az állandó játékomat - még ha számomra ez nem is játék volt, inkább a saját hitvallásom. Nem szeretem a félrebeszélést, a skatulyázást... azt, ha valamire csak egy megoldás és nézet létezik. Nem véletlenül akadtam összetűzésbe jó pár oktatónkkal. Mondhatni, rövid idő alatt találtuk meg a közös nevezőt, barátok lettünk, de hosszú időbe telt, mire néhány titkomba hajlandó voltalak beavatni. Ilyen volt a tanárunk, Mr. Haynes iránt érzett furcsa vonzalmam. Te nem támogattad, nevetségesnek tituláltad, és nem féltél véleményt alkotni arról, hogy szerinted milyen ostobaság egy tanár-diák kapcsolat résztvevőjévé válni. Nem tudtam, miért nem örülsz a pillanatnyi boldogságomnak... de mint kiderült, neked lett igazad, mikor az egészből én jöttem ki rosszul, és ott kellett hagynom a főiskolát. Azóta nem találkoztunk... sosem tudtam meg, miért tiltakoztál annyira, mikor beavattalak az érzelmeim világába Andrew-val kapcsolatban, ahogyan azt sem, befejezted-e már a főiskolát. Fél év telt el azóta, hogy köddé váltam, de biztos vagyok benne, hogy még mindig nem felejtettél el... nekem pedig nemsokára ismét szükségem lesz a legjobb barátomra. | |
|
|